Εμπειρίες∙ πάντα αλλιώτικες, πάντα ξεχωριστές. Ποτέ δεν επαναλαμβάνονται, ποτέ δε μοιάζουν μεταξύ τους, κάθε άνθρωπος τις χτίζει αλλιώς, κι αν μιλάμε για έναν Ταύρο –που η μοναδικότητα κι η ανάγκη του να διαφέρει είναι η ευχή κι η κατάρα του– είναι σίγουρο πως θα ‘ναι παθιασμένες. Η συνύπαρξη μαζί του εγγυημένα δε θα ‘ναι ήρεμη, θα ‘ναι όμως πέρα για πέρα ενδιαφέρουσα, καθώς το πείσματα του κι η επιμονή του συνδυάζονται τέλεια με την αφοσίωση και τη γενναιοδωρία του και κάθε φορά μας εντυπωσιάζουν.

Οι πιο δυνατές εμπειρίες που θα σου προσφέρει η παρουσία του στη ζωή σου;

1. Θα σπάσει τη ρουτίνα σου

Το καλύτερο για έναν Ταύρο είναι να οργανώνει εκπλήξεις –συχνά χωρίς κανέναν απολύτως λόγο–, μονάχα γιατί θέλει να ταράξει τα νερά και κυρίως να δει την έκφραση χαράς στο πρόσωπό σου. Αν ένα ωραίο απόγευμα σου πει, λοιπόν, να πάτε βόλτα, μην απορήσεις αν ξαφνικά βρεθείτε στο αεροδρόμιο! Είναι αυτά τα απρόβλεπτα που τον πιάνουν και μόνο μαζί του μπορείς να τα ζήσεις.

2. Γευστικούς οργασμούς

Μαζί του θα φας το καλύτερο μπέργκερ, κρέπα, παγωτό της ζωής σου. Εκτός του ότι μπορεί άνετα να σου μαγειρέψει, ξέρει σίγουρα ένα καλό στέκι ώστε να απολαύσετε μαζί ό,τι τραβάει η όρεξή σου. Ό,τι ώρα και να ‘ναι, το φαγητό είναι σίγουρα μια καλή αφορμή να τα παρατήσει όλα και να βγείτε να περάσετε πραγματικά όμορφα σε ένα πρωτότυπο και σίγουρα ποιοτικό μέρος.

3. Γέλιο, γέλιο, γέλιο

Θα γελάσεις με την ψυχή σου. Ο Ταύρος ξέρει να σε κάνει να περνάς καλά κι αυτό δεν μπορείς παρά να του το αναγνωρίσεις και να το εκτιμήσεις ανάλογα. Ξέρει να πει την καλύτερη ατάκα την κατάλληλη στιγμή και θα σε κάνει να ξεχάσεις οτιδήποτε μπορεί να σε απασχολεί. Το χιούμορ είναι απ’ τα δυνατά του σημεία κι είναι πάντα ένας καλός τρόπος να σε γοητεύσει.

4. Θα σου δείξει αυτό που δε βλέπεις

Μαζί του θα κάνεις τις καλύτερες συζητήσεις. Ξέρει να ακούει, ξέρει να χειρίζεται τον λόγο σε τέτοιο βαθμό που όσα θα σου πει θα σε ηρεμήσουν και θα σε κάνουν να δεις τα πράγματα απ’ την αισιόδοξη πλευρά τους. Είναι πολύ επικοινωνιακός, κι αυτό βοηθάει να σου δώσει μια άλλη οπτική, ενώ όποια στιγμή τον χρειαστείς, ξέρεις πως θα ‘ναι δίπλα σου.

5. Θα σε προσγειώσει στην πραγματικότητα

Κι αυτός ο πηγαίος ρεαλισμός του, κάποτε μας είναι απαραίτητος! Ο Ταύρος ξέρει πού πατάει και πού βρίσκεται, χωρίς αυτό να τον βυθίζει σε κυνισμούς κι απαισιοδοξίες. Η τέλεια ισορροπία! Γι’ αυτό κι είναι ο καταλληλότερος για να σε συνεφέρει όταν θα ονειροβατείς και να σε συμβουλεύσει, γλυτώνοντάς σου χρόνο κι απογοητεύσεις. Να τον ακούς!

6. Καυτό, αισθησιακό, σεξ!

Γνωστός και φημισμένος για τον ερωτισμό του, θα ακούσεις να λένε κι είναι αλήθεια. Το κρεβάτι για ‘κείνον (καθώς κι όλα τα άλλα έπιπλα και κάθε πιθανή κι απίθανη επιφάνεια) είναι χώρος μυστηρίου και το σεξ τίποτα λιγότερο από ιεροτελεστία. Όσο χρειάζεται τρυφερός κι άγριος, ξέρει πώς να σε τρελάνει. Όσο για τις αντοχές του, πάρε πρώτα καμιά βιταμίνη, θα την χρειαστείς!

7. Ένα ταξίδι σε μέρη που δεν ήξερες πως υπάρχουν

Μαζί του οι διακοπές δε θα ‘ναι ποτέ μια ξενέρωτη βόλτα στα κλασικά αξιοθέατα, με έναν ταξιδιωτικός οδηγό παραμάσχαλα. Μαζί του θα χαθείς, θα φας στα πιο ψαγμένα μαγαζιά, θα ανακαλύψεις κρυμμένα στενάκια και θα ζήσεις τον τόπο κι όσα έχει να σου προσφέρει σαν ντόπιος.

8. Μια δυναμική και χωρίς περιστροφές άποψη

Μαζί του μπορείς να νιώθεις ασφαλής ότι θα σου μιλήσει μόνο αν έχει κάτι να σου πει και σίγουρα δε θα ‘ναι μια άποψη φλύαρη και μπερδεμένη. Ξέρει πώς και γιατί να σε βοηθήσει, ξέρει πώς να σε ξεμπλοκάρει για να μπορέσεις να προχωρήσεις από ό,τι σε απασχολεί. Έχεις ένα σύμμαχο και βοηθό στη διαχείριση κρίσεων κι αυτό δεν μπορεί παρά να ‘ναι σπουδαίο.

9. Κατανόηση κι ησυχία

Όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται για τον Ταύρο, είναι ικανός να καταλάβει με μια ματιά τη διάθεσή σου και να σου προσφέρει αυτές τις στιγμές ηρεμίας και γαλήνης που χρειάζεσαι, όταν τις έχεις ανάγκη. Επειδή είναι ένας δυναμικός και δραστήριος χαρακτήρας κι ο ίδιος, ξέρει καλά την αξία της αδράνειας και πόσο λυτρωτική μπορεί να φανεί η σιωπή, όταν δε θες και να ακούσεις τίποτα αλλά παράλληλα θες κάποιον δίπλα σου.

10. Ανανέωση

Θα κάνει ακόμα και τα πιο κοινά και βαρετά πράγματα αξέχαστα. Από ένα επιτραπέζιο, μέχρι μια βόλτα στην πόλη που ζείτε, όλα μπορεί να τα κάνει να φανούν πρωτόγνωρα κι όλα νέα όταν μοιράζεται μαζί σου τη δική του οπτική των πραγμάτων, που ποτέ δεν είναι ίδια με των άλλων.