Αν είχες ποτέ έναν Λέοντα σε περίοπτη θέση στη ζωή σου, σίγουρα θα έχεις καταλάβει πως πρόκειται για ένα ζώδιο με πολλές υπέροχες αξίες— αλλά κι αρκετές ιδιαιτερότητες. Διάβασε παρακάτω για να ανακαλύψεις όσα χρειάζεται να ξέρεις για τα λιοντάρια, τους βασιλιάδες του ζωδιακού κύκλου.

 

Τι δε θα παραδεχτούν ποτέ

Ξέρει καλά ότι μερικές φορές φαίνεται πολύ ψωνισμένος, αυτό, άλλωστε, του το ‘χουν πει πολλοί. Με αυτό το στοιχείο της προσωπικότητάς του μπορεί να κάνει χιούμορ, γιατί έχει συμφιλιωθεί. Αυτό όμως που δεν αντέχει να σκέφτεται είναι πως αυτές οι τάσεις του πολλές φορές τον οδηγούν να φέρεται άσχημα σε ανθρώπους.

 

Τι σιχαίνονται στους άλλους

Τα λιοντάρια δεν αντέχουν τους ζηλιάρηδες ανθρώπους. Και δυστυχώς, φαίνεται να τους τραβούν πάνω τους συνέχεια. Όταν ένας Λέων αρχίζει να ασκεί τη γοητεία του –κάτι που δεν ελέγχει, απλά συμβαίνει– ξέρει ότι μπορεί να γίνει αγαπητός από όλους. Κι οι σύντροφοί του πρέπει να είναι εντάξει μ’ αυτό το γεγονός, αλλιώς θα ακολουθήσουν ομηρικοί καβγάδες.

 

Ποιο είναι το αδύνατο σημείο τους

Το αδύναμο σημείο του Λέοντα; Η αισιοδοξία. Του είναι πολύ δύσκολο να νιώσει αισιόδοξος για κάτι, αλλά μόλις το καταφέρει, μπορεί να ενθουσιαστεί σε τεράστιο βαθμό και να πάρει πολλές απότομες αποφάσεις. Κι όταν απογοητευτεί, είναι σαν να χάνει για πάντα ένα μικρό κομμάτι από την ευτυχία του.

 

Πώς κάνουν μαντάρα τις σχέσεις τους

Οι Λέοντες χρειάζονται πολλή προσοχή, εντός κι εκτός της σχέσης τους. Κι αυτό είναι κάπως κακό, γιατί ένας άνθρωπος που είναι έστω και λίγο ανασφαλής, θα προσπαθήσει να πιέσει τον Λέοντα, θα τον στριμώξει με την ζήλια του και η σχέση θα οδηγηθεί γρήγορα στο τέλος της.

 

 

 

Τι μπορεί να τους κάνει δυστυχισμένους

Το να αποδεχτούν το λάθος τους. Αν έχετε βρεθεί ποτέ κοντά σε έναν Λέοντα, θα έχετε παρατηρήσει πως δύσκολα θα αλλάξει γνώμη για οτιδήποτε. Κι οι Λέοντες ξέρουν ότι το έχουν αυτό το κουσούρι και δεν τους αρέσει.

 

Με τι δώρο θα τους κερδίσεις

Η ωραιοπάθεια ενός Λέοντα θα ικανοποιηθεί αν του δωρίσετε καλλυντικά, αξεσουάρ για τα μαλλιά ή το σώμα του, εσώρουχα ή και κοσμήματα. Του αρέσει όμως ιδιαίτερα και το θέαμα, επομένως θα είστε «ασφαλείς» με εισιτήρια για μια καλή παράσταση.

 

Τι τους αρέσει στο κρεβάτι

Θα σας πούμε ένα μικρό μυστικό και περιμένουμε να το αξιοποιήσετε καταλλήλως: Οι Λέοντες περνούν περισσότερο καλά με τα προκαταρκτικά, παρά με την ίδια την πράξη. Και μάλιστα τα θέλουν σε διάρκεια, αλλιώς γι’ αυτούς καλύτερα να μη συμβεί και τίποτα γιατί χάνει την αξία του.

