Η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους προμηνύοντας επιστροφές από το παρελθόν για τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης). Ο πλανήτης των αναγκών και της προσωπικής μας ζωής, μας καλεί να επανεξετάσουμε ζητήματα που απασχολούν τη σχέση μας. Είναι σημαντικό να εντοπίσουμε προβλήματα επικοινωνίας σε διαπροσωπικό επίπεδο που μπορεί να κοστίζουν και να δημιουργούν εντάσεις με το ταίρι μας.

 

Κριός 

Σήμερα επιβάλλεται να ακολουθήσεις μια πιο δραστήρια πορεία από τη συνηθισμένη και να απαλλαγείς από οτιδήποτε ανακόπτει την εξέλιξη των σχεδίων σου. Εξωτερίκευσε τις πνευματικές, αλλά και όλες τις υπόλοιπες ικανότητές σου και δε θα αργήσει να έρθει και η ανταμοιβή. Μην αδρανήσεις για κανένα λόγο, γιατί ξεκινάει για εσένα μια καινούργια περίοδος, που θα είναι πολύ καλή. Ο ρομαντισμός που θα έχεις, αλλά και ο ερωτισμός, θα είναι στα ύψη τους αυτήν την Τετάρτη. Φρόντισε να προγραμματιστείς σε σχέση με τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, ώστε να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου.

 

Ταύρος

Θα μπορέσεις να δρομολογήσεις σήμερα κάποια σχέδια, που έμεναν παγιωμένα μέχρι τώρα και σε στενοχωρούσαν ιδιαίτερα. Με προγραμματισμένες κινήσεις και χωρίς βιασύνη θα πετύχεις όσα θέλεις, ενώ η μέρα φέρνει και κάποιες ευχάριστες, αναπάντεχες εξελίξεις. Στην αισθηματική σου ζωή, καλό είναι σήμερα να αφήσεις στην άκρη τις κακές σκέψεις και να δείξεις μια πιο θετική διάθεση μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, μια καινούργια γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου, αλλά πρέπει να σκεφτείς καλά αν το κάθε άτομο που σε πλησιάζει σε ενδιαφέρει πραγματικά. Καλό είναι να μην ενδώσεις, αν πρώτα δεν είσαι σίγουρος. Γι’ αυτό, που θέλεις.

 

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, θα χρειαστεί σήμερα να βρεθείς δίπλα σε αγαπημένα σου πρόσωπα και να τους δείξεις την συμπαράστασή σου. Ενδεχομένως να πρέπει να δώσεις και τις συμβουλές σου. Στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, θα υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις που θα φέρουν ένταση ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Απόφυγε τις συζητήσεις που αφορούν ευαίσθητα θέματα και χαλάρωσε όσο μπορείς. Εσύ, που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, κάνε πράγματα που σου φτιάχνουν το κέφι και μην απομονώνεσαι.

 

Καρκίνος

Σήμερα το άγχος και η ένταση φτάνουν στο ανώτερο σημείο και όλα όσα σου συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό σε φέρνουν στα όριά σου. Καλό είναι να ηρεμήσεις και να μιλήσεις με καλούς φίλους και άτομα που εμπιστεύεσαι. Στην αισθηματική σου ζωή θα μπορέσεις να σκεφτείς με ηρεμία κάποια θέματα που σε προβληματίζουν, αλλά και να βρεις κάποιες λύσεις που αφορούν τη σχέση σου. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, σήμερα θα υπάρχουν οι κατάλληλες προοπτικές για μια νέα, ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

Λέων

Η σημερινή Τετάρτη είναι μια μέρα που σε βάζει σε βαθύτερες σκέψεις, γιατί θέλεις να διαπιστώσεις τι κρύβεται πίσω από διάφορα σχόλια που ακούς από τους γύρω σου. Πάντως, θα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις την καθημερινότητά σου, αν βάλεις ένα καλό πρόγραμμα. Στην αισθηματική σου ζωή σήμερα ίσως να έχεις κάποιες προστριβές με το ταίρι σου και να βρεθείς σε αντιπαράθεση μαζί του. Τα περισσότερα προβλήματα οφείλονται στο άγχος και στην ένταση που έχετε και οι δύο από τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας, που σας απασχολούν. Αν καταφέρεις να το ξεπεράσεις, θα έχεις μια όμορφη και ερωτική μέρα. Αν είσαι μόνος, φρόντισε να ξαναβρείς την καλή σου διάθεση και μείνε ανοιχτός στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν.

 

Παρθένος

Σήμερα μην κινηθείς παρορμητικά, γιατί κινδυνεύεις να κάνεις λάθη, που θα φέρουν προβλήματα για το μέλλον. Η ενέργεια που θα έχεις σήμερα, θα είναι στο μέγιστο βαθμό της. Το καλύτερο που θα έπρεπε να κάνεις σήμερα, με το παρόν πλανητικό σκηνικό, είναι να φροντίσεις να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα με τον σύντροφο και την οικογένειά σου. Η σημερινή μέρα απαιτείται από την μεριά σου να αφήσεις στην άκρη τις γνωστές σου γκρίνιες και συνήθειες. Αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους, ώστε να αλλάξει και η δική σου ζωή.

