Ο Ήλιος σήμερα βρίσκεται σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και οι επικοινωνίες μας έχουν αρκετά εγωκεντρικό χαρακτήρα! Ας περιορίσουμε την ανάγκη μας να προσπαθήσουμε να επιβληθούμε στους άλλους, γιατί τα αποτελέσματα θα έχουν δυσάρεστο αντίκτυπο !  ΟΙ Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι που γεννήθηκαν στο πρώτο δεκαήμερο  θα πρέπει να είναι πιο εγκρατείς στις σημερινές συζητήσεις τους!

 

Κριός

Το καλό σου πνευματικό επίπεδο, η καλοσύνη του χαρακτήρα σου και τα πλούσια δημιουργικά σου χαρίσματα, αγαπητέ Κριέ, εντυπωσιάζουν φίλους, τον κοινωνικό σου περίγυρο αλλά και άτομα κύρους. Τα αισθηματικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά εσύ νομίζεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να διώξεις τις αμφιβολίες και την ανασφάλεια που μπορεί να έχεις.

 

Ταύρος

Σήμερα θα έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα μπορέσεις να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σας στο μέλλον. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τον Υδροχόο δίνει τις καλύτερες επιρροές της, αισθηματικά, για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

 

Δίδυμος

Φρόντισε να μην αποσπαστεί η προσοχή σου από τον στόχο, τώρα που η επιτυχία είναι πολύ κοντά. Απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς με κάποια μικρά προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν στη σχέση σου. Το γενικότερο κλίμα στα αισθηματικά σου είναι πολύ καλό.

 

Καρκίνος

Προσπάθησε να κερδίσεις λίγο χρόνο, ούτως ώστε να μπορέσεις να εξετάσεις καλύτερα τα πράγματα πριν τραβήξεις λάθος δρόμο. Αισθηματικά, θα τα πας μια χαρά. Η σημερινή μέρα προσφέρεται για να εξωτερικεύσεις στο ταίρι σου τα αισθήματά σου και να περάσεις ένα υπέροχο βράδυ μαζί του.

 

Λέων

Η πίεση που δέχεσαι καιρό τώρα, αγαπητέ Λέων, θα πρέπει να σταματήσει. Είναι αδύνατον να βρεις τις ισορροπίες σου όταν τα αγαπημένα σου άτομα σε αντιμετωπίζουν με αυτό τον τρόπο. Σήμερα η καλή διάθεση που θα έχεις θα φέρει πολύ καλές εξελίξεις στα αισθηματικά σου. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου αυτή την περίοδο θα είναι στα ύψη.

 

Παρθένος

Σύντομα θα έχεις μία ευχάριστη εξέλιξη, αγαπητέ Παρθένε, σε μια υπόθεση που καθυστερούσε εδώ και καιρό. Φρόντισε να δεις κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά σου με πολλή ψυχραιμία. Μπορεί να έχεις μερικά προβλήματα στη σχέση σου, αλλά να είσαι βέβαιος ότι θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο.

 

Ζυγός

Η αγάπη και η αφοσίωση που εισπράττεις είναι εντυπωσιακή και φυσικά το αξίζεις. Μην θεωρείς τίποτα δεδομένο, όμως, και μην παραμελείς τους ανθρώπους αυτούς γιατί και εκείνοι σε έχουν ανάγκη. Στα αισθηματικά σου σήμερα πρόσεξε τις συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, γιατί προβλέπονται αντιθέσεις και λογομαχίες.

 

Σκορπιός

Οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν ποτέ, οπότε εκμεταλλεύσου αυτή την ευκαιρία για να ξεκουραστείς λιγάκι, γιατί το ερχόμενο διάστημα θα υπάρξουν μεγάλες απαιτήσεις. Στα αισθηματικά σου υπάρχει μια στασιμότητα. Αναρωτήσου μήπως με τις τόσες πολλές δραστηριότητές σου, έχεις χαθεί λίγο με το ταίρι σου.

 

Τοξότης

Στα αισθηματικά σου να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Θα μπορέσετε να περάσετε ρομαντικά και όμορφα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με την καλή διάθεση που έχεις μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες!

 

Αιγόκερως

Η ευγενική σου συμπεριφορά πολλές φορές δεν αναγνωρίζεται από τους εκρηκτικούς χαρακτήρες που σε περιβάλλουν. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μπορεί να έχεις πολλές ευθύνες στην καθημερινότητα, αλλά επιβάλλεται να δείξεις ενδιαφέρον και στο ταίρι σου. Έχει την ανάγκη σου.

 

Υδροχόος

Αποσύρσου για λίγο από τις εξελίξεις, μέχρι να βεβαιωθείς για τον εαυτό σου και μην πάρεις αποφάσεις μόνο και μόνο για να ευχαριστήσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να ξεχάσεις τις άσχημες καταστάσεις που σε στενοχώρησαν παλιότερα αλλά έχουν πλέον περάσει

 

Ιχθύς

Απόφυγε περιττές συζητήσεις, γιατί αυτή την περίοδο που ο Ερμής είναι ανάδρομος, δεν θα οδηγούν πουθενά. Με τις καλές επιρροές του Άρη στο ζώδιό σου, τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις κάποια θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν ακόμη.

 

Πηγή