Ο Άρης βρίσκεται στάσιμος στον Κριό επηρεάζοντας σημαντικά τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Στα αισθηματικά, οι υπερβολικές απαιτήσεις από το ταίρι μας θα οδηγήσουν στην απογοήτευση. Προσοχή σε νέες γνωριμίες που μπορεί να φαίνονται οι ιδανικές, όμως στην πραγματικότητα δε θα είναι.

Κριός

Ο σύντροφός σου είναι δίπλα σου και σε καταλαβαίνει, γι’ αυτό φρόντισε να του μιλήσεις για όλα όσα σε αγχώνουν και σε προβληματίσουν, ώστε να βρείτε μαζί τις καλύτερες λύσεις. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος, πρέπει να αλλάξεις γρήγορα και άμεσα τις τακτικές που ακολουθείς, ώστε να γνωρίσεις ένα άτομο που θα μπορεί να σταθεί άξια στο πλάι σου.

Ταύρος

Στη σχέση σου φίλε Ταύρε σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις και αλλαγές από τη μεριά του συντρόφου σου, οι οποίες θα προσφέρουν άλλον αέρα στην καθημερινότητά σου. Εσύ που ακόμη επιμένεις να είσαι ελεύθερος, να θυμάσαι ότι με τέτοια αρνητική συμπεριφορά απέναντι στα νέα πρόσωπα που γνωρίζεις, θα παραμείνεις αδέσμευτος. Άλλαξε τακτική!

Δίδυμος

Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να ισορροπήσετε την τεταμένη ατμόσφαιρα που υπάρχει ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας. Σταματήστε να είστε αρνητικοί και αντιδραστικοί και προσπαθήστε να βρείτε τις πιο συμφέρουσες λύσεις για τη σχέση σας. Για τους ελεύθερους Διδύμους προβλέπονται νέες γνωριμίες που θα σας φτιάξουν την ημέρα.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, η κατάσταση της σχέσης σου μπορεί αυτή τη στιγμή να μην σου αρέσει και τόσο, αλλά για να ισορροπήσουν τα πράγματα πρέπει να κάνεις δραστικές κινήσεις. Με ήρεμο διάλογο μπορείς να λύσεις πολλές διαφορές που έχεις με τον σύντροφό σου. Αν η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη τη ζωή σου, μήπως πρέπει να ευχαριστηθείς την ελευθερία σου; Βγες έξω, διασκέδασε και σίγουρα κάποιο αξιόλογο πρόσωπο θα εμφανιστεί στη ζωή σου.

Λέων

Η ημέρα σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις στην αισθηματική σου ζωή και ο σύντροφός σου θα σου εκφράσει τον έρωτα του με ξεκάθαρες κουβέντες και κινήσεις, γεγονός που θα σε κάνει να πετάς στον έβδομο ουρανό. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, άνοιξε σήμερα τους ορίζοντές σου αλλά και τον κύκλο γνωριμιών σου, συναντώντας παλιούς φίλους και γνωστούς.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις, για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα, ερωτικά και ρομαντικά με τον σύντροφό σου το αποψινό βράδυ. Εσύ που ακόμη ταλανίζεσαι από τη μοναξιά, μην κάθεσαι λεπτό στο σπίτι, γιατί η μέρα σε ευνοεί να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Ζυγός

Η σχέση σου, φίλε Ζυγέ, είναι σε καλά επίπεδα, αλλά για να την κάνεις ακόμη καλύτερη, καλό θα είναι να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να εκδηλώνεις αυτά που νιώθεις στον άνθρωπό σου. Εσύ που είσαι μόνος σου, σταμάτα επιτέλους να ασχολείσαι με το παρελθόν και άνοιξε τα φτερά σου για να συναντήσεις νέους ανθρώπους και να ζήσεις άλλες εμπειρίες.

Σκορπιός

Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν άλλους τομείς της ζωή σου και βγάλεις την τρυφερότητα και τον ερωτισμό που έχεις. Εσύ που είσαι μόνος σου, βγες και διασκέδασε με τους φίλους σου και έχε τις κεραίες σου ανοιχτές. Ποτέ δεν ξέρεις από πού μπορεί να εμφανιστεί ο έρωτας στη ζωή σου.

Τοξότης

Η ημέρα σου θα είναι άκρως ερωτική, φίλε Τοξότη, και θα κάνεις πολλά πράγματα με το σύντροφό σου. Μην επιτρέψεις στις ανασφάλειές σου να εκδηλωθούν, ώστε να μην προκαλέσεις άσχημο κλίμα μεταξύ σας, λόγω κάποιας ζηλότυπης συμπεριφοράς. Οι ελεύθεροι Τοξότες να περιμένετε μια πρόσκληση από ένα άτομο που ανήκει στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, ο ερωτισμός σου σήμερα θα χτυπήσει κόκκινο! Ο σύντροφός σου δε θα μπορεί να σε συγκρατήσει με τίποτα, με αποτέλεσμα να περάσετε ένα όμορφο και παθιασμένο βράδυ οι δύο σας, χωρίς τις παρεμβολές τρίτων ατόμων. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, να γνωρίζεις ότι η μέρα είναι ιδανική για να βγεις έξω και να κάνεις καινούριες γνωριμίες. Άνοιξε τα μάτια σου, γιατί μπορεί δίπλα σου κάποιος να υπάρχει που να ενδιαφέρεται για σένα, αλλά εσύ να μην του δίνεις καμία σημασία.

Υδροχόος

Στην ερωτική σου σχέση, φίλε Υδροχόε, φρόντισε να εκδηλώσεις περισσότερο τα συναισθήματά σου απέναντι στον σύντροφό σου, και αυτός με τη σειρά του θα σου ομολογήσει αυτά που αισθάνεται για εσένα. Το κλίμα μεταξύ σας μπορεί να γίνει παθιασμένο, αν παραμερίσεις τις αναστολές σου. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου, καλό θα είναι να αλλάξεις λίγο τη συμπεριφορά σου και να γίνεις πιο ανοιχτός στις νέες γνωριμίες.

Ιχθύς

Μια ιδιαίτερα ευαίσθητη ημέρα που θα σε επηρεάσει και θα προκαλέσει πίεση και υπερβολές στον αισθηματικό σου τομέα είναι αυτή η Πέμπτη για εσένα, φίλε Ιχθύ. Για να βελτιώσεις την ψυχολογία σου, φρόντισε να ξεφύγεις με τον σύντροφό σου κάπου, που να μην σας βλέπει κανένας. Εσύ που ακόμη είσαι αδέσμευτος, πέρασε τον χρόνο σου με φιλικά σου πρόσωπα και φρόντισε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Πηγή