Το εξάγωνο του Ήλιου από τον Τοξότη με τον Κρόνο στον Υδροχόο συμβάλλει θετικά στη ζωή των ζωδίων της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος). Στρέφουμε την προσοχή μας στην προσωπική μας ζωή για να δημιουργήσουμε όμορφες στιγμές για εμάς και το ταίρι μας. Άλλωστε μέσα από τη σχέση μας αντιλαμβανόμαστε τη δυναμική που έχουμε και πώς μπορεί ο άνθρωπος που είναι στο πλευρό μας να βοηθήσει σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Απαραίτητο όμως είναι να μην εγκλωβιστούμε εγωκεντρικά σε απόψεις και ανάγκες χωρίς να λαμβάνουμε υπόψιν τον σύντροφό μας. Είναι προτιμότερο να αποφύγουμε ανάλογους χειρισμούς ώστε να μην υπάρξει δυσαρέσκεια.

 

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, έχεις θετική διάθεσή και μια δυναμική στάση, που θα σε κάνει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να λύσεις τα προβλήματα που θα προκύψουν, τα οποία μάλιστα θα χρειαστούν άμεσες αποφάσεις. Μη δώσεις έκταση σε κουβέντες που θα ειπωθούν στον οικογενειακό σου κύκλο, γιατί δε θα οδηγηθείς σε συμπεράσματα, οπότε τσάμπα κόπος! Στα αισθηματικά σου, το άγχος και η πίεση δε σε αφήνουν να απολαύσεις όσα έχεις στη σχέση σου. Ηρέμησε, λοιπόν, και δημιούργησε μια όμορφη και χαλαρή ατμόσφαιρα για σένα και τον σύντροφό σου. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, ανοίξου σε νέες γνωριμίες, βγες από το σπίτι και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται.

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, αρκετά γεγονότα που θα συμβούν σήμερα, θα σε κάνουν να αμφιβάλεις για διάφορες αποφάσεις που έχεις πάρει τον τελευταίο καιρό. Καλό είναι να μην επηρεάζεσαι και να μένεις σταθερός στις απόψεις σου. Βρες επιχειρήματα, πείσε τους γύρω σου για όσα σκέφτεσαι και μην υποχωρείς τόσο εύκολα. Στην αισθηματική σου ζωή, θα ακούσεις σήμερα παράπονα από τον σύντροφό σου, που νιώθει πως αδιαφορείς και παραμελείς τη σχέση σας. Σκέψου αν έχει δίκιο πριν εκνευριστείς. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων, βρες πάλι το χαμόγελό σου για να μπορέσεις να γοητεύσεις το άτομο που θέλεις και μην περιμένεις πάντα από τους άλλους να κάνουν το πρώτο βήμα. Άλλωστε, δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

 

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, κάποια γεγονότα και ειδήσεις θα σε αναγκάσουν σήμερα να αλλάξεις το πρόγραμμά σου και τις ιδέες που είχες μέχρι τώρα. Επίσης, ίσως χρειαστεί να αλλάξεις πορεία για να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις. Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό, αλλιώς θα μπλεχτείς σε προβλήματα χωρίς να υπάρχει λόγος. Κάποια σχέδια που έχεις σε εκκρεμότητα θα πάρουν τον καλύτερο δρόμο και θα έρθει η επιτυχία που περίμενες, καθώς θα ηρεμήσεις και θα δεις τα πράγματα από άλλη σκοπιά. Ο ερωτισμός σου και η καλή σου διάθεση θα εξασφαλίσουν απόψε μία μέρα ιδανική για σένα και τον σύντροφό σου, αν είσαι δεσμευμένος. Και αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, μην το βάζεις κάτω, γιατί με τη γοητεία σου είναι βέβαιο ότι θα βρεις αν όχι το άλλο σου μισό, σίγουρα όμως κάποιο άτομο που θα σε γοητεύσει και θα θελήσεις να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί του.

