Το σημερινό τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό πυροδοτεί ξεσπάσματα, εντάσεις και ξαφνικά γεγονότα που θα προκαλέσουν! Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου θα πρέπει να διαχειριστούν αυτή την ημέρα τα νεύρα και τις αντιδράσεις τους!

 

Κριός

Μην αφήσεις τους φόβους σου να μπλοκάρουν τις εξελίξεις. Στα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου, ώστε να δώσεις τέλος σε καταστάσεις που δηλητηριάζουν τη σχέση σας και πληγώνουν και εσάς τους ίδιους.

 

Ταύρος

Έχεις όλο τον χρόνο να προσπαθήσεις για πράγματα που σε ευχαριστούν.  Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Απόφυγε να εκνευριστείς με συζητήσεις που θα γίνουν με τον σύντροφό σου, για προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σας.

 

Δίδυμος

Μην βιαστείς και εξέτασε προσεκτικά κάθε δυνατότητα ώστε να αποφύγεις τυχόν λάθη. Σήμερα μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν αναλωθείς τόσο πολύ στις άλλες υποχρεώσεις.

 

Καρκίνος

Φρόντισε σύντομα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσετε μαζί κάποιες ρομαντικές και ερωτικές στιγμές, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς έχεις παραμελήσει τα αισθηματικά σου και η καθημερινότητά σου έχει γίνει αφόρητη.

 

Λέων

Αισθηματικά, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που τρέφεις για το ταίρι σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του, αν πρώτα δεν έχεις πάρει τις οριστικές σου αποφάσεις.

 

Παρθένος

Εστίασε την προσοχή σου στις εξελίξεις και τα αποτελέσματα θα σε ικανοποιήσουν. Στα αισθηματικά σου, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για το ταίρι σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντί του, απλώς φρόντισε να μιλήσεις έξω από τα δόντια.

 

Ζυγός

Σήμερα στα αισθηματικά σου, θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σου. Φρόντισε όμως να μειώσεις τον παρορμητισμό σου, ειδάλλως θα πεις λόγια που μπορεί να τον στενοχωρήσουν.

 

Σκορπιός

Θα πρέπει να προσέξεις τη συμπεριφορά σου, γιατί οι κινήσεις σου θα εκνευρίσουν το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, προσπάθησε να δεις πιο ρεαλιστικά μερικά πράγματα στα αισθηματικά σου και να μην εξιδανικεύεις άτομα και καταστάσεις.

 

Τοξότης

Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου και θα περάσεις αρκετά καλά με τον σύντροφό σου. Απόφυγε συζητήσεις για προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σας, γιατί δεν θα έχουν καλό τέλος.

 

Αιγόκερως

Να τακτοποιήσεις το συντομότερο μια εκκρεμότητα που παραμένει από το παρελθόν και πρόκειται να επανέλθει ξαφνικά στο προσκήνιο. Στα αισθηματικά σου σήμερα φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για κάποια πράγματα που θα σου κάνει ο σύντροφός σου.

 

Υδροχόος

Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στάσιμη κατάσταση και αυτό θα σε εκνευρίσει. Μπορείς να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα ώστε ο σύντροφός σου να νιώσει πιο άνετα μαζί σου και να περάσετε ιδανικά.

 

Ιχθύς

Στα αισθηματικά σου, σήμερα οι συζητήσεις θα οδηγήσουν σε λογομαχίες, ενώ θα νιώσεις ότι κάποια πράγματα στη σχέση σου σε καταπιέζουν. Καλό θα είναι να φροντίσεις να περάσεις αυτή την έντονη περίοδο χαλαρά με τον σύντροφό σου.

 

Πηγή