Το σημερινό εξάγωνο του Άρη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Χείρωνα από το ζώδιο των Ιχθύων, μας βοηθά να διοχετεύσουμε με τρόπο εποικοδομητικό την ενέργειά μας,  γεγονός που θα συμβάλει στην αποσυμφόρηση από το στρες! Η  ημέρα της εθνικής μας επετείου είναι ιδανική για να νιώσουμε πιο δυνατοί!

 

Κριός

Σήμερα θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στον σύντροφό σου για κάποια πράγματα που σε ενοχλούν. Καλύτερα να αφήσεις για αργότερα συζητήσεις που αφορούν τη σχέση σου, γιατί η περίοδος δεν ευνοεί και τόσο την επικοινωνία, ειδικά στον αισθηματικό τομέα.

 

Ταύρος

Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν κάποια προβλήματα με τον σύντροφό σου, εξ αιτίας της δικής σου συμπεριφοράς. Καλό θα είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη σχέση σου και να μην αναλωθείς σε άλλα θέματα που δεν έχουν ουσία.

 

Δίδυμος

Η διαρκής ανάγκη σου για αλλαγές σε οδηγεί, αγαπητέ Δίδυμε, σε απότομες και συχνά λανθασμένες επιλογές. Στα αισθηματικά σου, απόφυγε σήμερα να κουράσεις το ταίρι σου και μην πεις λόγια που μπορεί να του δημιουργήσουν άγχος και προβληματισμούς.

 

Καρκἰνος

Σκέψου θετικά και μην επηρεαστείς από τις απόψεις των άλλων. Στα αισθηματικά σου, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, με εξαίρεση κάποιες στιγμές που μπορεί να γίνεις πιεστικός.

 

Λέων

Οι προοπτικές σου για το μέλλον προβλέπονται αρκετά θετικές. Τα αισθηματικά σου θα είναι στάσιμα. Για να δώσεις έναν καλύτερο τόνο στη σχέση σου, προσπάθησε να μιλήσεις στο ταίρι σου και να εξωτερικευτείς.

 

Παρθένος

Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περάσεις πολλές ώρες μαζί με το ταίρι σου. Έφτασε ο καιρός που θα διευθετήσεις πολλά θέματα στα αισθηματικά σου και η πορεία της σχέσης σου θα γίνει ξεκάθαρη.

 

Ζυγός

Η μπόρα ποτέ δεν διαρκεί πολύ και πάντα στο τέλος βγαίνει ο ήλιος. Αισθηματικά, δείξε προσοχή σήμερα στα λόγια και στις κινήσεις σου, ειδάλλως θα υπάρξουν διαμάχες με τον σύντροφό σου. Φρόντισε να μην φτάσεις τις καταστάσεις στα άκρα.

 

Σκορπιός

Κάποια πράγματα που σε κούραζαν στα αισθηματικά σου μέχρι τώρα θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Θα έχεις την κατανόηση του συντρόφου σου και θα βρείτε λύσεις σε ό,τι αφορά τη σχέση σας στο μέλλον.

 

Τοξότης

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε ό,τι έχεις να πεις στο ταίρι σου να το πεις με ηρεμία και προπάντων να μην απομακρυνθείς από κοντά του. Πες κάποια πράγματα έξω από τα δόντια, ώστε να νιώσεις κι εσύ καλύτερα.

 

Αιγόκερως

Οι πολλές δραστηριότητες που θα έχεις στους άλλους τομείς, θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις κάποιες στιγμές με τον σύντροφό σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.

 

Υδροχόος

Συνέχισε να ακολουθείς πιστά τη διαίσθησή σου. Στον αισθηματικό τομέα, προσπάθησε να διατηρήσεις μια καλή ψυχολογία απέναντι στο ταίρι σου. Απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις αυτές τις μέρες.

 

Ιχθύς

Στα αισθηματικά σου, έχεις κάποια ερωτηματικά σχετικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Καλό θα είναι το ύφος σου να μην υποδηλώνει ότι συμβαίνει κάτι σοβαρό.

 

 

Πηγή