Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη, πραγματοποιεί σήμερα την δυσαρμονική όψη τετραγώνου με τον Χείρωνα από το ζώδιο των Ιχθύων … Υπάρχουν κάποιες συναισθηματικές πληγές που είναι ακόμα ανοιχτές και που καλούμαστε τώρα να αντιμετωπίσουμε!

 

Κριός

Η θέση των πλανητών χαρίζει στο ζώδιό σου ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις στόχους που επιθυμείς. Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα θα δώσεις περισσότερη σημασία στη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που έχει το ταίρι σου.

 

Ταύρος

Θα πρέπει σε κάποια πράγματα στον αισθηματικό τομέα να κάνεις υποχωρήσεις, ώστε να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Απόφυγε να συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις.

 

Δίδυμος

Για άλλη μια φορά οι υποχρεώσεις και οι καθημερινές ευθύνες θα σε αποσπάσουν από τον αισθηματικό τομέα, με αποτέλεσμα να μην αφιερώσεις επαρκή χρόνο στον σύντροφό σου και να τον αγχώσεις. Άλλαξε τακτική γιατί θα έχεις αντιθέσεις μαζί του.

 

Καρκίνος

Συγκράτησε τον θυμό και την απογοήτευσή σου και μην είσαι τόσο ευκολόπιστος. Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του πεις αυτά που θέλεις.

 

Λέων

Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα, αν έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και όχι τόσο δογματικές απόψεις. Περάστε τη μέρα χαλαρά και ρομαντικά μαζί με το ταίρι σου, ώστε να έρθει η ηρεμία και η ευτυχία στη σχέση σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, βρίσκεσαι σε μια πολύ ευνοϊκή περίοδο (με τον Ερμή στον Σκορπιό), αισθηματικά. Η επικοινωνία σου θα είναι πολύ καλή και θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Παρθένος

Αν ο σύντροφός σου είναι λίγο απομακρυσμένος, αναρωτήσου αν φταις εσύ. Η εγωιστική συμπεριφορά σου θα οδηγήσει την κατάσταση στα άκρα. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα που η Αφροδίτη είναι στον Τοξότη, θα σε ευνοήσει αισθηματικά, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

 

Ζυγός

Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό επίπεδο, αλλά θα πρέπει να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, γιατί η ψυχολογία σου σήμερα δεν θα είναι και πολύ καλή. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του πεις για τα θέματα που σε απασχολούν.

 

Σκορπιός

Φρόντισε να είσαι εγκρατής και παρατηρητικός. Μόνος σου θα δώσεις τις λύσεις και μάλιστα με έξυπνο τρόπο. Τα αισθηματικά σου από ένα σημείο και μετά χρειάζονται προσοχή. Καλό θα είναι να κινητοποιηθείς περισσότερο και να μην αφήνεις κάποια πράγματα να περνάνε ανεξέλεγκτα.

 

Τοξότης

Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου και μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου. Μίλα του για τα προβλήματα που σε απασχολούν, εξωτερικεύσου και θα δεις ότι με τις συμβουλές του θα νιώσεις καλύτερα.

 

Αιγόκερως

Φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα, γιατί όλα θα διαδραματιστούν ξαφνικά και σύντομα, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να νιώσετε κι οι δυο καλύτερα. Ο ερωτισμός αλλά και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη.

 

Υδροχόος

Χρησιμοποίησε το μυαλό σου για να πείσεις τους άλλους για ό,τι πραγματικά συμβαίνει. Μπορείς στον αισθηματικό τομέα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Απόφυγε τις υπερβολές, όμως, γιατί μπορεί να εκνευρίσεις τον σύντροφό σου.

 

Ιχθύς

Τα αισθηματικά σου χρειάζονται μια ανανέωση και θα πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις τον σύντροφό σου να νιώσει πιο ασφαλής. Μίλα μαζί του και δείξε του τις πραγματικές σου προθέσεις – πώς βλέπεις τη σχέση, αλλά και εκείνον. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι και η μοναξιά σε έχει κουράσει, εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο με την Αφροδίτη στον Τοξότη, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Πηγή