Η απολυτότητα στην συμπεριφορά και στα λόγια μπορεί να οδηγήσει σε αδιέξοδα αλλά και σε άσχημες εκτιμήσεις. Η σημερινή σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού, δημιουργεί ένα κλίμα αδιαλλαξίας στην καθημερινότητά μας. Τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του 1ου δεκαημέρου θα πρέπει να τιθασεύσουν την έπαρση.

 

Κριός

Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Συμπαραστάσου του σε προβλήματα που μπορεί να έχει αυτή την περίοδο.

 

Ταύρος

Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Η αισιοδοξία σου θα είναι πολύ μεγάλη και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα μπορέσεις να κάνεις μια καινούργια σχέση, έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.

 

Δίδυμος

Πολλά ευχάριστα γεγονότα προβλέπονται για το ζώδιό σου, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Αισθηματικά, σήμερα θα κυριαρχεί μια γενική ασυνεννοησία με το ταίρι σου. Μίλα αρκετά μαζί του και δώσε του να καταλάβει καλά μερικά πράγματα, ώστε να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.

 

Καρκίνος

Προβλήματα που θα έχεις σε άλλους τομείς θα σε απομακρύνουν λίγο από τον αισθηματικό τομέα. Φρόντισε να δείξεις την αγάπη σου στο ταίρι σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να περάσεις κάποιες στιγμές μαζί του.

 

Λέων

Ο αισθηματικός σου τομέας δεν πάει άσχημα, αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα. Θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου με αρνητικό μάτι.

 

Παρθένος

Κάνε έναν προγραμματισμό ώστε να λύσεις τις υποθέσεις σου και απόφυγε κινήσεις που μπορεί να σε προβληματίσουν περισσότερο. Στα αισθηματικά σου, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη υπομονή απέναντι στον σύντροφό σου.

 

Ζυγός

Θα κινηθείς σε πολύ καλά επίπεδα, αγαπητέ Ζυγέ, αν και θα πρέπει να θέσεις και τις προτεραιότητές σου με βάση τι θέλεις να τελειώσεις πρώτα. Μην απορήσεις αν ο σύντροφός σου είναι λίγο απόμακρος. Αναρωτήσου αν φταις εσύ. Η εγωιστική συμπεριφορά σου θα οδηγήσει στα άκρα την κατάσταση των αισθηματικών σου.

 

Σκορπιός

Στα αισθηματικά σου, σήμερα θα νιώσεις λίγο μπερδεμένος από τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχεις.

 

Τοξότης

Στον αισθηματικό τομέα, προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις και να μιλάς περισσότερο με το ταίρι σου. Έλα πιο κοντά του, πες του ανοιχτά αυτά που θέλεις να σου προσφέρει και να είσαι σίγουρος ότι θα βρεις την κατάλληλη ανταπόκριση.

 

Αιγόκερως

Από σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, φρόντισε να επανεξετάσεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για σένα και τι θα κρατήσεις. Στα αισθηματικά σου, έχεις κάποια ερωτηματικά σε σχέση με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Καλό θα είναι το ύφος σου να μην υποδηλώνει ότι συμβαίνει κάτι σοβαρό.

 

Υδροχόος

Στον αισθηματικό τομέα, μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις σε καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν. Όσο πιο γρήγορα τελειώσεις, τόσο πιο γρήγορα θα νιώσεις καλύτερα.

 

Έλα πιο κοντά στο ταίρι σου, μίλα του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα να βελτιώνονται. Στο χέρι σου είναι να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα με την Αφροδίτη στον Τοξότη θα ξεκινήσει μια πολύ ευνοϊκή περίοδος για καινούργιες γνωριμίες.

 

Πηγή