Ποιες είναι οι Αρχαίες Ψυχές; Είναι οι ψυχές που ανήκουν σε ανθρώπους φωτισμένους, οι οποίοι έχουν ένα συγκεκριμένο σκοπό και λόγο ύπαρξης σ’ αυτή τη ζωή. Είναι γνωστές κι ως ανώτερες ψυχές καθώς κύρια χαρακτηριστικά είναι η συμπυκνωμένη πνευματική γνώση, η ισορροπία η σταθερότητα κι η σοφία τους. Πώς εντοπίζεις τις ανώτερες ψυχές;

 

1. Το άγγιγμά τους είναι απαλό κι ευγενικό

Η αφή τους μπορεί να σε χαλαρώσει να σε ηρεμήσει ακόμα και να σε θεραπεύσει ψυχικά.

 

2. Η φωνή τους είναι καταπραϋντική

Δεν είναι φωνακλάδες! Αντίθετα, η φωνή τους εκπέμπει την ηρεμία αλλά και μια αίσθηση σιγουριάς κι αξιοπιστίας. Η σοφία διαγράφεται σε κάθε νότα που παράγει η χροιά της φωνής τους.

 

3. Η αύρα τους είναι βαθιά κι αεικίνητη

Παρ’ όλο που είναι ήρεμα άτομα και δε μιλούν πολύ, η παρουσία τους και μόνο είναι ζωηρή και λέει πολλά. Το καταλαβαίνεις από την αίσθηση ηρεμίας και θετικότητας που επικρατεί όταν βρίσκεσαι γύρω τους.

 

 

 

4. Πιστεύουν στην ενότητα και στη σύνδεση όλων των πραγμάτων

Γι’ αυτούς όλοι πηγάζουμε από μια αιώνια συνείδηση και πηγή άπειρης ευφυίας. Για αυτό τον λόγο όλοι είμαστε συνδεδεμένοι μεταξύ μας, άνθρωποι, ζώα, φυτά κι η φύση ολόκληρη.

 

5. Δεν είναι υλιστικά άτομα

Όχι οι εξελιγμένες ψυχές δεν είναι θύματα του καταναλωτισμού και δε θέλουν πολυτέλειες στη ζωή τους ώστε να νιώσουν σημαντικοί κι ευτυχισμένοι. Αντίθετα αντλούν την ενέργεια και τη χαρά από τις μικρές απολαύσεις τις ζωής οι οποίες κατέχουν την ουσία και το νόημα της ύπαρξης!

 

6. Τιμούν τις ώρες που μένουν μόνοι τους

Τους αρέσει η μοναξιά και δεν παραπονούνται όταν μένουν μόνοι. Απεναντίας, τέτοιες ώρες χαλαρώνουν, αναπληρώνουν ενέργεια και συλλέγουν πνευματικές και ψυχικές τάσεις ενέργειας ώστε να συνεχίσουν το έργο της ζωής τους.

 

7. Η διαύγεια προκύπτει εκεί που άλλοι βρίσκουν θολότητα

Δε θα τους δεις ποτέ να πελαγώνουν λες και βρίσκονται σε μια μόνιμη ετοιμότητα. Τα αντανακλαστικά τους βρίσκονται διαρκώς στο on χωρίς όμως ποτέ η καθαρότητα της σκέψης τους να τους στερήσει την ηρεμία.

 

Πηγή

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!