Δεν μπορείς εύκολα να τους ξεγελάσεις, δεν ανέχονται και πολλά-πολλά, απεχθάνονται τον συμβιβασμό και την υποχώρηση και με την πρώτη χαζομάρα σου (όποια και να είναι αυτή) δε θα διστάσουν να σου δώσουν τα παπούτσια στο χέρι (και μάλιστα γρήγορα). Ναι, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι -αλλά και κάποια ζώδια- που δεν έχουν υπομονή και ανοχή στα αισθηματικά αλλά και στις σχέσεις τους. Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά;

 

Δίδυμος

Ο Δίδυμος αν και επικοινωνιακός, δε θα κάτσει να το αναλύσει ή να το κουβεντιάσει προκειμένου να βρεθεί λύση και να διορθωθεί το όποιο αισθηματικό πρόβλημα. Είσαι όλο γκρίνια, μουρμούρα, απαιτήσεις; Άρχισε να βαριέται γιατί πλέον δε μιλάτε την ίδια γλώσσα; Πίστεψες εσφαλμένα ότι τον έχεις στο χέρι; Ετοιμάσου τότε, γιατί ο Δίδυμος θα σου αποδείξει ότι δεν μπαίνει στο χέρι κανενός, αλλά εύκολα δίνει τα παπούτσια στο χέρι, αν δεν συνεννοείστε και δε βγάζετε άκρη με τα αισθήματά σας.

 

Κριός

Αντιδραστικός και παρορμητικός από τη φύση του, θυμώνει εύκολα, χάνει την υπομονή του και πολλές φορές σκέφτεται και αντιδρά εγωιστικά! Στον έρωτα θα κάνει πάντα αυτό που τον εξιτάρει, ακολουθώντας τον ενθουσιασμό της στιγμής -ο οποίος σβήνει και πολύ εύκολα για εκείνον. Σίγουρα θα σου δώσει εύκολα τα παπούτσια στο χέρι, αν παρεξηγηθείτε, αν σου θυμώσει κι αν τον φας με την γκρίνια σου σίγουρα όμως θα είναι και μια απόφαση παρορμητική, που είναι πολύ πιθανό να τη μετανιώσει και να γυρίσει πίσω μετανιωμένος.

 

Τοξότης

Το πάθος και ο ενθουσιασμός του Τοξότη, μπορεί να σβήσουν απλά, εύκολα, γρήγορα και μόνο μέσα σε μία νύχτα, αν γίνει κάτι που θα του τη «σπάσει» έντονα, ή προκύψει κάτι που θα τον κάνει να αισθανθεί εγκλωβισμένος ή και καταπιεσμένος. Ναι, είναι εύκολο να σου δώσει τα παπούτσια στο χέρι αν και εφόσον θεωρήσεις ότι είναι δεδομένος και ότι μπορείς να καταφέρεις να του επιβληθείς. Αν προσπαθήσεις να του βάλεις λοιπόν τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι, να ξέρεις πως θα χαθεί μια και καλή από τη ζωή σου, χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς διάθεση για διαπραγμάτευση!

 

Υδροχόος

Ο Ουράνιος Υδροχόος, είναι ο απρόβλεπτος τύπος του ζωδιακού και δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ποτέ σίγουρος μαζί του για το τι μέρα θα σου ξημερώσει. Είναι η κλασική περίπτωση του ανθρώπου που θα σου πει «Μωρό μου πάω στο περίπτερο για τσιγάρα» έπειτα θα τρέξει να εξαφανιστεί και θα τον χάσεις. Εύκολα θα σου δώσει τα παπούτσια στο χέρι αν νιώσει ότι δε σέβεσαι την ελευθερία του και την αυτονομία του. Βέβαια, θα κρατήσει πάντα επαφή μαζί σου σε φιλικό επίπεδο αλλά τι να το κάνεις; Το πουλάκι εύκολα μπορεί να πετάξει μακριά σου και να νιώσεις πράγματι ότι έμεινες κρεμασμένος εκεί που δεν το περίμενες.

 

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο της δουλειάς -αν μπορούμε να τον χαρακτηρίσουμε έτσι. Επομένως του είναι πολύ εύκολο να σου δώσει τα παπούτσια στο χέρι αν έμπρακτα δεν προσφέρεις κάτι στη ζωή του ή αν δεν τον στηρίζεις  με τα όνειρά του. Είναι ο τύπος που ξυπνάει, ζει κι αναπνέει για να γίνει πετυχημένος και παίρνει πολύ βαριά την περίπτωση όπου ο συντροφός του δεν το καταλαβαίνει αυτό και ονειρεύεται άδειες και ρεπό. Εν ολίγοις, σαν ζώδιο που δρα ξεκάθαρα με τη λογική, αν θεωρήσει πως δεν ταιριάζετε, πριν καλά-καλά το καταλάβεις, θα βρεθείς στην πόρτα.

 

 

Πηγή