 

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, κάποιες καθυστερήσεις που σε απασχολούν δεν πρόκειται να ξεπεραστούν αν δεν κάνεις κάτι δραστικό για αυτές και άμεσα. Πάρε, λοιπόν, τις καταστάσεις στα χέρια σου και μην περιμένεις να συμβούν όλα από μόνα τους. Προσοχή όμως, αυτό δε σημαίνει να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να ρισκάρεις κάποιες αποφάσεις που είναι αρκετά σημαντικές για την πορεία των πραγμάτων. Στα αισθηματικά σου, είναι καιρός να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και να μιλήσεις ανοιχτά με τον σύντροφό σου. Αν νομίζεις ότι δε γίνεται τίποτα, ώρα να πας ένα βήμα παρακάτω τη σχέση σου και να μην κολλάς στο παρελθόν. Αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, σύντομα θα βρεις τον έρωτα που αναζητάς.

 

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, αν κρατήσεις την ψυχραιμία σου σήμερα θα μπορέσεις να δεις κάποιες καταστάσεις πιο χαλαρά και στις πραγματικές τους διαστάσεις. Σε καταστάσεις που μπορεί να είναι προβληματικές και στάσιμες μέχρι τώρα, βάλε πρόγραμμα και μεθοδικότητα. Η στιγμή είναι κατάλληλη για συσπείρωση και δράση. Ένα ρομαντικό βράδυ σε περιμένει στη σχέση σου, γι’ αυτό προτού επιστρέψεις στο σπίτι, φρόντισε να αφήσεις έξω από την πόρτα τις σκοτούρες σου για τη δουλειά. Όσο για εσένα που ακόμη δεν υπάρχει τίποτα στη ζωή σου, η σημερινή αστρολογική όψη σε ευνοεί για να πλησιάσεις τον στόχο σου αποτελεσματικά.

 

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, είσαι σε καλή διάθεση και ίσως να μην αξιολογείς με σύνεση ορισμένες καταστάσεις. Μην κάνεις κινήσεις πριν τις σκεφτείς καλά και μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις, γιατί θα απογοητεύσεις τους γύρω σου. Συγκεντρώσου σε όσα σε απασχολούν και βρες χρόνο για λίγη ξεκούραση και χαλάρωση. Έτσι θα μπορέσεις να σκεφτείς καλύτερα τις επόμενες κινήσεις σου, που θα σε φέρουν πιο κοντά στην πραγματοποίηση των στόχων σου. Ακόμα, σήμερα πρέπει να βρεις λίγο χρόνο για τη σχέση σου και να περάσεις καλά, μειώνοντας το κενό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου. Αν πάλι σε έχει κουράσει η μοναξιά, βγες με αγαπημένους φίλους και πέρασε καλά. Η γνωριμία που περιμένεις δε θα αργήσει να φανεί.

 

 

Ζυγός

Οι πλανήτες είναι καλοί μαζί σου σήμερα! Πρέπει να αξιοποιήσεις την εύνοιά τους και να ξεκολλήσεις από κάποιες απόψεις που δε σε αφήνουν να δεις την πραγματικότητα και να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις όπως τους αρμόζει. Μη γίνεσαι επίμονος και δες τα ζητήματά σου και από άλλη οπτική γωνία. Η αισθηματική σου ζωή χρειάζεται όλη σου την ενέργεια, γιατί κάποια προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν στη σχέση σου και δεν κάνεις τίποτα για να τα λύσεις. Βρες τον χρόνο αλλά και τη διάθεση να ασχοληθείς σοβαρά με όσα σε προβληματίζουν. Στη ζωή των αδέσμευτων Ζυγών έρχονται καλύτερες μέρες και η μοναξιά σας θα τελειώσει σύντομα.

 

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, ευνοείσαι να κάνεις δραστηριότητες που έχουν σχέση με οικογενειακά θέματα που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Θα βγουν στην επιφάνεια μυστικά που θα κάνουν αίσθηση. Μην πεις τη γνώμη σου για τίποτε. Μπορείς να ελιχθείς, να σταματήσεις τις συζητήσεις και να αλλάξεις θέμα. Όλο το άγχος και τη φόρτιση της ημέρας πάλι ο σύντροφός σου θα τα πληρώσει και αυτό είναι άδικο για τη σχέση σου. Μπορεί να σε ακούσει και να σου συμπαρασταθεί, αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι και αυτός είναι άνθρωπος και έχει τα όριά του, που οφείλεις να μην ξεπερνάς. Όσο για σένα που θέλεις να βρεις το άλλο σου μισό, μην αγχώνεσαι γιατί σήμερα μπορεί να γνωρίσεις ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο μέσα από τους ψυχαγωγικούς χώρους που κινείσαι.

