original

Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων κορυφώνεται αύριο, επηρεάζοντας άμεσα τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) που γεννήθηκαν στα τέλη του δεύτερου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Έντονη είναι η ευαισθησία και η ανάγκη να ωραιοποιήσουμε τα κοντινά μας πρόσωπα, αυτό όμως μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες αντιδράσεις και σκέψεις.

 

 

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, μία όμορφη και σχετικά ανάλαφρη μέρα ξημερώνει για εσένα και μπορείς τώρα να ξεκουραστείς και να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Φίλε Κριέ, στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να περάσεις ένα ερωτικό βράδυ χωρίς άγχος και με πολύ καλή διάθεση. Οι αδέσμευτοι Κριοί, βγείτε έξω με φίλους και χαμογελάστε, απαλλαγμένοι από τα άγχη. Με τις καλές επιρροές που δέχεσαι τα φλερτ δε θα λείψουν, αρκεί να διατηρήσεις την καλή σου διάθεση.

 

 

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις, πρέπει να αναθεωρήσεις μερικές παγιωμένες απόψεις σου, αλλιώς δε θα είναι εφικτό να φτάσεις εκεί που θέλεις. Φίλε Ταύρε, μπορείς να μιλήσεις με το σύντροφό σου, να ξεχάσεις καταστάσεις που σε στεναχώρησαν και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου, που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Για εσένα που παραμένεις αδέσμευτος να ξέρεις ότι η ημέρα είναι θετική για να εξομολογηθείς τον έρωτά σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

 

Δίδυμος
Η αστάθεια έφτασε στο τέλος της. Μία εποχή μεγάλης σταθερότητας για το ζώδιό σου ανατέλλει, η οποία θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου και θα βελτιώσει τον τομέα της επικοινωνίας στη ζωή σου. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, η καλή συμπεριφορά του συντρόφου σου και η συμπαράστασή του θα σε βοηθήσουν πολύ αυτή την περίοδο που βρίσκεσαι σε κατάσταση άγχους και έντασης.

 

 

Καρκίνος
Οι προσπάθειες που έκανες στο παρελθόν, αγαπητέ Καρκίνε, επιτέλους, φέρνουν την επιτυχία και τη δικαίωση που περίμενες εδώ και καιρό. Προβλήματα που σε ταλαιπώρησαν αρκετά απομακρύνονται και τη θέση τους παίρνει μία σειρά ευχάριστων υποχρεώσεων. Μπορείς σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις πολύ καλά. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή για τα αισθηματικά σου περίοδο, ώστε να κάνεις μια νέα σχέση, έτσι ακριβώς όπως τη θέλεις.

 

 

Λέων
Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, υπάρχει κίνδυνος να έρθεις σε αντιπαραθέσεις με άτομα που δεν πρέπει. Έχεις εκνευρισμό για κάποια πράγματα που είναι σε στασιμότητα. Κατάστρωσε μεθοδικά το πρόγραμμά σου και να ξέρεις ότι το μέλλον απλώνεται μπροστά σου πολλά υποσχόμενο. Φίλε Λέοντα, φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά μαζί του, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς έχεις κουραστεί ψυχικά. Εσύ, που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι αυτή η περίοδος θα φέρει αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα.

 

 

Παρθένος
Σήμερα, φίλε Παρθένε, θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Αν σε προβληματίζουν οικογενειακά θέματα, ευνοείσαι απόλυτα γιατί τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα διεκπεραιώσεις. Αγαπητέ Παρθένε, τα αισθηματικά σου έχουν τις προοπτικές να κυλήσουν καλά, αν εσύ πρώτα δεις με περισσότερη εμπιστοσύνη κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου για σένα. Αν δεν έχεις ακόμη κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, είναι καιρός να δείξεις τι πραγματικά κρύβει η καρδιά σου και τότε δε θα αργήσει να έρθει και η γνωριμία που θα σε κάνει ευτυχισμένο.

 

 

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα άνοιξε τα μάτια σου και προσπάθησε να δεις τις καταστάσεις αντικειμενικά. Αυτά που έχεις θέσει ως στόχους στο μυαλό σου θα τα πετύχεις άνετα και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Φίλε Ζυγέ, η ημέρα θα σου δώσει τον ερωτισμό που χρειάζεσαι, για να κάνεις το σύντροφό σου να περάσει πολύ καλά μαζί σου. Κι αν ακόμη έχεις παρέα τη μοναξιά, η ανεβασμένη σου διάθεση θα κατακτήσει σήμερα όποιον βάλεις στο μάτι. Ήρθε η ώρα σου να διασκεδάσεις!

