Παντού υπάρχει η αρχή, αλλά και το τέλος! Έτσι λοιπόν, και οι σχέσεις φτάνουν κάποια στιγμή στο σημείο που ο κύκλος τους ολοκληρώνεται και ο χωρισμός γίνεται μονόδρομος. Κάθε άνθρωπος παίρνει την απόφαση να χωρίσει για εντελώς διαφορετικούς λόγους, αυτή είναι και η αιτία που πολλές φορές καθόμαστε και αναρωτιόμαστε «Τι έφταιξε, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χωρίσαμε!».

Αν λοιπόν περνάς κι εσύ αυτή την περίοδο μια φάση που θέλεις απαντήσεις και στο μυαλό σου τριγυρίζει μια απορία, αρκεί να διαβάσεις τους πέντε σημαντικούς λόγους για τους οποίους κάθε ζώδιο παίρνει την απόφαση του χωρισμού. Γνωρίζοντας τι είναι αυτό που κάνει κάθε ζώδιο να το βάλει στα πόδια, θα ξέρεις καλά τι θα πρέπει να αποφύγεις στην επόμενη σχέση σου.

 

Κριός

1. Ένας από τους βασικότερους λόγους για τους οποίους χωρίζει ένα Κριάρι είναι η ρουτίνα. Όταν λοιπόν, η φλόγα του έρωτα αρχίζει να σβήνει και ο Κριός πάψει πλέον να είναι ερωτευμένος, γιατί αισθάνεται ότι έδεσε τον γάιδαρό του, τότε είναι που φεύγει μακριά.

2. Η γκρίνια είναι ο αμέσως επόμενος λόγος για τον οποίο ο Κριός, θα τρέξει μακριά από μια σχέση. Οι ατάκες του στυλ «Γιατί δε μου τηλεφώνησες; Δε με αγαπάς πια; Τι άλλο θέλεις να κάνω; Γιατί μου το κάνεις αυτό;» δημιουργούν ένα δυσάρεστο κλίμα στη σχέση και ο Κριός αρχίζει πλέον να ξενερώνει και να κουράζεται.

3. Φοβάται την δέσμευση, τη σταθερότητα, τον γάμο και την οικογένεια. Ο Κριός θα πάρει την απόφαση να χωρίσει από μια σχέση, επειδή προτιμά να είναι ελεύθερος κι έχει αρχίσει να νιώθει ότι τα όρια στενεύουν κι ότι εσύ θέλεις κάτι παραπάνω από έναν απλό δεσμό.

4. Πολλές φορές ο Κριός θα χωρίσει έτσι απλά από αντίδραση. Αν λοιπόν του έχεις δηλώσει αρκετές φορές ότι «Αν δεν αλλάξεις τότε ξέχασέ με», να ξέρεις ότι αντιδραστικά και μόνο θα πάρει το καπελάκι του και θα φύγει μακριά!

5. Η επιπολαιότητά του αλλά και η βιασύνη του, τον οδηγούν πολλές φορές στην απόφαση του χωρισμού, όμως σε αυτή την περίπτωση δεν έχεις να φοβηθείς ότι ήρθε το οριστικό τέλος, γιατί θα κάνει τις βόλτες του και σύντομα θα γυρίσει και πάλι κοντά σου!

 

Ταύρος

1. Αν σου έχει δώσει αρκετές ευκαιρίες για να διορθώσεις κάποια θεματάκια που τον ενοχλούσαν κι εσύ απλώς αδιαφόρησες, να ξέρεις ότι ο Ταύρος τη στιγμή που δεν το περιμένεις θα σου πει το τελευταίο αντίο.

2. Σε τσάκωσε σε ψέμα; Τον κορόιδεψες, ή του κράτησες κάποιο μεγάλο μυστικό, το οποίο ανακάλυψε και βγήκε έξω από τα ρούχα του; Ο Ταύρος όταν χάσει την εμπιστοσύνη του, οδεύει προς τον χωρισμό.

3. Ο Ταύρος που δεν έχει χορτάσει από εμπειρίες και δεν είναι ακόμα έτοιμος να δοθεί ολοκληρωτικά σε έναν δεσμό, θα χωρίσει γιατί δε θέλει ούτε να πληγώσει, αλλά ούτε και να πληγωθεί!

4. Αν τα οικονομικά του δεν πηγαίνουν καλά ή έχει ξεμείνει από δουλειά, τότε τα βλέπει όλα μαύρα κι αισθάνεται ότι δεν μπορεί να δώσει όσα θα ‘θελε στη σχέση του, έτσι εγκαταλείπει την προσπάθεια. Ο Ταύρος θα χωρίσει αν οι βάσεις της ζωής του δεν είναι σταθερές.

5. Θα χωρίσει από μία σχέση όταν αντιλαμβάνεται ότι δεν υπάρχουν προοπτικές για μέλλον! Αν λοιπόν δεν βρίσκεστε στο κατάλληλο “timing” ή δεν πληροίς τις προδιαγραφές που ο ίδιος θα ήθελε, τότε ο χωρισμός είναι μονόδρομος!

 

 

Get Over It! | eBook


€5,00

-----

 

Δίδυμοι

1. Όταν αντιλαμβάνεται ότι μιλάτε άλλη γλώσσα, με λίγα λόγια όταν μεταξύ σας υπάρχει επικοινωνιακό χάσμα το οποίο τον κουράζει, τότε ο χωρισμός γίνεται για τον Δίδυμο η εύκολη λύση.