 

Ζυγός

Σήμερα θα έχεις τέτοια δυναμικότητα και ζωντάνια, που έχεις όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις και με συνετή συμπεριφορά θα καταφέρεις να υπερπηδήσεις τα εμπόδια, που σου έχουν φέρει καθυστερήσεις. Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός, που θα έχεις σήμερα, θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Η μέρα σε ευνοεί και επηρεάζει την αισθηματική σου ζωή. Η νύχτα σου προμηνύεται ιδιαιτέρως ρομαντική. Οι ελεύθεροι Ζυγοί προτιμήστε να περάσετε την ημέρα σας μακριά από όσους σας αγχώνουν και σας δημιουργούν εκνευρισμό.

 

Σκορπιός

Σήμερα θα βρεις τις καλύτερες λύσεις σε αρκετά θέματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα, οπότε θα νιώσεις ανακούφιση, ειδικά με κάποια οικογενειακά ζητήματα που θα μπουν σε σειρά και θα αρχίσουν να εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο. Στην αισθηματική σου ζωή σήμερα είναι μια καλή μέρα για ξεκαθαρίσματα μέσα στη σχέση σου. Μίλησε ανοιχτά για όσα σε απασχολούν και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Όσο διατηρείς την καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σου μπορείς να βάλεις σε νέες βάσεις τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φρόντισε να ξαναβρείς την αισιοδοξία σου, γιατί σύντομα κάτι καλό θα προκύψει στη ζωή σου και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για να το καλοδεχτείς.

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα να ξέρεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά, αρκεί κάποιες στιγμές να μην απαισιοδοξείς, γιατί τότε βλέπεις άδικα μερικές καταστάσεις από την αρνητική πλευρά τους. Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα με τον αγαπημένο σου. Τόλμησε να του προτείνεις κάτι τελείως διαφορετικό από τα συνηθισμένα για το αποψινό βράδυ και οι στιγμές που θα ζήσετε θα σε ανανεώσουν τόσο εσένα όσο κι εκείνον. Για τους μοναχικούς Τοξότες η μέρα θα είναι αρκετά διασκεδαστική, αν αποφασίσετε να περάσετε τον χρόνο σας μαζί με τους φίλους σας ή την οικογένεια σας.

 

Αιγόκερως

Αφιέρωσε σήμερα περισσότερο χρόνο και προσπάθειά στα μελλοντικά σχέδιά σου. Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Η αισθηματική σου ζωή θα περάσει σήμερα κάποια σκαμπανεβάσματα, λόγω της δικής σου επιμονής. Υπάρχει κίνδυνος να παρεξηγηθείς με τον σύντροφό σου για θέματα που αφορούν τρίτους. Για να προφυλαχθείς, καλό θα είναι να σωπάσεις. Αν είσαι ακόμη στο ψάξιμο, κάνε ακόμη μία μέρα υπομονή και διασκέδασε μαζί με αυτούς που ήδη υπάρχουν στη ζωή σου.

 

Υδροχόος

Μην σταματάς σήμερα τις προσπάθειές σου και μην κάνεις πίσω σε καταστάσεις που μπορεί να σκέφτεσαι αρνητικά. Οι ευκαιρίες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρησε με μεγάλη μεθοδικότητα. Έχεις δημιουργικό πνεύμα και μπορείς και ξεπερνάς τα προβλήματα στη σχέση σου με τον καλύτερο τρόπο. Σήμερα εκδήλωσε στον σύντροφό σου τα αισθήματα που τρέφεις γι’ αυτόν και άσε στην άκρη γκρίνιες και παράπονα. Το βράδυ σου θα είναι χαλαρωτικό και συνάμα ερωτικό. Όσο για εσένα, φίλε Υδροχόε, που ζεις μοναξιές, δέξου μία πρόσκληση από ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος και θα περάσεις μία όμορφη νύχτα.

 

Ιχθύς 

Σήμερα σε περιμένει άλλη μια μέρα με πολύ τρέξιμο, πολλές υποχρεώσεις και φυσικά πολύ άγχος. Από την άλλη, όμως, οι συνθήκες είναι αρκετά καλές ώστε να μπορέσεις να λύσεις τα περισσότερα ζητήματα που σε απασχολούν. Στην αισθηματική σου ζωή, σήμερα μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα, αρκεί να αφήσεις στην άκρη το άγχος που σε έχει κυριεύσει και να κουβεντιάσεις με το ταίρι σου για τα θέματα που σε απασχολούν. Η κατανόησή του θα σε ηρεμήσει και θα σου χαρίσει αισιοδοξία. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις πως τα πράγματα θα πάνε όπως θέλεις, αρκεί να μην απογοητεύεσαι και να συνεχίσεις να κάνεις κι εσύ κάποιες κινήσεις, για να βρεις αυτό που θέλεις.

 

Πηγή