Το μεσημεράκι, η Αφροδίτη μπαίνει στον Ταύρο, φορτωμένη με δώρα τόσο για το συγκεκριμένο, όσο και για όλα τα ζώδια. Μας προσφέρει ανέσεις, καλοπέραση και έντονο ερωτισμό και μας προτρέπει να ευχαριστηθούμε τα πάντα, από τα πιο απλά και όμορφα της καθημερινότητάς μας, μέχρι πολυτέλειες και απολαύσεις, που θα μας μοιράσει απλόχερα. Θέλει να ηρεμήσουμε, να ρίξουμε μια ματιά γύρω μας, να επικεντρωθούμε σε αυτά που έχουν πραγματική σημασία και να μη χαλάμε τη ζαχαρένια μας για χαζομάρες. Τα υλικά αγαθά και ο έρωτας είναι δυο στοιχεία στα οποία θα ρίξουμε το βάρος μας, γιατί, όπως και να το κάνουμε, χωρίς αυτά η ζωή δεν έχει νοστιμάδα…

 

Κριός

Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στον 12ο σου, θα σου φέρει ανησυχία και αρκετά πεσμένη ενέργεια και ζωτικότητα. Είναι από τις στιγμές που θα πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω και να αφουγκραστείς τι θέλει να πει το σώμα σου. Θα είσαι ευάλωτος/η, συναισθηματικά ταραγμένος/η και ενδέχεται να μην έχεις την διάθεση ή το κίνητρο να κάνεις το παραμικρό. Αντίθετα, αυτό που θα κάνεις με ευκολία και ωστόσο δεν θα σε ωφελήσει, είναι να κάνεις διάφορα σενάρια και σκέψεις για παρασκηνιακές κινήσεις. Αν ασχολείσαι με τα καλλιτεχνικά θα έχεις καταπληκτικές εμπνεύσεις και πλούσια φαντασία. Το εξάγωνο της Σελήνης στον 10ο σου, με τον Κρόνο στον 12ο σου, θα σε βοηθήσει να οργανωθείς στον επαγγελματικό σου χώρο και να εδραιώσεις την θέση σου.

 

Ταύρος

Με τη σύνοδο του Άρη με τον Ποσειδώνα στον 11ο σου, ίσως ήρθε η στιγμή να κάνεις τα οράματά σου πραγματικότητα κυρίως αν ασχολείσαι με τα κοινά. Θα είσαι αρκετά φιλόδοξος/η ωστόσο η δράση και κινητοποίησή σου, αν δεν είναι κατάλληλες και ώριμες οι συνθήκες, μπορεί να ανακοπούν. Προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος/η, για να μπορέσεις να υπερασπιστείς τα όνειρα σου για ένα καλύτερο μέλλον, χωρίς απογοητεύσεις. Ένα φιλικό πρόσωπο ενδέχεται να παρουσιάσει προβλήματα με την υγεία του και εσύ να του σταθείς. Με το εξάγωνο της Σελήνης από τον 9ο σου με τον Κρόνο από τον 11ο σου, είναι πιθανό με τη βοήθεια κάποιου/α που σε στηρίζει να οργανώσεις με τάξη και οργάνωση μια παρουσίαση ή εκδήλωση που θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες.

 

Δίδυμος

Με τη σύνοδο του Άρη με τον Ποσειδώνα να ολοκληρώνεται στον 10ο σου, θα επηρεαστείς ο επαγγελματικός τομέας. Θα έχεις φιλόδοξα σχέδια, θα στοχεύεις ψηλά, ωστόσο αν δεν είναι συνεπής και συγκεντρωμένος/η, μπορεί να αποτύχεις και να απογοητευτείς. Δεν αποκλείεται μάλιστα να θελήσεις να κάνεις στροφή στην καριέρα σου, ακόμη και να αλλάξεις επάγγελμα, ωστόσο αν δεν είσαι σίγουρος/η για αυτή την απόφαση θα σου συνιστούσα να μη βιαστείς να προχωρήσεις γιατί θα είσαι αρκετά μπερδεμένος/η. Το εξάγωνο της Σελήνης από τον 8ο σου με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις κάπως έξοδα και οφειλές αφού θα γίνεις πιο υπεύθυνος/η, ενώ δεν αποκλείεται να διαπραγματευτείς τον μισθό σου και να γίνουν διάφορες συζητήσεις με τον/η εργοδότη σου.

 

Καρκίνος

Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα κορυφώνεται στον 9ο σου με αποτέλεσμα να αφήσεις τη φαντασία σου να σε παρασύρει σε όνειρα, ενδεχομένως θερινής νυκτός, αν δεν προσέξεις. Σε γενικές γραμμές δε σε επηρεάζει αρνητικά, ωστόσο ή ίδια η όψη κρύβει παγίδες για όνειρα και οράματα τα οποία, αν δεν είναι κατάλληλες οι συνθήκες, δεν υλοποιούνται. Για παράδειγμα μπορεί να ονειρεύεσαι ένα μακρινό ταξίδι στο εξωτερικό, να το οραματίζεσαι και οργανώνεις στο μυαλό σου και να μην έχεις χρήματα ούτε για τα τσιγάρα σου. Γι’ αυτό πρόσεξε οι προσδοκίες σου να είναι εφικτές και υλοποιήσιμες για να μην απογοητευτείς. Το εξάγωνο της Σελήνης στον 7ο σου με τον Κρόνο στον 9ο σου, μπορεί να φέρει έναν έρωτα με κάποιον/α που μένει μακριά ή μια ικανοποιητική εξέλιξη σε νομική υπόθεση.

