Η πρωτοχρονιά του 2021 σηματοδοτείται από το εξάγωνο του Ερμή στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες που ευνοεί σημαντικά τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες). Υπάρχει ιδιαίτερη ανάγκη για επικοινωνία και είναι σημαντικό για εμάς να εκφράσουμε με κάθε καλοσύνη και αισιοδοξία τις ευχές μας σε αγαπημένα πρόσωπα. Γεγονός είναι ότι η κατανόηση και η θετική διάθεσή μας θα δημιουργήσουν όμορφες επαφές και θα υπάρχουν ανταλλαγές απόψεων πού μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές σε όλα τα επίπεδα.

 

Κριός

Στα αισθηματικά σου, είναι κατάλληλη μέρα για να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου και να προσπαθήσεις να μειώσεις το κενό που έχει δημιουργηθεί, ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Αν δεν αντέχεις τη μοναξιά σου, η μέρα θα φέρει δίπλα σου φλερτ και νέες γνωριμίες. Ένδωσε δίχως αναστολές και φοβίες!

 

Ταύρος 

Στα αισθηματικά σου, τα νεύρα σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αγαπητέ Ταύρε, και θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλη σου την ψυχραιμία για να μη δημιουργήσεις πρόβλημα με το σύντροφό σου. Με την κακή σου διάθεση θα δημιουργήσεις ζητήματα εκεί που δεν υπάρχει λόγος. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, μην αγχώνεσαι και απόλαυσε την παρέα των φίλων σου. Δεν είναι δύσκολο να γοητεύσεις σήμερα όποιον σε πλησιάσει.

 

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, μη βιαστείς σήμερα να βγάλεις συμπεράσματα για τον σύντροφό σου πριν ακόμη συζητήσεις μαζί του για όλα όσα σας χωρίζουν και διαφωνείτε. Εσύ που ακόμη μιλάς με τη μοναξιά σου, φρόντισε να εκμεταλλευτείς το αποψινό βράδυ σου, διασκεδάζοντας με δικούς σου ανθρώπους.

 

Καρκίνος

Στα αισθηματικά σου, η διάθεσή σου δεν είναι και η καλύτερη, αλλά ίσως είναι μια καλή στιγμή να δεις και από την πλευρά του συντρόφου σου όσα συμβαίνουν στη σχέση σου και σε προβληματίζουν. Θα διαπιστώσεις ότι η ευθύνη σε βαραίνει ισόποσα. Αν βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, οι συνθήκες σήμερα ενισχύουν τη γοητεία σου και μπορείς να κάνεις την πρώτη κίνηση στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Λέων

Στα αισθηματικά σου, φίλε Λέοντα, μίλησε στον σύντροφό σου για όσα σε προβληματίζουν και μη δημιουργείς σκηνές χωρίς να εξηγείς τι σου φταίει. Εσύ που ακόμη κλείνεις ραντεβού με τη μοναξιά σου, ετοιμάσου, γιατί κάτι καλό θα εμφανιστεί σύντομα στη ζωή σου.

 

Παρθένος

Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, αν είσαι Παρθένος. Μπορείς να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για να λύσεις όλα αυτά τα θέματα που μπορεί να σε στεναχωρούν ακόμη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη βρει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου είσαι σε περίοδο που οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν για να κάνεις τη γνωριμία που ζητούσες εδώ και καιρό.

 

Ζυγός

Στα αισθηματικά σου χρειάζεται διαλλακτικότητα. Υπάρχουν προβλήματα στη σχέση σου, αλλά σίγουρα δε θα τα ξεπεράσεις με τις φωνές και τους τσακωμούς. Αν είσαι ακόμη σε αναζήτηση, τότε ανοίξτε τα μάτια σου, γιατί γύρω σου υπάρχουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες που δεν αξιοποιείς.

 

Σκορπιός

Απόφυγε σήμερα τις υπερβολικές επικρίσεις προς τον σύντροφό σου, φίλε Σκορπιέ, γιατί στο τέλος θα δημιουργηθούν εντάσεις που θα σου χαλάσουν την διάθεση. Μην έχεις παράλογες απαιτήσεις από τη συμπεριφορά του, γιατί ο καθένας περνάει τα ζόρια του και δεν έχει πάντα την ίδια διάθεση να πολεμήσει. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, μια γνωριμία που θα κάνεις μέσω ενός φιλικού σου προσώπου θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

 

Τοξότης

Στα αισθηματικά σου, μην αποφεύγεις να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Θα βρεις μεγάλη κατανόηση και θα αισθανθείς πολύ καλύτερα. Οι αδέσμευτοι Τοξότες μην κλειστείτε σπίτι σας. Αφήστε τους ανθρώπους που σας πλησιάζουν να σας γνωρίσουν καλύτερα και δε θα χάσετε.

 

Αιγόκερως

Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, η σχέση σου είναι αρκετά καλή και έχει προοπτικές να γίνει ακόμη καλύτερη. Κάνε τις προτάσεις σου σήμερα στον άνθρωπό σου και είναι βέβαιο ότι μπορείτε να περάσετε πολύ καλά. Εσύ που είσαι ελεύθερος, εκμεταλλεύσου τα φιλικά σου πρόσωπα για να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου.

 

Υδροχόος

Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, μην έχεις συναισθηματικές μεταπτώσεις λόγω της ανασφάλειας, που μπορεί να σου δημιουργεί μερικές φορές ο σύντροφός σου. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, μην παραδίδεις τα όπλα στην πρώτη δυσκολία και κυνήγησε τον στόχο σου με ό, τι διαθέτεις. Να θυμάσαι ότι ο επιμένων νικά!

 

Ιχθύς

Στα αισθηματικά σου, θα θέλεις να ξεκαθαρίσεις θέματα που αφορούν τη σχέση σου από το παρελθόν. Μην το κάνεις όμως, γιατί το πλανητικό σκηνικό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο και άλλα θέματα που θέλεις να ξεχάσεις. Φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ερωτικά, για να αισθανθείς κι εσύ καλύτερα. Και αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, η ημέρα θα σε ευνοήσει για να επικοινωνήσεις καλύτερα με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Πηγή