 

Τοξότης

Σήμερα αναμένονται θετικές εξελίξεις σε θέματα που σε αφορούν άμεσα. Δεν αποκλείεται ακόμη και να δεις κάποιους από τους στόχους να πραγματοποιούνται με επιτυχία και να ασχοληθείς με καινούργιες δραστηριότητες, που έχεις κατά νου να κάνεις. Βρες χρόνο για να χαρείς τον έρωτα με τον σύντροφό σου και αν είναι εφικτό ξέκλεψε χρόνο για να κάνεις κάτι πέραν του συνηθισμένου, που θα αναθερμάνει τη σχέση σας, ενώ θα αποτελέσει και μια όμορφη κοινή ανάμνηση που θα αναπολείτε στο μέλλον. Εσύ που είσαι μόνος στην ερωτική σου ζωή, να ξέρεις ότι μια ευχάριστη είδηση θα σου φτιάξει τη διάθεση, από άτομο που ανήκει στο ερωτικό σου παρελθόν.

 

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες υποθέσεις που θα χρειαστούν άμεσες λύσεις από εσένα. Κινήσου με μεθοδικότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις για να βγεις από το αδιέξοδο. Κοίτα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μη χάσεις την ψυχραιμία σου ό,τι κι αν προκύψει. Θα καταφέρεις επιτέλους να προωθήσεις πολλά σχέδιά σου για το μέλλον. Το ταίρι σου σε πιέζει να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της κοινής σας ζωής και εσύ από την πλευρά σου δεν ξέρεις τι να κάνεις. Φρόντισε να του εξηγήσεις αυτά που σε προβληματίζουν και εντείνουν τις ανασφάλειές σου. Μόνο έτσι θα βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ σας. Στον αντίποδα, οι αδέσμευτοι του ζωδίου, κυνηγήστε την τύχη σας με κάθε δυνατό τρόπο και δε θα χάσετε.

 

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες. Απόφυγε πάση θυσία την ένταση και τον εκνευρισμό. Οι ευκαιρίες που θα σου φέρει το πλανητικό σκηνικό είναι πολλές και δεν έχεις πραγματικά καμία δικαιολογία για να μη βάλεις σε εφαρμογή τους στόχους σου, και μάλιστα με επιτυχία. Αρκεί να κάνεις θετικές σκέψεις για το μέλλον και να ξέρεις ότι θα έχεις πολύ ευχάριστες εκπλήξεις. Στα αισθηματικά σου, θα δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για τον σύντροφό σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντί του, απλώς φρόντισε να μιλήσεις ξεκάθαρα και με απόλυτη ειλικρίνεια μαζί του. Εσύ που δεν έχεις συναντήσει ακόμη το μεγάλο έρωτα της ζωής σου, να ξέρεις ότι σήμερα ο ερωτισμός σου θα είναι αυξημένος και μπορείς να τον εκδηλώσεις άφοβα για να σαγηνεύσεις αυτόν που θα βάλεις στο μάτι!

 

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, ο εκνευρισμός θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας για εσένα. Μην ανησυχείς όμως, γιατί με λίγη παραπάνω προσπάθεια θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις και να κερδίσεις θετικές εκτιμήσεις και εντυπώσεις από τον περίγυρό σου. Από το απόγευμα και μετά, κάποια ευχάριστα γεγονότα θα σε χαροποιήσουν αρκετά και θα βελτιώσουν τη διάθεσή σου. Το βράδυ φρόντισε να ξεκουραστείς και να επιδοθείς σε ευχάριστες δραστηριότητες. Σήμερα απόφυγε να εκνευριστείς στις συζητήσεις που θα γίνουν με τον σύντροφό σου για κάποιες προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σας και μη δίνεις σημασία σε λεπτομέρειες που χαλούν τη διάθεση και των δύο σας. Εσύ που είσαι μόνος, έχεις λίγο μπερδευτεί με τα συναισθήματά σου, γι’ αυτό φρόντισε πρώτα να δεις τι είναι αυτό που θέλεις και μετά αναζήτησέ το.

 

Πηγή