 

Λέων

Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα που ολοκληρώνεται στον 8ο σου, ενδέχεται να φέρει ανησυχίες και φοβίες για θέματα οικονομικά και σεξουαλικά. Δεν είναι εποχή για οικονομικές διαπραγματεύσεις ή ρίσκα γιατί θα υπάρξουν απώλειες και απογοητεύσεις. Γενικότερα απόφυγε να μπλεχτείς σε παράνομες δραστηριότητες με την ελπίδα πως θα αυξήσεις τα έσοδα σου. Στον ερωτικό τομέα υπάρχει το ενδεχόμενο να έχεις εξιδανικεύσει τα συναισθήματά σου για κάποιον/α και τελικά να απογοητευτείς και όλο αυτό να έχει αντίκτυπο και στην σεξουαλικότητα σου. Το εξάγωνο της Σελήνης από τον 6ο σου με τον Κρόνο από τον 8ο σου, θα σε βοηθήσει να διεκπεραιώσεις τις καθημερινές σου υποχρεώσεις με επιτυχία, ενώ το πιθανότερο είναι να επιδοθείς στην πληρωμή λογαριασμών και οφειλών.

 

Παρθένος

Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα που ολοκληρώνεται στον 7ο σου, θα επηρεάσει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις που ενδέχεται να περάσουν από σαράντα κύματα. Θα είσαι συναισθηματικά φορτισμένος/η, ίσως γιατί βλέπεις τον/η σύντροφό σου να μην είναι ξεκάθαρος/η απέναντι σου, ενώ παράλληλα είναι προκλητικός/η με τη στάση του/η. Σκέψου μήπως περιμένεις να σου δώσει περισσότερα απ’ όσα μπορεί και μήπως δίνεις και εσύ με τη σειρά σου περισσότερα απ’ όσα αντέχεις. Δεν είναι ημέρες για σημαντικές αποφάσεις γιατί είναι μπλεγμένα τα πράγματα. Με το εξάγωνο της Σελήνης στον 5ο σου με τον Κρόνο στον 7ο σου, μπορεί να προκύψει μια νέα γνωριμία με κάποιον/α που δείχνει αξιόπιστος/η, ωστόσο κράτα μικρό καλάθι γιατί ήδη είσαι συναισθηματικά μπερδεμένος/η και μπορεί να κάνεις λάθος εκτιμήσεις και επιλογές.

 

Ζυγός

H σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα που ολοκληρώνεται στον 6ο σου, σε φέρει αντιμέτωπο με τις καθημερινές σου δραστηριότητες και πως αυτές τις διαχειρίζεσαι. Αν για παράδειγμα δε σε ικανοποιούν οι συνθήκες εργασίες, σήμερα αρνείσαι να δουλέψεις γιατί νιώθεις πως δεν έχεις κίνητρο. Ακόμη είναι πολύ πιθανό εξαιτίας κάποιων προβλημάτων υγείας να μην είσαι σε θέση να εργαστείς. Προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις με τους συναδέλφους και τις παρεξηγήσεις γιατί δύσκολα θα συνεννοείστε και να βελτιώσεις τη διατροφή σου γιατί το σώμα σου εύκολα θα εξασθενεί. Με το εξάγωνο της Σελήνης από τον 4ο σου με τον Κρόνο από τον 6ο σου, θα ασχοληθείς με την καθαριότητα και τακτοποίηση του σπιτιού σου ενώ δεν αποκλείεται να βοηθήσεις πρακτικά τους γονείς σου με κάνοντας κάποιες εξυπηρετήσεις.

 

Σκορπιός

Σήμερα ολοκληρώνεται η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στον 5ο σου για να σου φέρει εξαιρετική φαντασία και εμπνεύσεις ειδικά αν ασχολείσαι με τα καλλιτεχνικά. Επειδή επηρεάζει τα ερωτικά σου, θα έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις και να διεκδικήσεις το παραμύθι του έρωτα που όλοι κατά καιρούς αναζητούμε. Αν λοιπόν σου χτυπήσει ο έρωτας την πόρτα, θα είσαι κάτι παραπάνω από έτοιμος/η να τον υποδεχτείς, ωστόσο επειδή όλα τα παραμύθια δεν έχουν αίσιο τέλος, προσπάθησε να μην εξιδανικεύσεις πρόσωπα και καταστάσεις. Από την άλλη πλευρά δεν αποκλείεται να ζεις μέχρι τώρα στο όνειρο και σήμερα να διαλυθούν κάποιες πλάνες και να απογοητευτείς. Το εξάγωνο της Σελήνης από τον 3ο σου με τον Κρόνο από τον 5ο σου, είναι πιθανό να σου φέρει κάποιον/α που θα έχετε διαφορά ηλικίας, είτε προς τα πάνω, είτε προς τα κάτω.

