Περπατάει και τρίζουν τα πεζοδρόμια. Μία φλογερή προσωπικότητα και ένα εντυπωσιακό παρουσιαστικό που τραβάει όλα τα βλέμματα, με ύφος 100 καρδιναλίων αλλά και μία καρδιά τόσο μεγάλη που χωράει όλο τον κόσμο! Είναι ο παθιασμένος Λέων και είναι εδώ ως ερωτικός σύντροφος! Αν θέλεις να βρεις τον δρόμο προς την καρδιά του, θα χρειαστείς κάποια ιδιαίτερα που σαφώς και δεν πρόκειται να σου κάνει! Βγαίνοντας από το ζώδιό του, έτσι σαν αποχαιρετιστήριο σου τα αποκαλύπτουμε! 

 

1. Εγωισμός

Φημίζεται για τον αυξημένο εγωισμό του, καλώς ή κακώς. Και δεν κάνει πίσω ποτέ σε μία διαφωνία, και εκδηλώσεις θαυμασμού προς το πρόσωπό του θέλει όλη την ώρα και επαίνους και λόγια ρομαντικά και παθιάρικα και κάποιες φορές τον λες και λίγο. παρτάκια. Αντέχεις;

 

2. Διασκέδαση

Ψάχνει να βρει τρόπος συνεχώς να ψυχαγωγείται και το καταφέρνει όσο κανείς! Αν είσαι το ταίρι του, το σίγουρο είναι πως και εσένα η κάθε μέρα σου μαζί του, θα είναι ένα συνεχές πάρτι. Καλησπέρα και Καλή διασκέδαση λοιπόν.

 

3. Μοναδικότητα

Έχοντας έναν Λέοντα δίπλα σου, θα πρέπει να περηφανεύεσαι για το πόσο τυχερός είσαι που τον έχεις εσύ. Να του λες δηλαδή «Ευχαριστώ που σ’ έχω» κάθε μέρα. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι όντως είσαι τυχερός, αφού έχεις κερδίσει ένα φλογερό, εντυπωσιακό, απόλυτα ερωτεύσιμο άτομο, που σίγουρα σε διάλεξε μέσα από πολλές άλλες επιλογές. Τον λες και τρόπαιο, ε;

 

4. Πάθος

Θες να ζήσεις μία σχέση σαν αυτή που βλέπεις στις ρομαντικές ταινίες; Με τα πάθη, την υπερβολή, το περίσσιο συναίσθημα και το άσβεστο πάθος που όλοι ζηλεύουμε; Ε, με το Λιοντάρι θα το ζήσεις και με το παραπάνω! Έχει τόσο πάθος, που κάθε σας προσωπική στιγμή θα αξίζει και ένα Όσκαρ, κάθε φορά!

 

5. Δραματικότητα

Όχι δε θα την γλιτώσεις με λίγα μουτράκια. Θα αντιμετωπίσεις υπερβολικές αντιδράσεις, κλάμα χωρίς λόγο, λόγια βαριά κι ασήκωτα, παράλογες φωνές και ανούσιες απαιτήσεις, γλώσσα του σώματος που θυμίζει βίντεο-κλιπ και υφάκι τύπου ελληνικής δραματικής ταινίας του ’60. Ε, Λέων είναι αυτός.

 

6. Δημιουργικότητα

Λένε ότι ο Δίδυμος έχει τις ιδέες, ο Παρθένος την πρακτικότητα, ο Καρκίνος τη διαίσθηση και πάει λέγοντας, για να καταφέρουν να πάνε μία ερωτική σχέση μπροστά. Καλώς ή κακώς, χωρίς δημιουργικότητα δεν πάμε πουθενά παιδιά. Το Λιοντάρι θα δημιουργήσει την τέλεια σχέση, αρκεί να αφεθείς στα χέρια του! Για αυτόν, έρωτας= δημιουργία και ο έρωτας είναι απλά τα πάντα για εκείνον!

 

7. Βασιλιάς

Ναι, ναι, θέλει να είναι ο αρχηγός στη σχέση, θέλει να έχει τον πρώτο λόγο, θέλει να έχει το πάνω χέρι, να τον κακομαθαίνεις σαν μικρό παιδί, να τρέχεις από πίσω του, να τον παινεύεις όλη την ώρα! Αλλά, υπάρχει και ένα μεγάλο Αλλά. Ο συγκεκριμένος βασιλιάς είναι τόσο γενναιόδωρος και εκδηλωτικός στα συναισθήματά του, που έχει έτοιμο ένα θρόνο και για σένα δίπλα του. Θες, δε θες, θα νιώσεις κι εσύ βασιλιάς μαζί του!

 

8. Ανεξαρτησία

Ανεξαρτησία με την καλή έννοια βεβαίως βεβαίως! Μην αγχωθείς ότι το Λιοντάρι θέλει τον χώρο του για να κάνει το κομμάτι του! Είπαμε θέλει την τέλεια σχέση (ίσως κανένα φλερτάκι έτσι για επιβεβαίωση, αλλά μέχρι εκεί)! Ανεξαρτησία για το Λιοντάρι σημαίνει να μπορεί να στέκεται στα πόδια του, να ζει για τον έρωτα, αλλά να μην εξαρτάται από αυτόν με κανένα τρόπο. Να δημιουργήσει το απόλυτο «Εμείς», χωρίς όμως να απορρίψει το «Εγώ»! Ο Λέοντας ποτέ δε σε έχει ανάγκη. Ο Λέοντας σε αγαπάει αληθινά επειδή αυτός το θέλησε.

 

9. Πολυτέλεια

Βρε, και μία να μην έχει στη τσέπη θα καταφέρει να απολαμβάνει τη ζωή με όλες τις πολυτέλειες και τις ανέσεις της! Αν είσαι ο σύντροφός του οπότε, να ξέρεις ότι θα πάτε στα καλύτερα, θα ζήσετε τα καλύτερα, θα κάνετε τα καλύτερα! Χλιδή και ξερό ψωμί.

 

10. Ρομαντισμός

Ναι οκ, δε θα πω το αντίθετο. Πολλές φορές φαίνεται επιφανειακός, ότι τον νοιάζει μόνο ο εαυτός του και τα λούσα και πως ότι όλη η σχέση θέλει να γυρνάει γύρω από αυτόν. Αυτός ο εγωκεντρικός όμως άνθρωπος είναι από τους πλέον ρομαντικούς και προσπαθεί να δείξει το αναμφισβήτητο μεγαλείο των συναισθημάτων του και της καρδιάς του με κάθε τρόπο στο ταίρι του.

 

Πηγή