 

 

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, τη σημερινή Πέμπτη θα σε χαρακτηρίζει μία τάση να εξερευνήσεις τις αιτίες, που σου προκαλούν ένα συναίσθημα ανικανοποίητου. Οι μυστικές επαφές και οι όποιες παρασκηνιακές δραστηριότητες έρχονται τώρα στο φως, αλλάζοντας τα δεδομένα. Φίλε Σκορπιέ, η δυναμικότητά σου είναι αυξημένη και αυτό θα το εκφράσεις έντονα σε αισθηματικό επίπεδο. Μπορείς να θέσεις κάποια όρια στη σχέση σου, ώστε να μην καταπιέζεσαι από μερικές καταστάσεις. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στη ζωή σου, οι κοινωνικές σου επαφές θα είναι στα ύψη τους και πολύ σύντομα θα κάνεις και τη γνωριμία που έψαχνες τόσο καιρό.

 

 

Τοξότης
Σήμερα, φίλε Τοξότη, θα είναι κάπως δύσκολες και περίεργες οι καταστάσεις που σε περιμένουν, κυρίως στα επαγγελματικά σου, κι εσύ δείχνεις να έχεις έλλειψη υπομονής και τάση αυτοϋπονόμευσης. Η σχέση σου θα είναι αρκετά ισορροπημένη και θα μπορέσεις να κάνεις αυτά που θέλεις, ώστε να κάνεις τον σύντροφό σου χαρούμενο. Εσύ που έχεις την μοναξιά για παρέα, θα έχεις τη δυνατότητα να τη διώξεις, ξεκινώντας μία σχέση με ένα άτομο από το επαγγελματικό ή το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον.

 

 

Αιγόκερως
Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα προσπαθείς να επιλύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Οφείλεις να δώσεις προτεραιότητα στα θέματα που αφορούν το παρελθόν. Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα η σχέση σου θα κινηθεί σε καλά επίπεδα. Φρόντισε να πλησιάσεις περισσότερο τον σύντροφό σου και να του εκφράσεις όλα αυτά τα αισθήματα που έχεις. Και αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, μπορείς σήμερα να κυνηγήσεις το όνειρό σου και να γνωρίσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους. Όλο και κάποιος θα είναι κοντά στα γούστα σου.

 

 

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η δυναμική σκέψη και η αποφασιστικότητα είναι οι απαιτήσεις της ημέρας για το ζώδιό σου αν θέλεις να κρατήσεις σε ισορροπία τα κεκτημένα σου. Οι δικοί σου άνθρωποι είναι κοντά σου και σε στηρίζουν με όποια βοήθεια τους ζητήσεις. Μπορείς σήμερα, φίλε Υδροχόε, να κάνεις τις προτάσεις σου στον σύντροφό σου, για να περάσετε πολύ καλά μαζί. Μη διστάσεις να του τις πεις, γιατί το έχει και ο ίδιος ανάγκη και έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ένα πολύ όμορφο βράδυ οι δυο σας. Μην το αφήσεις να πάει χαμένο! Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις τη μοναξιά από το πλάι σου, πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά τις κινήσεις σου και, μόνο αν είσαι βέβαιος, τόλμησε να εκμυστηρευτείς τον έρωτά σου στο πρόσωπο που θέλεις.

 

 

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα η κοινωνική σου ζωή παίρνει τα πάνω της και θα βρεθείς με αρκετούς φίλους και γνωστούς, οι οποίοι μάλιστα θα σε βοηθήσουν στα σχέδιά σου. Η καλή σου διάθεση είναι το εισιτήριο για να τους πείσεις για όσα θέλεις να κάνεις. Φίλε Ιχθύ, σήμερα στην αισθηματική σου ζωή άφησε τα άγχη της καθημερινότητας και βγάλε όλο σου τον συναισθηματισμό προς τον σύντροφό σου. Θα περάσεις πολύ όμορφα, αν απαλλαγείς από τις έννοιες και τις σκοτούρες που βασανίζουν το κεφάλι σου. Οι αδέσμευτοι, σήμερα δείξτε την τρυφερή σας πλευρά και θα δείτε άμεση ανταπόκριση.

Το καλύτερο δώρο αυτές τις γιορτές θα το κάνεις εσύ!

Δεν έχει σημασία τι ζώδιο είναι, πού έχει σελήνη κι ωροσκόπο, αυτό το δώρο θα το λατρέψει! Γιατί θα είναι μοναδικό!