Article of the day: Η Κέλλυ Ιακωβίδου μας εξηγεί, γιατί στον χωρισμό επιβάλλεται ν’ ακούσεις Άντζελα. Δες εδώ!

wallup.net

Νωρίς το πρωί το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μας βοηθάει να αντιμετωπίσουμε τα όποια θέματα μας απασχολούν με αλληλοκατανόηση. Η εξαιρετική διάθεση έναντι των άλλων υπερισχύει, αφήνοντας στην άκρη την καχυποψία. Είναι σημαντικό ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε βαθύτερους φόβους κι ανασφάλειες που μας προκαλούν εκνευρισμό. Αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά στις σχέσεις με τους άλλους δημιουργώντας την απαραίτητη ισορροπία.

 

Κριός

Στα αισθηματικά σου, μπορείς να βρεις λίγο χρόνο για τη σχέση σου και να περάσεις καλά, γεφυρώνοντας το κενό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Κι αν ακόμη έχεις μόνιμη παρέα την μοναξιά, μίλα με αγαπημένους φίλους και πέρασε καλά. Η γνωριμία που επιθυμείς δεν αργεί.

 

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, πέρνα σήμερα χαλαρά και ρομαντικά με τον σύντροφό σου, ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στη σχέση σου. Κι αν ακόμη δεν έχεις κάνει κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, ρίξε λίγο τον πήχη και θα δεις ότι είναι πολλοί αυτοί που θέλουν να σε πλησιάσουν και να σε κάνουν ευτυχισμένο.

 

Δίδυμος

Στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, καλό είναι να αφήσεις όλο σου τον ερωτισμό να εκδηλωθεί απέναντι στον σύντροφό σου. Έτσι θα περάσεις μια όμορφη και ουσιαστική μέρα που θα ανανεώσει το κλίμα ανάμεσά σας.Όσο για σένα που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, είναι η ώρα να δείξεις τα συναισθήματά σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Η ανταπόκρισή του θα σε γεμίσει με ελπίδες.

 

Καρκίνος

Αυτήν την Παρασκευή, φίλε Καρκίνε, μπορείς να περάσεις όπως ακριβώς θέλεις με τον σύντροφό σου, ώστε να μείνετε και οι δύο ικανοποιημένοι. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του και θα τον παρασύρεις στα μονοπάτια που θέλεις εσύ. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στην ζωή σου μην στεναχωριέσαι, γιατί σήμερα μία πρόκληση από έναν πολύ αξιόλογο άνθρωπο θα σου φτιάξει το βράδυ και θα επαναφέρει την αισιοδοξία στην ζωή σου.

 

Λέων

Φίλε Λέοντα, η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή στην αισθηματική σου ζωή και θα θέλεις να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά με το ταίρι σου. Αν βιώνεις ερωτικές μοναξιές, με την γοητεία και τον ερωτισμό που θα σε διακατέχει, θα σαγηνεύσεις όποιον επιθυμείς, αλλά χρειάζεται και λίγη προσοχή για να μην τον φοβίσεις με τον δυναμισμό που θα δείξεις.

 

Παρθένος

Η σχέση σου δεν πάει άσχημα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα χωρίς σοβαρό λόγο. Δέξου τις προτάσεις που θα σου κάνει ο σύντροφός σου και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις πολύ καλά μαζί του και θα αποφορτιστείς από τις έννοιες και τις ανασφάλειες που σε διακατέχουν. Εσύ που είσαι μόνος σου πάρε τα πάνω σου, γιατί ευνοείσαι να κάνεις μία νέα γνωριμία μέσω διαδικτύου και να περάσεις τέλεια!

 

Ζυγός

Σήμερα, φίλε Ζυγέ, απόφυγε την απομόνωση και φρόντισε να λύσεις τις παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου, με συζήτηση και κατανόηση. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, η διάθεσή σου θα είναι καλή, αλλά τα πράγματα μάλλον θα έχουν την συνηθισμένη ρουτίνα.

 

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, ο ερωτισμός σε διακατέχει αυτό το διάστημα και κάνει τη σχέση σου ιδιαίτερα ευχάριστη. Από την άλλη όμως, οι εκρήξεις ζήλιας που σε χαρακτηρίζουν, θα φέρουν σε δύσκολη θέση τον σύντροφό σου και καλό θα ήταν να περιορίσεις όσο μπορείς αυτή σου την συμπεριφορά. Οι αδέσμευτες καρδιές να έχετε το νου σας και τα μάτια σας ανοιχτά στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, γιατί υπάρχει ένα πρόσωπο που σας έχει ερωτευτεί, αλλά η στάση σας δεν το αφήνει να σας το εκδηλώσει.

 

Τοξότης

Σήμερα η καλή διάθεση που θα έχεις θα σε κάνει πιο ερωτικό και θα αρχίσεις να διώχνεις τις τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχεις για τον σύντροφό σου. Εσύ φίλε Τοξότη που είσαι ακόμη αδέσμευτος, μπορείς να επιστρατεύσεις όλη τη γοητεία σου για να ελκύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Πρόσεξε μόνο να μην το παρακάνεις και έχεις τελικά αντίθετα αποτελέσματα.

 

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, η σεξουαλικότητα και ερωτισμός θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της σημερινής ημέρας ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Εκμεταλλεύσου τις διαθέσεις σου στο έπακρο, για να περάσεις ένα υπέροχο βράδυ. Οι ελεύθεροι του ζωδίου μην διστάσετε να δεχτείτε μια πρόταση που θα σας γίνει από ένα άτομο του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος, γιατί δεν ξέρετε εκ των προτέρων αν είναι αυτό που ζητάτε.

 

Υδροχόος

Πρόσεξε σήμερα την συμπεριφορά σου στη σχέση σου, φίλε Υδροχόε, γιατί μερικά πράγματα θα προκαλέσουν εκνευρισμό στον άνθρωπό σου και θα δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα μεταξύ σας. Ίσως είναι καλύτερα να μείνεις λίγο μόνος με τον εαυτό σου, για να σκεφτείς αυτά που θέλεις. Όσο για σένα, που είσαι ακόμη ελεύθερος, η σημερινή ημέρα θα αυξήσει την κοινωνικότητά σου και θα σε κάνει να περάσεις πολύ όμορφα το βράδυ σου.

 

Ιχθύς 

Φίλε Ιχθύ, απόφυγε στη σχέση σου να βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με τον σύντροφό σου, γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να στεναχωριέσαι και εσύ, αλλά και εκείνος. Αν αυτήν την περίοδο της ζωής σου δεν υπάρχει κάποιο άτομο που να σε ενδιαφέρει, μπορεί να γνωρίσεις αυτόν ή αυτήν που θα σου πάρει τα μυαλά, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

 

Πηγή