 

Τοξότης

Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται στον 4ο σου, θα φέρει στην επιφάνεια όλες τις ευαισθησίες σου και είναι πιθανό να δημιουργήσει δύσκολες καταστάσεις τις οποίες θα αδυνατείς να διαχειριστείς. Αν το ρίξεις στην επίθεση και δεν κάνεις ένα βήμα πίσω, τότε το κλίμα θα χειροτερέψει σε σχέση με κάποιους πολύ δικούς σου ανθρώπους. Θα υπάρχει ασάφεια, μπερδεμένες καταστάσεις γι’ αυτό και δεν ευνοούνται τα ξεκαθαρίσματα ειδικά αν εκκρεμούν θέματα της πατρικής σου περιουσίας ή θέματα ακινήτων γενικότερα. Ακόμη, υπάρχει το ενδεχόμενο να αποκαλυφθούν κάποια μυστικά της οικογενείας σου. Με το εξάγωνο που σχηματιστεί της Σελήνης από τον 2ο σου, με τον Κρόνο από τον 4ο σου είναι πιθανό να χρειαστεί να συνεισφέρεις οικονομικά στην οικογένεια σου ή το αντίστροφο.

 

Αιγόκερως

Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται στον 3ο σου, θα φέρει κάποια προβλήματα στην επικοινωνία σου με τους/ις άλλους/ες. Όσο πιο ξεκάθαρος/η είσαι και είναι και οι συνομιλητές σου, τόσο πιο εύκολα θα είναι τα πράγματα. Στην αντίθετη περίπτωση θα υπάρξει ασάφεια, οι σκέψεις σου δε θα είναι καθόλου σε τάξη και διαρκώς θα αποπροσανατολίζεσαι και θα αποπροσανατολίζεις και τους/ις άλλους/ες. Γενικότερα θα υπάρχει αποπροσανατολισμός ακόμη και στις μετακινήσεις σου, αλλού θα θέλεις να πας και αλλού θα βρίσκεσαι. Με το εξάγωνο της Σελήνης από τον 1ο σου με τον Κρόνο από τον 3ο σου είναι πιθανό να προκύψει ένα κοντινό ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους ή να χρειαστεί να κάνεις κάποιες αγγαρείες για χάρη των συγγενών σου.

 

Υδροχόος

Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στον 2ο σου, θα φέρει μεγάλη σύγχυση στον οικονομικό τομέα και σε όλα όσα σε κάνουν να νιώθεις συναισθηματικά ασφαλής και προστατευμένος/η. Δύσκολα θα διαχειριστείς το πορτοφόλι σου, γιατί από τη μια θα κάνεις υπέρογκα έξοδα και από την άλλη δε θα γνωρίζεις που πήγαν τα χρήματά σου. Δεν είναι καλή εποχή για οικονομικές διαπραγματεύσεις, επενδύσεις και ρίσκα γιατί κινδυνεύεις να κάνεις λάθος εκτιμήσεις και επιλογές γενικότερα. Με τη Σελήνη στον 12ο σου σε εξάγωνο με τον Κρόνο από τον 2ο σου, θα έχεις δεύτερες σκέψεις για τις πραγματικές αξίες της ζωής αλλά και τις πραγματικές σου ανάγκες, αυτές που σου ανεβάζουν ή όχι την αυτοπεποίθηση και σε κάνουν να νιώθεις ικανοποιημένος/η και ασφαλής.

 

Ιχθύς

Είσαι από εκείνους/ες που επηρεάζονται άμεσα από την σύνοδο του Άρη με τον Ποσειδώνα αφού ολοκληρώνεται στο δικό σου ζώδιο και στον 1ο σου. Θα είσαι έντονα συναισθηματικός/η, θα εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις, θα κάνεις πολλά όνειρα και θα έχεις προσδοκίες που ξεπερνούν κάθε φαντασία, γι’ αυτό και κινδυνεύεις να απογοητευτείς και να απογοητεύσεις περισσότερο από κάποιον/α άλλο/η, ενώ παράλληλα θα είσαι εγκλωβισμένος/η στις συνθήκες που έχεις δημιουργήσεις μόνος/η σου. Το ενδεχόμενο να παρουσιάζεσαι με πολλά πρόσωπα, μόνο να αποπροσανατολίσει τον περίγυρο σου θα καταφέρει, αφού και εσύ ο/η ίδιος/α χάνεις την αίσθηση της πραγματικότητας με αποτέλεσμα να προκληθούν διάφορα προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θα είσαι αρκετά ρομαντικός/η και μπορεί να μπλεχτείς σε διπλή, παράνομη σχέση και να μπερδευτείς ακόμη περισσότερο.

 

Πηγή: astrology.gr