 

Τι ζητούν σε μια σχέση

Ισότητα. Καθαρές αποφάσεις. Δεν μπορούν τα μισόλογα και τις αναμονές. Μπορούν να τρελαθούν αν τους αφήνεις στο περίμενε. Επειδή για έναν Λέοντα είναι εξαιρετικά δύσκολο να ερωτευτεί, όταν το κάνει είναι φουλ ιν. Οπότε αν δεν είσαι κι εσύ, μην ξοδεύεις τον χρόνο του.

 

Με ποιο ζώδιο μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι

Αν υπάρχει ένα ζώδιο που όχι μόνο μπορεί να αντέξει τη ζήλια του Σκορπιού, αλλά και να την απολαύσει, αυτό είναι ο Λέων. Αλλά αυτή η σχέση δε θα είναι ποτέ μονόπλευρη: οι Λέοντες είναι εξαιρετικά δοτικοί με τα άτομα που αγαπούν και ο Σκορπιός θα νιώσει επιτέλους ότι βρήκε έναν άνθρωπο που μπορεί να εμπιστευτεί.

 

Ποιο είναι το πιο σκοτεινό χαρακτηριστικό τους

Έχουμε καλά νέα για τους Λέοντες κι ακόμα καλύτερα για όσους βρίσκονται δίπλα τους: Αυτό το ζώδιο δεν έχει σκοτεινή πλευρά. Ναι, σίγουρα, κάποιες μέρες μπορεί να είναι δύσκολες, αλλά σπάνια θα δεις ένα λιοντάρι να χάνει το χαμόγελό του.

 

Το καλύτερό τους χαρακτηριστικό

Οι Λέοντες δεν πρόκειται ποτέ (μα ποτέ) να ντραπούν να ζητήσουν αυτό που θέλουν. Ή, μάλλον, αυτό που ξέρουν ότι αξίζουν. Με αυτό τον τρόπο, καταφέρνουν να τραβούν τα βλέμματα πάνω τους και προστατεύουν τον εαυτό τους από αυτούς που προσπαθούν να τους κατευθύνουν. Τον Λέοντας βρε γατάκια;

 

Πώς είναι τα φιλιά τους

Ο βασιλιάς των άγριων ζώων ξέρει, το δίχως άλλο, να δίνει και τα πιο άγρια φιλιά. Από εκείνα που δεν τα σταματά κανείς και τίποτα, καθώς είναι μεγάλα σε διάρκεια και σε ένταση, σαν να τα οδηγεί ένα πρωτόγονο ένστικτο χωρίς χαλινάρι.

 

Ποια είναι η μεγαλύτερη ανασφάλειά τους

Δημιουργικός, κοινωνικός, χαρισματικός. Ο Λέοντας είναι από εκείνους τους ανθρώπους που μοιάζει να τα έχει όλα, και στη σωστή σειρά. Γι’ αυτό και είναι τεράστια αδικία να ζορίζεται τόσο πολύ στη σκέψη ότι υπάρχουν εκεί έξω άνθρωποι καλύτεροι από αυτόν. Είναι φυσιολογικό, είναι ανθρώπινο.

 

Πώς θα σου δείξουν την αγάπη τους

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δείγμα αγάπης για έναν Λέοντα απ’ το να σου λέει τα μυστικά του. Ξέρεις, εκείνα τα πράγματα που κρατάει κρυφά απ’ τους υπόλοιπους, επειδή το image του είναι το παν; Ναι, δεν τον πειράζει να τα μοιραστεί μαζί σου. Είναι δείγμα αγάπης να σε εμπιστεύεται ο Λέοντας.

 

Πώς θα σε φλερτάρουν

Πώς λειτουργούν τα πράγματα για το πολύπλοκο μυαλό ενός Λέοντα: Βήμα πρώτο, θα του τραβήξεις την προσοχή. Βήμα δεύτερο, θα θελήσει να σε κάνει να γελάσεις. Βήμα τρίτο, θα συνειδητοποιήσει ότι αυτό είναι κόκκινο πανί, επειδή μπορεί να του γυρίσει μπούμερανγκ. Βήμα τέταρτο και πιο σημαντικό: Ξέρει ότι είναι Λέων, ξέρει ότι μπορεί να σε έχει και ξέρει ότι δεν έχει τίποτα να φοβάται.

 

Πηγή:Starsecrets