Το τρίγωνο του Ήλιου στον Τοξότη με τον Άρη στον Κριό λειτουργεί αναζωογονητικά στα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος). Η ενεργητικότητα που μας εφοδιάζει μέσα στην ημέρα μάς βοηθά να πάρουμε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας και να προχωρήσουμε σε ζητήματα εκπαίδευσης και γνώσεων που μας ενδιαφέρουν. Η αποφασιστικότητα που μας χαρακτηρίζει εντυπωσιάζει το περιβάλλον που κινούμαστε.

 

Κριός

Φίλε Κριέ, έντονα προβλήματα μπορεί να υπάρξουν σήμερα ανάμεσα σε εσένα και στον σύντροφό σου και υπαίτιος για την κατάσταση που θα δημιουργηθεί, κατά πάσα πιθανότητα θα είσαι εσύ. Πάψε λοιπόν να μιλάς πριν σκεφτείς πρώτα, γιατί άθελά σου μπορεί να τον πληγώσεις. Εσύ που είσαι ελεύθερος, η στιγμή που θα σε βγάλει από τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζεις είναι πολύ κοντά, γεγονός που θα σε ελευθερώσει από τις αρνητικές σκέψεις και θα σε κάνει να δεις το μέλλον της ερωτικής σου ζωής πολύ πιο αποφασιστικά.

 

 

Ταύρος

Στα αισθηματικά σου, δείξε σήμερα όλη την καλή σου διάθεση στον άνθρωπό σου, για να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες επικρατούν και εξακολουθούν να σας στεναχωρούν. Μην είσαι επίμονος στις συζητήσεις που θα κάνετε και γενικά προσπάθησε να χαλαρώσεις. Το πλανητικό σκηνικό σε βοηθάει να επικοινωνήσεις με επιτυχία και πρέπει να το εκμεταλλευτείς αυτό, ειδικά αν ακόμη ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό. Η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις!

 

 

Δίδυμος

Το ερωτικό σκηνικό που θα φτιάξει σήμερα το ταίρι σου για να περάσετε το βράδυ σας, θα πάρει μακριά οποιαδήποτε αρνητική σκέψη έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα για τη σχέση σου, φίλε Δίδυμε, και η διάθεσή σου θα αλλάξει δραστικά προς το καλύτερο. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, θα δεχτείς μία έκπληξη από άτομο του παρελθόντος, που δικαίως θα σε βάλει σε σκέψεις.

 

 

Καρκίνος

Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Καρκίνε, είναι διάφορα αυτά που σε προβληματίζουν, αλλά ίσως οι απαντήσεις βρίσκονται στη δική σου συμπεριφορά. Κάνε ό,τι μπορείς για να δείξεις στον σύντροφό σου την αγάπη σου, ενώ αν ακόμη είσαι αδέσμευτος, άλλαξε λίγο τις απαιτήσεις σου και γίνε πιο θετικός σε ορισμένες καταστάσεις και άτομα που γνωρίζεις.

 

 

Λέων

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, χρειάζεται ψυχραιμία. Η μέρα μπορεί να φέρει εντάσεις μέσα στη σχέση σου και καλό είναι να τις αποφύγεις. Καλύτερα να κάνεις κάποιες κινήσεις για να πλησιάσεις τον σύντροφό σου. Εσύ που περιμένεις την καινούργια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου, διώξε από πάνω σου τη μιζέρια και θα δεις ότι θα σε πλησιάσουν τα κατάλληλα άτομα.

 

 

Παρθένος

Στη σχέση σου θα περάσεις αρκετά καλά σήμερα. Θα κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου που θα σε ικανοποιήσουν και θα βελτιώσουν το κλίμα μεταξύ σας. Aν ανήκεις στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου, να ξέρεις ότι μόνο αν βγεις έξω μπορείς να γνωρίσεις κάποιον που θα σε γοητεύσει. Δραστηριοποιήσου!

 

 

Ζυγός

Σήμερα πρέπει να διαφυλάξεις τα δικαιώματά σου και να κάνεις σωστό χειρισμό, για να μπορέσεις να φέρεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις που θα κάνουν την εμφάνισή τους προς όφελός σου. Μην τραβάς πολύ το σχοινί στη σχέση σου, γιατί κάποια στιγμή θα φτάσουν οι καταστάσεις στα άκρα και δε θα σου αρέσουν. Αν δεν υπάρχει ακόμη ταίρι στη ζωή σου, μην παρατάς τις προσπάθειες που κάνεις και πολύ γρήγορα οι κόποι και η επιμονή σου θα ανταμειφθούν.

 

 

Σκορπιός

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλύτερα, αφού η ερωτική διάθεση που νιώθεις σε βοηθά να ξεπεράσεις διάφορα προβληματάκια που υπάρχουν στη σχέση σου. Αν η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη τη ζωή σου, εκμεταλλεύσου αυτήν την εύνοια για να εντυπωσιάσεις με τη γοητεία σου.

 

 

Τοξότης

Η σχέση σου μπορεί να γίνει και καλύτερη, αλλά για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει και εσύ να καταβάλλεις αρκετές προσπάθειες. Μην έχεις συνέχεια στραμμένο το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά σου και αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο που έχεις για να ασχοληθείς και να νοιαστείς πραγματικά για τον σύντροφό σου. Εσύ, φίλε Τοξότη, που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, μπορείς να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να του μιλήσεις για τα πραγματικά σου αισθήματα.

 

 

Αιγόκερως

Μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα προβλήματα που αφορούν τη σχέση σου. Προσπάθησε να περάσεις ρομαντικά και ήρεμα. Εσύ φίλε Αιγόκερε που δεν είσαι σε μόνιμο δεσμό, μην τρελαίνεσαι και στεναχωριέσαι, αλλά προσπάθησε να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους μέσω διαδικτύου. Κάπου ανάμεσά τους θα είναι και αυτός ή αυτή που αναζητάς.

 

 

Υδροχόος

Μη διστάσεις σήμερα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στη σχέση σου, προκειμένου να διορθωθούν μερικά πράγματα. Θα έχεις την κατανόηση του συντρόφου σου και η επικοινωνία μεταξύ σας θα είναι σε υψηλά επίπεδα. Αν πάλι ανήκετε στην κατηγορία των Υδροχόων που έχουν βαρεθεί τη μοναξιά τους, να ξέρετε ότι είναι στο χέρι σας να απαλλαγείτε μια και καλή από αυτήν, αρκεί να δεχτείτε τις ερωτικές προσκλήσεις που σας γίνονται.

 

 

Ιχθύς

Η σημερινή Παρασκευή θα είναι περίεργη και πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά τα γεγονότα γύρω σου και να μην κινείσαι καθόλου παρορμητικά. Πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, αν δε θέλεις να στεναχωριέσαι και να παραπονιέσαι για όλα αυτά που περνάς.  Σήμερα θα έχεις περισσότερες απαιτήσεις από τον σύντροφό σου και θα θέλεις να βελτιώσεις τις συνθήκες της σχέσης σας. Όσο για εσένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, να ξέρεις ότι σήμερα σε περιμένουν πολύ αξιόλογες γνωριμίες μέσω διαδικτύου!

 

 

Πηγή