Στα 3 eBook το 1 δώρο με το εκπτωτικό κουπόνι 3for2! Ανακάλυψέ τα!

dwefgt

Συνεχίζονται οι ρήξεις, τα εμπόδια και οι δύσκολες συνέπειες σε προβληματικές σχέσεις για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου με την επιρροή της χθεσινής Συνόδου Άρη-Κρόνου. Ωστόσο πιο δυναμικά και ωφέλιμα αντιμετωπίζουν την Σύνοδο αυτή, Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου! Μέσα από την επικοινωνία ερχόμαστε σε επαφή με πνευματικά ενδιαφέροντα που είναι σημαντικά για εμάς. Οι επαφές μας με πρόσωπα από το εξωτερικό ανοίγουν νέους ορίζοντες σε όλα τα επίπεδα και αυτό μπορεί να μας χαροποιήσει. 

 

Κριός
Οι καταστάσεις βελτιώνονται αισθητά το ερχόμενο διάστημα, Κριέ, και σε οδηγούν σε ευνοϊκότερες συνθήκες για την καθημερινότητά σου, που σου επιτρέπουν να τακτοποιήσεις διαδοχικά υποθέσεις, οι οποίες εκκρεμούν εδώ και καιρό. Σήμερα θα δώσεις παραπάνω σημασία στη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις προβλήματα, που μπορεί να έχει το ταίρι σου. Εσύ που έχεις μόνιμη παρέα την μοναξιά, ήρθε ο καιρός να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και να βγεις από το καβούκι σου για να συναντήσεις το άλλο σου μισό.

 

Ταύρος
Ασχολήσου με τα δικά σου ζητήματα, χωρίς να παρασυρθείς από συμπεριφορές και πλάγιες προσεγγίσεις τρίτων. Απόφυγε σήμερα, Ταύρε μου, να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντίθεση. Αν δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, δραστηριοποιήσου και θα δεις ότι σε περιμένουν πολύ καλές εξελίξεις! Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, βγάλε το ρομαντισμό σου και άφησε κάποια άτομα να σε πλησιάσουν πιο χαλαρά και άνετα.

 

Δίδυμος
Άφησε τη δημιουργικότητά σου να απελευθερωθεί από το φόβο της αποτυχίας και θα καταφέρεις πολλά. Οι άσχημες στιγμές του παρελθόντος έχουν περάσει οριστικά! Με τη βοήθεια του πλανητικού σκηνικού, Δίδυμε, η σχέση σου θα πάει καλύτερα. Φρόντισε σήμερα να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να μην έχεις τόσο άγχος από άλλες υποθέσεις που σε απασχολούν. Κινήσου άμεσα και μην ξεστρατίζεις από τους στόχους σου ότι κι αν εμφανιστεί μπροστά σου. Ο δυναμισμός σου προβλέπεται να είναι στα ύψη.

 

Καρκίνος
Η αστάθεια που παρουσιάζει στη συμπεριφορά του κάποιο φιλικό σου πρόσωπο, Καρκίνε, εμποδίζει τη δυνατότητα να υπάρξει μεταξύ σας συνεννόηση (μην ξεχνάς, ο Ερμής είναι ανάδρομος). Σήμερα θα είσαι μέσα στις υποχρεώσεις και στις καθημερινές ευθύνες, που σε κάνουν να αγχώνεις το ταίρι σου και να μην του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε. Η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις για την αισθηματική σου ζωή ακόμη κι αν είσαι αδέσμευτος και ψάχνεις το άλλο σου μισό, καθώς μία γνωριμία ή μία επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή.

 

Λέων
Φρόντισε να αντιληφθείς έγκαιρα την ευκαιρία και να την αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η σχέση σου, Λέων, είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Φρόντισε να μιλήσεις για θέματα που μπορούν να κάνουν το ταίρι σου χαρούμενο.  Σήμερα, φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται με τον σύντροφό σου και μην βάζεις το μυαλό σου στη διαδικασία να σκέφτεται καταστάσεις του παρελθόντος. Επίσης, είναι σημαντικό να δείξεις λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα στις σχέσεις με τον περίγυρό σου.

 

 

Παρθένος
Θα προχωρήσεις τις υποθέσεις σου σε πολύ καλό επίπεδο και θα επαναφέρεις κάθε θετική προοπτική. Στη σχέση σου, Παρθένε μου, υπάρχουν μερικά πράγματα που δε σου αρέσουν. Με τόσο καλό πλανητικό σκηνικό στη διάθεσή σου όμως, θα μπορέσεις να προχωρήσεις σε κινήσεις, που θα κάνουν τη σχέση σου ιδανική. Φίλε Παρθένε, υπάρχουν κάποια ζητήματα που πρέπει να συζητηθούν στη σχέση σου. Μη διστάσεις να μιλήσεις για ό,τι σε απασχολεί σχετικά με την συμπεριφορά του συντρόφου σου.

