jojo

Το παλιό καλό «σε βλέπω σαν φίλο», δε συμβαίνει από επιλογή -όχι πάντα τουλάχιστον.

Καταλήγεις στο friendzone λοιπόν κι η απόρριψη που έφαγες κρύβει το μήνυμα «Δε θέλω να κοιμηθώ μαζί σου. Ας μείνουμε φίλοι».  Και σπάζεσαι εσύ γιατί είναι σαν να σου λέει κάποιος, «Δε θα μπορούσα ποτέ μου να σε δω ερωτικά. Σε σέβομαι υπερβολικά!».

Ορίστε λοιπόν τι περνάνε τα ζώδια που μπαίνουν σε friendzone. Ποια είναι όμως αυτά τα άτυχα στην αγάπη πλάσματα που συνέχεια κάνουν φιλαράκια;

 

1. Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)
Αν οι νόμοι της έλξης λειτουργούν με την ακρίβεια που υποψιάζομαι, τότε οι Ιχθύες, γράφουν τη δική τους ιστορία στο θέμα απόρριψη και του «σε βλέπω σαν φίλο.» Αποζητούν την απόρριψη με πάθος και εν μέρει τη δημιουργούν οι ίδιοι. Οι Ιχθύες, αν και άδικα, μπαίνουν σ’ αυτήν την κατηγορία διότι επηρεάζουν αρνητικά το άτομο που τους ενδιαφέρει, σπέρνοντας αισθήματα αποτυχίας.

 

2. Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Οι Δίδυμοι είναι τόσο καλοί, ευγενικοί και υπομονετικοί που σχεδόν πάντα ωθούν τους μελλοντικούς συντρόφους τους σε καταστάσεις όπου οι ίδιοι οι Δίδυμοι φαίνονται ως «πολύ καλοί» για την ευάλωτη και σκληρή πραγματικότητα μιας «κανονικής» σχέσης. Ακόμα, οι Δίδυμοι είναι κατά μία έννοια «τσιγκούνηδες» σε μια σχέση, κυρίως γιατί τείνουν να μη σπαταλάνε τα λόγια τους σε πολύτιμες συζητήσεις.

 

 

3. Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)
Ζυγοί: Γνωστοί ως εκείνοι που φλερτάρουν περισσότερο στο ζωδιακό κύκλο. Oι καλές προθέσεις των Ζυγών και το ευγενικό και χαριτωμένο χαζολόγημά τους, τούς κάνει ίσως να φαίνονται κάτι περισσότερο από κάποιους που απλά τους αρέσει να φλερτάρουν. Στην πραγματικότητα φαίνονται πολλές φορές σαν λιγούρια που απαλλάσσονται κατευθείαν από όλα τα δικαιώματα του φλερτ, με αποτέλεσμα να μπαίνουν στο friendzone.

 

4. Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)
Η ελιτίστικη συμπεριφορά των Αιγόκερων που μπορούν να χρησιμοποιήσουν την οποιαδήποτε στιγμή προς το συμφέρον τους, τους κάνει ελκυστικούς. Είναι σνομπ, αλλά αν είσαι μέρος της παρέας τους, αισθάνεσαι και μεγάλη χαρά γι’ αυτό. Είναι παράξενο γιατί είναι ταυτόχρονα ανεκτίμητοι αλλά και ενοχλητικοί. Και ενώ αυτός ο αέρας υπεροχής είναι κάτι που πιστεύεις πως θα προσελκύσει συντρόφους, στην πραγματικότητα προσελκύει ανθρώπους που λένε συχνά «σε βλέπω σαν φίλο».

 

5. Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)
Από όλα τα ζώδια που μπαίνουν στο friendzone, οι Υδροχόοι θα ήταν υποψήφιοι για μια θέση στην κορυφή, μιας και το αξίζουν λιγάκι παραπάνω. Ο Υδροχόος ζει στο δικό του κόσμο, αφού δεν τα πηγαίνει καλά με το να είναι εκεί στην ώρα των ραντεβού, πηγαίνει συχνά απροετοίμαστος και δε δίνει πάντα την πρέπουσα προσοχή στον άλλον. Ο Υδροχόος ερωτεύεται φίλους, έχει εκρήξεις θυμού και συμπεριφέρεται απρεπώς μερικές φορές. Γι’ αυτό και το friendzone.

 

6. Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)
Είναι Σκορπιοί και όπως και να ‘χει, καμιά φορά φοβάσαι να μπλέξεις μαζί τους. Το κόστος συντήρησης -όχι το οικονομικό- και αφοσίωσης είναι μεγάλο, οπότε οι πιθανότητες ενός Σκορπιού να μπει σε friendzone όσο βρίσκεται στην ώρα του καθήκοντος είναι απίστευτα ψηλές. Ο Σκορπιός είναι ένα απαιτητικό ζώδιο και ενώ ενδεχομένως να έχει όντως σοβαρές προθέσεις, είναι τόσο αυταρχικός και control freak που μοιάζει με απειλή στα μάτια πολλών.

 

(Πηγή άρθρουπηγή εικόνας)