Aκόμη δεν μπορούν να καταλάβουν το γιατί πήραν δρόμους χωριστούς τα παρακάτω ζευγάρια ζωδίων που θα σου αναφέρουμε. Όσο και να ταιριάζουν στα χαρτιά, στην πράξη είναι αρκετά δύσκολο να κρατήσουν τη σχέση τους ή τον γάμο τους κι αργά ή γρήγορα, αν δεν υπάρξουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και συμβιβασμοί, θα χωρίσουν. Κι ο χωρισμός αυτός μόνο αναίμακτος δε θα είναι, γιατί μεταξύ τους υπάρχει ένας ισχυρός δεσμός. Πάμε να τα δούμε:

 

Δίδυμοι-Υδροχόος

Αυτό το ζευγάρι είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα για όσα σου λέγαμε πιο πάνω. Παρ’ ότι έχει πάρα πολλά στοιχεία που το φέρνουν κοντά και το ενώνουν, έχει κι άλλα τόσα που μπορούν να βάλουν «βόμβα» στα θεμέλια της σχέσης του και να την καταστρέψουν. Κανένας από τους δυο δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά του και προσπαθεί όσο πιο πολύ μπορεί να προστατευτεί για να μην πληγωθεί. Κι οι δυο έχουν ανάγκη από έναν πιο συναισθηματικό σύντροφο, που θα μπορεί να ισορροπεί τη δική τους έλλειψη ή ανικανότητα στο κομμάτι της διαχείρισης των όσων νιώθουν.

 

Λέων-Κριός

Με μια πρώτη ματιά, αυτό το ζευγάρι φαίνεται τέλειο. Ωστόσο δεν είναι. Κι αυτό γιατί και στα δυο αυτά ζώδια υπερτερεί το «εγώ» κι όχι το «εμείς». Έχουν πάρα πολλά κοινά στοιχεία, πάθος, ένταση, ενέργεια, αρχηγικές ικανότητες, αγάπη, ρομαντισμό και τόσα άλλα. Όμως το γεγονός ότι είναι αγύριστα κεφάλια, ότι δεν κάνουν πίσω με τίποτα, ότι δε δέχονται την κριτική και βάζουν πάνω από όλα τον εγωισμό τους, αρνούμενα να ζητήσουν έστω και μια συγγνώμη, δεν μπορεί να εγγυηθεί ένα ευτυχισμένο μέλλον και μια μακροχρόνια σχέση. Δυστυχώς για εκείνα, μοιάζουν υπερβολικά πολύ και δεν μπορούν να το βρουν μεταξύ τους, όσο κι αν γουστάρει ο ένας τον άλλο.

 

 

Τοξότης-Ζυγός

Το πρόβλημα με το ζευγάρι αυτό ξεκινά και τελειώνει στο κομμάτι της εμπιστοσύνης. Μπορεί να περνάνε καλά μαζί, να γελάνε, να κάνουν ταξίδια και να φιλοσοφούν, ωστόσο ο ένας δεν μπορεί να εμπιστευτεί απόλυτα τον άλλο κι έτσι προκύπτουν καβγάδες, εντάσεις και χωρισμοί. Ο Τοξότης δε θέλει να αναλαμβάνει καμία ευθύνη. Ούτε όμως κι ο Ζυγός είναι ο άνθρωπος που θέλει να σηκώνει τα «βάρη» σε μια σχέση, οπότε οι τριγμοί είναι αναπόφευκτοι. Αν και στην αρχή αυτό το ζευγάρι ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις και προδιαγραφές, όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα ζορίζουν και ο χωρισμός είναι κάποιες φορές αναπόφευκτος.

 

Αιγόκερως-Παρθένος

Στη σχέση αυτή επικρατεί το μυαλό, η λογική και η πρακτικότητα. Λείπει όμως το πιο βασικό στοιχείο για να μπορέσει να λειτουργήσει μια ερωτική σχέση, το συναίσθημα. Κανένας από τους δυο δεν είναι αυτό που λέμε αισθηματίας. Είναι κι οι δυο ορθολογιστές που βαδίζουν με βάση το σωστό, το πρακτικό, το πρόγραμμά τους και τα «κουτάκια» που έχουν μέσα στο μυαλό τους. Το πάθος τους διοχετεύεται πιο πολύ στη δουλειά τους και στην καριέρα τους, παρά στο κρεβάτι τους. Ενώ στην αρχή της σχέσης τα πάνε καλά γιατί επικοινωνούν και καταλαβαίνει ο ένας τον άλλο, στην πορεία της, η έλλειψη συναισθήματος, ρομαντισμού και τρυφερότητας αποδεικνύεται καταστροφική.

 

Σκορπιός-Ταύρος

Τα αντίθετα έλκονται δε λένε; Το ίδιο ισχύει με τον Ταύρο και τον Σκορπιό. Σε πολλά κομμάτια συμπληρώνει ο ένας τον άλλο κι επικοινωνούν σ’ επίπεδο ικανοποιητικό. Όμως είναι κι οι δυο άτομα που θέλουν να έχουν τον έλεγχο, τόσο της δική τους ζωής, όσο και της ζωής των άλλων. Είναι αγύριστα κεφάλια, λατρεύουν το χρήμα και θέλουν να έχουν εκείνα τον έλεγχο και το «πορτοφόλι». Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε στη σχέση αυτή τον παράγοντα «ζήλια». Είναι τόσο ζηλιάρηδες και κτητικοί που πνίγουν ο ένας τον άλλο κι άντε μετά να ξεκαθαρίσεις ποιος φταίει περισσότερο από τους δυο που η σχέση τους δεν μπορεί να κρατήσει και να εξελιχθεί.

 

Πηγή

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!