 

Ζυγός
Με την ενίσχυση αυτή, πολλά θα αλλάξουν προς το καλύτερο και θα μπορείς πλέον να αποφασίσεις την πραγματοποίηση στόχων, που έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό. Φρόντισε σήμερα, Ζυγέ μου, να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του πεις όλες τις ανησυχίες που μπορεί να έχεις, για την κατάσταση που ίσως επικρατεί στη σχέση σας. Θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Η αστάθεια που θα επικρατήσει μέχρι το βράδυ, σε εκνευρίζει αρκετά και θα σε ωθήσει να κάνεις ενέργειες, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις. Κινήσου με πολύ προγραμματισμό.

 

Σκορπιός
Φρόντισε, Σκορπιέ, τώρα που οι καταστάσεις στη σχέση σου πηγαίνουν καλύτερα, να μιλήσεις ανοιχτά στο ταίρι σου, ώστε να νιώσει κι εκείνο καλύτερα. Οι μοναχικές ψυχές να ξέρετε, ότι με την Αφροδίτη στον Ταύρο το ερωτικό κλίμα θα κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα. Εκεί που δεν το περιμένεις, θα βρεις το ταίρι που έψαχνες. Φίλε Σκορπιέ, αν πάρεις την απόφαση να αφοσιωθείς στο δεσμό σου και να σταματήσεις να κοιτάς από εδώ και από εκεί, μπορείς να ζήσεις αξέχαστες, ερωτικές στιγμές με τον σύντροφό σου, που θα σε ικανοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό.

 

Τοξότης
Απελευθέρωσε τις ικανότητές σου και ακολούθησε το ένστικτο σου, για να δημιουργήσεις κι αποκτήσεις ό,τι επιθυμείς. Η σχέση σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, Τοξότη, και θα παραμείνει έτσι, αρκεί να κρατήσεις αυτό το ωραίο κλίμα. Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις για ζητήματα που έχουν περάσει, διαφορετικά θα προκαλέσεις εκνευρισμό στο ταίρι σου. Φίλε Τοξότη, μέρα που σου φυλάει πολλές θετικές εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα θα είναι αυτό το Σάββατο για το ζώδιό σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου, αρκεί όταν είσαι μαζί του να μην μιλάς για άλλα θέματα.

 

Αιγόκερως
Μην παρασύρεσαι όμως από καταστάσεις που προκαλούν τρίτοι και δεν είναι του χαρακτήρα σου, μα αντίθετα, διατήρησε τον αυτοέλεγχο και την ισορροπία σου. Μπορείς να διαχειριστείς τις συνθήκες με την απαιτούμενη ψυχραιμία. Μπορείς σήμερα στη σχέση σου, Αιγόκερέ μου, να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Απόφυγε όμως να εκνευριστείς και να πεις λόγια που δεν πρέπει. Φίλε Αιγόκερε, τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα στη σχέση σου, αλλά επιτέλους προσπάθησε και εσύ να εξωτερικευτείς λίγο περισσότερο στον σύντροφό σου, για να νιώσει και αυτός με την σειρά του καλά μαζί σου.

 

Υδροχόος
Προσπάθησε να συγκρατηθείς, διατηρώντας βέβαια το δυναμισμό σου, ενώ κι ένα άτομο μεγάλου κύρους σού προσφέρει την υποστήριξή του. Με την Αφροδίτη που είναι στον Ταύρο και σε ευνοεί, Υδροχόε, τα πράγματα στη σχέση σου θα κινηθούν αρκετά καλά. Για να εξελιχθούν όμως ακόμη καλύτερα, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου. Σήμερα, φρόντισε να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου και να ξεχαστείς από το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα κάνεις τον κάνεις πολύ χαρούμενο.

 

Ιχθύς
Δεν πρέπει να απογοητευτείς τώρα, που η λύση είναι σχεδόν δίπλα σου, αλλά αντίθετα να κινηθείς δυναμικά, ώστε να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Σήμερα, Ιχθύ, φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, ώστε να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός, αλλά κι η γοητεία σου θα είναι στα ύψη τους! Σήμερα θα κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου και είναι σίγουρο ότι θα αλλάξουν πολλά στη σχέση σου, που θα ικανοποιήσουν και τους δύο. Εσύ που πορεύεσαι μόνος σου, μην αναλώνεσαι σε εφήμερα φλερτ, ίσα ίσα για να ικανοποιήσεις πρόσκαιρα το συναισθηματικό σου κενό.

 

Πηγή