Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να αντιμετωπίσουμε ζητήματα του παρελθόντος που ακόμα μας επηρεάζουν σημαντικά. Μπορούμε να δώσουμε πρωτοποριακές και ευφάνταστες λύσεις καθώς η αντίθεση που σχηματίζει ο Ουρανός από τον Ταύρο με τα Φώτα (Ήλιος, Σελήνη) μας βοηθά να απελευθερωθούμε με τρόπο που αιφνιδιάζει τους γύρω μας.

 

Κριός

Στα αισθηματικά σου, η σχέση σου σε απασχολεί ιδιαίτερα και αυτό σε έχει απομακρύνει από τον σύντροφό σου. Μίλησε μαζί του και μην αποφεύγεις να του πεις όσα σκέφτεσαι. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, η εύνοια της ημέρας σε ωθεί σε μια νέα γνωριμία. Μην κλείνεσαι σπίτι αυτές τις μέρες.

 

Ταύρος

Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα κινούνται με ταχείς ρυθμούς και ο σύντροφός σου θα σε εκπλήξει με πρωτοβουλίες και προτάσεις που αφορούν το μέλλον σας. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, η σημερινή μέρα λειτουργεί υπέρ σου. Κάνε κι εσύ την κίνησή σου.

 

Δίδυμος

Τα αισθηματικά σου είναι σε μια καλή μέρα, όπου οι συζητήσεις με το σύντροφό σου θα είναι εποικοδομητικές και θα σου δώσουν την ώθηση να κάνεις μαζί του μια νέα αρχή, ξεπερνώντας προβλήματα του παρελθόντος. Μην αφήσεις τίποτα να χαλάσει το καλό κλίμα μεταξύ σας. Εσύ που βασανίζεσαι από τη μοναξιά σου πρέπει να πάρεις απόφαση ότι χρειάζεται και από εσένα κάποια προσπάθεια για να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Καρκίνος

Στα αισθηματικά σου, είναι καιρός να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και να μιλήσεις ανοιχτά με τον σύντροφό σου. Αν νομίζεις ότι δε γίνεται τίποτα, ώρα να πας ένα βήμα παρακάτω τη σχέση σου και να μην κολλάς στο παρελθόν. Αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, σύντομα θα βρεις τον έρωτα που αναζητάς. Μη χάνεις το θάρρος σου!

 

Λέων

Στα αισθηματικά σου, χρειάζεται λίγη προσοχή, γιατί μπορεί να βρεθείς σε ένταση με τον σύντροφό σου χωρίς να υφίσταται σοβαρός λόγος. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, είσαι σε μια πολύ ευνοϊκή μέρα για νέους έρωτες. Μην τη χάσεις κλεισμένος μέσα στο σπίτι και κλαίγοντας την τύχη σου!

 

Παρθένος

Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή μέρα για να μιλήσεις με τον σύντροφό σου σχετικά με όσα σε απασχολούν. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να βελτιώσεις την κατάσταση της σχέσης σου. Οι αδέσμευτοι Παρθένοι, μη χάνετε τη θετική σας διάθεση και μην κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα. Βγείτε από το σπίτι σας και γνωρίστε νέους ανθρώπους, που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

 

Ζυγός

Σε ό, τι αφορά τα αισθηματικά σου φίλε Ζυγέ, η γοητεία σου λειτουργεί σαν καταλύτης σήμερα στη σχέση σου και διαλύει κάθε σύννεφο. Μπορείς λοιπόν να απολαύσεις μια πολύ ωραία μέρα με το αγαπημένο σου πρόσωπο και να δείξεις άφοβα τα συναισθήματά σου. Αν δεν έχεις κάποια σχέση, μην κλειστείς σπίτι. Είναι κρίμα όλη αυτή η διάθεση να πάει χαμένη! Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξει προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

 

Σκορπιός

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και δημιούργησε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα με πρωτοβουλίες και κινήσεις που θα ευχαριστήσουν τον σύντροφό σου. Και αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να την διώξεις οριστικά από την ζωή σου. Μη διστάζεις.

 

Τοξότης

Στα αισθηματικά σου απόφυγε τις συζητήσεις που αφορούν προβλήματα και μίλησε για σχέδια που κάνεις μαζί με τον σύντροφό σου για τις γιορτές που έρχονται. Στους αδέσμευτους του ζωδίου, οι συνθήκες ευνοούν τον ερωτισμό σας. Βγείτε και μιλήστε με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν.

 

Αιγόκερως

Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τη σχέση σου και δεν καταναλώνεσαι τόσο πολύ με τις άλλες υποχρεώσεις. Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι να περιμένετε ευχάριστες και ιδιαίτερα δελεαστικές προσκλήσεις από άτομα που έχετε γνωρίσει τελευταία.

 

Υδροχόος

Στα αισθηματικά σου, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για τον σύντροφό σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντί του, απλά φρόντισε να μιλήσεις ξεκάθαρα και με απόλυτη ειλικρίνεια μαζί του. Εσύ που δεν έχεις συναντήσει ακόμη το μεγάλο έρωτα της ζωής σου, να ξέρεις ότι σήμερα ο ερωτισμός σου θα είναι αυξημένος και μπορείς να τον εκδηλώσεις άφοβα για να σαγηνεύσεις αυτόν που θα βάλεις στο μάτι!

 

Ιχθύς

Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, αν δεν ηρεμήσεις, δεν θα μπορέσεις να βάλεις σε μια καλή σειρά τη σχέση σου. Ο εκνευρισμός σου από όλα τα άλλα ζητήματα βγαίνουν στην προσωπική σου ζωή και τα αποτελέσματα είναι καταστροφικά. Κυρίως αν δεν έχεις σχέση μην κάνεις κανένα τολμηρό εγχείρημα, που μπορεί να σε εκθέσει ανεπανόρθωτα. Με λίγα λόγια απόλαυσε τη μοναξιά σου!

 

Πηγή