Oι σκορπιοί ως ένα από τα πιο παρεξηγημένα ζώδια στον ερωτικό τομέα, συχνά παρουσιάζονται ως σκληροί, αποστασιοποιημένοι άνθρωποι που βιώνουν τα συναισθήματά τους με μέτρο και μια ψυχράδα. Όμως αν ένας Σκορπιός αποφασίσει να σου δώσει την καρδιά του, να ξέρεις πως δε θα την πάρει ποτέ πίσω. Κι εδώ έχουμε εφτά λόγους που θα σου δείξουν γιατί θα είσαι τυχερός αν έχεις για ταίρι σου έναν Σκορπιό. 

 

1. Θα πεθάνω για εσένα

Δε σου κάνει πλάκα. Είναι από τους λίγους ανθρώπους που μπορεί το εννοούν αν σε ερωτευτούν. Και αν κάποια στιγμή τελειώσει η σχέση σας, για να την ξεπεράσουν, θα πεθάνει μέσα του. Θα γίνει κάποιος άλλος για να μη του θυμίζει τίποτα τη ζωή μαζί σου.

 

2. Θα είμαστε μαζί ως το τέλος!

Αποζητάς το «για πάντα» σε μια σχέση; Ή τουλάχιστον αυτό λες ότι ζητάς. Ο Σκορπιός μπορεί να σου το προσφέρει. Έχει την αντοχή, την επιμονή και το συναισθηματικό σθένος για να κάνει πράξη το «έσονται δύο εις σάρκα μία». Όσοι είστε για πιο απλά και λιγότερο ρομαντικά θέματα, παρακαλώ σιγά-σιγά να αποχωρείτε. Υπάρχουν και άλλα 11 ζώδια που μπορεί ενδεχομένως να σας καλύψουν.

 

3. Παιδί της νύχτας είμαι εγώ

Σε έναν Σκορπιό το πιο μαγνητικό και γοητευτικό στοιχείο του χαρακτήρα του δεν είναι τίποτα που μπορείς να δεις με τα μάτια σου. Πίσω από κάθε χαμόγελο κρύβεται μια υπόνοια πικρίας. Κάθε βλέμμα μοιάζει να σε βομβαρδίζει με λέξεις που δεν ακούγονται και συναισθήματα που δεν εξηγούνται. Ναι, είναι σκοτεινός και είναι το σκοτάδι του που θες να αγκαλιάσεις και να σε αγκαλιάσει. Εκείνος το ξέρει καλά. Εσύ θα το ανακαλύψεις σύντομα.

 

4. Η αγάπη είναι δύναμη!

Μην ακούς τα παπαγαλάκια που λένε ότι ο Σκορπιός είναι το σκοτάδι προσωποποιημένο (μπορεί να γίνει βέβαια αν δεν προσέξεις, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία). Μην έχεις καμία αμφιβολία ότι γουστάρει και να αγαπήσει και να αγαπηθεί πάθος, ένταση και τρέλα. Και μέσα από αυτό το συναίσθημα μπορεί να νιώσει αλλά και να σου μεταφέρει μια δύναμη να αντιμετωπίσεις τη ζωή που ξεπερνά όσα έχεις γνωρίσει. Υπάρχει όμως κάτι απόλυτο στο τρόπο που αποζητά, κυνηγά και εκφράζει αυτή την αγάπη. Κάθε παρέκκλιση από το αμοιβαίο δόσιμο είναι προδοσία.

 

5. Παιχνίδια εξουσίας (1)

Λένε ότι ένας Σκορπιός είναι κτητικός, ότι ζηλεύει παθολογικά, ότι σε πνίγει. Μην αυταπατάσαι όμως ότι το κάνει γιατί δεν ήσουν εσύ που του έδωσες κάπου, κάποτε, την υπόσχεση ότι πορεύεστε μαζί, ότι είστε ένα. Ο Σκορπιός είναι κτητικός όταν έχει παραδοθεί πλήρως εσένα, όταν έχει αποφασίσει ότι θα σου επιτρέψει να δεις μέσα του, όταν θα επιλέξει ότι εσύ είσαι ο ένας, η μία. Σε εξουσιάζει εκχωρώντας σου δύναμη πάνω του. Σε εξουσιάζει αφήνοντας σε να τον εξουσιάσεις. Μην κάνεις το λάθος να φοβηθείς όταν αντικρίσεις την αλήθεια του.

 

6. Παιχνίδια εξουσίας (2)

Υπάρχουν και στον τρόπο που κάνει έρωτα. Η αλήθεια είναι σωματική και ψυχική. Το σώμα δεν είναι φυλακή της ψυχής αλλά ναός της. Ο έρωτας δεν είναι μόνο το σώμα αλλά η πόρτα για να φτάσεις στην ουσία, στο πυρήνα του άλλου. Μην έχεις καμιά αμφιβολία ότι ο Σκορπιός έχει τον τρόπο να φτάσει στα βάθη αυτού του πυρήνα σου, να βγάλει στην επιφάνεια την απολίτιστη αγριότητα των ενστίκτων σου και να τσαλακώσει τον καθωσπρεπισμό και τις αναστολές σου. Ναι, όλοι έχουμε. Κι ο Σκορπιός ακόμη είχε κάποτε. Και γι’ αυτό ξέρει πώς να τις εκμαιεύσει από μέσα σου.

 

7. Ο πάγος που καίει

Να μην έχεις καμία αμφιβολία ότι ένας Σκορπιός έχει περάσει με τόση ένταση τις προηγούμενες σχέσεις του που με κάθε ευκαιρία μπορεί να αποσύρεται συναισθηματικά, να παγώνει τη στοργή και τη φροντίδα, να γίνεται απότομος. Δεν είναι ότι δεν εμπιστεύεται εσένα μόνο. Δεν εμπιστεύεται τον κόσμο και πολλές φορές δεν εμπιστεύεται ούτε τον εαυτό του. Δύσκολο να ζεις μ’ αυτό το κομμάτι του χαρακτήρα του αλλά έτσι δοκιμάζει και τις αντοχές σου. Δε θέλει μόνο σύντροφο. Θέλει συμπολεμιστή και αντίπαλο.

 

Πηγή