2. Όταν το κλίμα στη σχέση σας αρχίζει να παίρνει πιο οικογενειακή τροπή. Είσαστε αρκετό καιρό μαζί κι επιμένεις να κάνει ανοίγματα, για τα οποία ο Δίδυμος δεν είναι έτοιμος; Το έχει πολύ εύκολο να φύγει μακριά.

3. Θέλει να διασκεδάσει, να φλερτάρει, να παίξει, να βλέπει τους φίλους του όποτε θέλει και η σχέση σας τον στρεσάρει. Τότε θα πάρει την απόφαση να πει αντίο.

4. Του βάζεις δύσκολα; Έχεις πολλές απαιτήσεις κι είσαι όλο όρους και όρια; Δεν τα σηκώνει αυτά ένας Δίδυμος, ο οποίος θέλει να κινείται ελεύθερος σαν τον αέρα!

5. Θα πάρει την απόφαση να χωρίσει, όταν έχει χάσει τον ενθουσιασμό του και βρεθεί κάποιο άλλο πρόσωπο, που θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον!

 

Καρκίνος

1. Ο Καρκίνος εύκολα θα χωρίσει, αν γυρίσει και πάλι κοντά του ο μεγάλος έρωτας από τα παλιά, τον οποίο πάντα περίμενε και ποτέ του δεν ξέχασε.

2. Ο χωρισμός γίνεται μονόδρομος, όταν από τη σχέση του μετρά μόνο απογοητεύσεις

3. Όταν η οικογένεια ή πολύ δικοί του άνθρωποι τον συμβουλεύουν ότι δεν είσαι το κατάλληλο πρόσωπο γι’ αυτόν ή ότι αξίζει κάτι καλύτερο, κάποια στιγμή σίγουρα θα τον επηρεάσουν και θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια!

4. Αν η σχέση σας του αφήνει συναισθηματικά κενά κι εσύ δεν του δείχνεις την αγάπη σου και τα συναισθήματά σου, τότε θα σου πει χωρίζουμε κρατώντας την ελπίδα ότι θα ταρακουνηθείς και θα αλλάξεις!

5. Αν ο Καρκίνος βρίσκεται σε περίοδο της ζωής του που θέλει να κάνει οικογένεια και παιδιά κι εσύ δεν μπορείς να του δώσεις αυτό που τόσο πολύ έχει ανάγκη, τότε ναι, θα βάλει τέλος στη σχέση σας!

 

Λέων

1. Αν τον θίξεις, τον ειρωνευτείς και δεν εκτιμήσεις την αξία του, τότε θα κλείσει οριστικά το κεφάλαιο της σχέσης σας.

2. Θα αποφασίσει να χωρίσει, αν ο σύντροφος που έχει στο πλάι του είναι τσιγκούνης! Ο πληθωρικός Λέοντας είναι της άποψης πως όποιος είναι τσιγκούνης στα χρήματα είναι και στα αισθήματα!

3. Όταν ο Λέοντας δεν περνάει καλά μέσα στη σχέση του κι αρχίζει η ζωή του να γίνεται μίζερη, δύσκολη και κλειστή, τότε έχει ανάγκη για ανανέωση και χωρίζει.

4. Αν παραμελήσεις το Λιοντάρι, τότε θα σου δώσει μερικές ευκαιρίες μπας κι επανορθώσεις. Αν δεν το κάνεις, τότε θα βαρεθεί και θα αναζητήσει αλλού τον έρωτα!

5. Προσπάθησες να πάρεις τα ηνία της σχέσης από τα χέρια του και θέλησες να του βάλεις τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι; Δεν τα ανέχεται αυτά ο Λέοντας, που θέλει να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Πριν γίνει λοιπόν το θύμα, αποφασίζει να χωρίσει!

 

Παρθένος

1. Αν ένας Παρθένος δεν είναι έτοιμος να δεθεί συναισθηματικά με το άτομο που έχει σχέση και δεν μπορεί να δώσει όλα αυτά που θεωρεί απαραίτητα για να έχει έναν σωστό δεσμό, τότε ευθέως θα σου πει να απομακρυνθείτε!

2. Περνά μια περίοδο που τα επαγγελματικά του είναι η προτεραιότητά του κι εσύ έχεις απαιτήσεις και δεν καταλαβαίνεις τις προσπάθειές του; Συγγνώμη, αλλά θα προτιμήσει τη δουλειά του!

3. Μπορεί να έδωσε ευκαιρίες στη σχέση σας, αλλά να διαπίστωσε ότι έχετε άλλα χούγια, διαφορετικές συνήθειες κι ότι η ζωή σας δεν μπορεί να συμβαδίσει. Σε αυτή την περίπτωση, θα βάλει τη λογική του μπροστά και θα πει αντίο!

4. Αν ο Παρθένος βγάλει το πόρισμα ότι είσαι ένα άτομο στο οποίο δεν μπορεί να βασιστεί και να επενδύσει, τότε θα προτιμήσει να μείνει μακριά.

5. Επειδή έχεις να κάνεις με έναν μυστήριο τύπο, ο οποίος μπορεί να ψυχρανθεί εντελώς ξαφνικά και από μία πολύ μικρή λεπτομέρεια, ο χωρισμός θα είναι αναμενόμενος, όταν όλα τον χαλάνε στη σχέση σας!

 

Ακολουθεί αύριο το part 2…

Πηγή