Η Σελήνη κινείται στον Λέοντα κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Η διάθεση να στραφούμε στην προσωπική μας ζωή και να βιώσουμε υπέροχες στιγμές με το πρόσωπο που βρίσκεται στο πλευρό μας είναι εντονότερη από ποτέ. Έχουμε ανάγκη να αναδείξουμε τα συναισθήματά μας και να παρασύρουμε το ταίρι μας σ’ έναν τρελό χορό πάθους που θα εκτοξεύσει το καρδιοχτύπι στα ύψη. Είναι σημαντικό όμως να μην παρασυρθούμε από εγωιστικά κίνητρα σε υπερβολές που μπορεί να προκαλέσουν δυσαρέσκεια.

 

Kριός

Σήμερα θα έπρεπε να είσαι περισσότερο οργανωμένος και κυρίως αισιόδοξος για να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις όνειρα και επιδιώξεις σου. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μη σε απορροφήσει όλο αυτό και να βρεις χρόνο να αφιερώσεις σε οικεία και φιλικά σου πρόσωπα. Είναι σημαντικό να έχεις καλή σχέση μαζί τους, γιατί σε ό,τι χρειαστείς θα τους έχεις δίπλα σου να σε στηρίζουν. Στα αισθηματικά σου τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο στη σχέση σου κι έρχεσαι πιο κοντά στον σύντροφό σου. Το κλίμα θα είναι καλό και θα έχεις τη δυνατότητα να του μιλήσεις γι’ αυτά που σε απασχολούν και ν’ ακούσεις τις συμβουλές του. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις αρκετούς κι ενδιαφέροντες ανθρώπους αν δεχτείς την πρόσκληση που σου έχουν κάνει να παραβρεθείς σε μια φιλική συγκέντρωση.

 

Ταύρος

Είσαι αρκετά κουρασμένος αυτό το διάστημα κι αυτό θα φανεί σήμερα, καθώς δυσκολεύεσαι να κάνεις βασικά πράγματα κι αισθάνεσαι διαρκώς εκνευρισμό. Φρόντισε πρώτα τον εαυτό σου κι ασχολήσου μετά με τις υποχρεώσεις σου που έτσι κι αλλιώς δεν τελειώνουν. Ειδικά κάποια οικογενειακά ζητήματα μπορεί να σε απασχολήσουν για καιρό και να μη λυθούν εύκολα. Στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλά, αφού η σημερινή μέρα σου χαρίζει μια ακαταμάχητη γοητεία που κάνει θραύση όπου κι αν βρεθείς. Αν είσαι μόνος εκμεταλλεύσου το. Αν έχεις σχέση, δείξε στο σύντροφό σου τις ερωτικές σου διαθέσεις. Σε καλό θα σου βγει! Μην αφήνεις τη δουλειά σου να σε κυριεύει. Βάλε ένα μέτρο και μην το παραβιάσεις ό,τι κι αν γίνει. Τα οικονομικά σου είναι μέσα στα πράγματα που σε αγχώνουν, αλλά σύντομα θα βελτιωθούν αισθητά.

 

Δίδυμος

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, η επικοινωνία και οι συζητήσεις θα έχουν τον κυρίαρχο λόγο στη ζωή σου. Καλύτερα να αποφύγεις καινούργια πράγματα, αν δεν έχεις τελειώσει ήδη με υπάρχοντα θέματα που σε αφορούν. Πρέπει να δείξεις ευελιξία για να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζεις, αγαπητέ Δίδυμε. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από καταστάσεις που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Σήμερα θα έχεις όλα τα εφόδια στα χέρια σου για να διεκπεραιώσεις πολλά ζητήματα του παρελθόντος με τον πιο πρόσφορο τρόπο. Μπορείς να περάσεις μια πολύ καλή μέρα μαζί με το σύντροφό σου, αν χαλαρώσεις λίγο από το άγχος που έχεις από τα θέματα της καθημερινότητας. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις τη μοναξιά σου, πάρε σήμερα την απόφαση να βγεις έξω με ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό σου χώρο, χωρίς συνεχώς να σκέφτεσαι και να φοβάσαι τις επιπτώσεις.

 

Καρκίνος

Κοίτα σήμερα φίλε Καρκίνε να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να επεξεργαστείς στο μυαλό σου τις ιδανικότερες λύσεις στα ζητήματά σου. Χωρίς άγχος, χωρίς βιασύνη, απερίσπαστα και χωρίς επηρεασμό. Πολλοί άνθρωποι θα σε πλησιάσουν για να σου μιλήσουν για δικά τους προβλήματα και θα σε βαρύνουν αρκετά. Μείνε ανεπηρέαστος και μην ψάχνεις να βρεις χρόνο για να τους βοηθήσεις όλους. Κοίταξε λίγο και τις δικές σου εκκρεμότητες και ευθύνες. Στα αισθηματικά σου σήμερα χρειάζεται καλή θέληση και διάθεση για επικοινωνία, ώστε να βρεις λύση στα προβλήματα που έχεις στη σχέση σου. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το άτομο που θα σε συντροφεύει, σήμερα θα δεχθείς προσκλήσεις που δεν πρέπει να αγνοήσεις. Τα επαγγελματικά σου θα έχουν κάποιες δύσκολες στιγμές και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα. Ωστόσο, μπορείς να χειριστείς κάθε κρίσιμη κατάσταση, αρκεί να επιδείξεις ψυχραιμία.

 

Λέων

Καλό είναι σήμερα να μην αγχωθείς για όσα συμβαίνουν γύρω σου, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να βγεις από το πρόγραμμά σου, που είναι πολύ σημαντικό να τηρήσεις για να πετύχεις όσα θέλεις. Η αλήθεια είναι ότι η δυναμική σου στάση λειτουργεί με τρόπο καταλυτικό, με αποτέλεσμα να μην αφήνεις καμία δουλειά στη μέση. Ό,τι και να γίνει, θα πρέπει να είσαι ήρεμος και να μην παρασυρθείς, γιατί ακόμα και η υγεία σου βρίσκεται σε μια περίεργη ισορροπία, καθώς οι υποχρεώσεις που έχεις σε έχουν κουράσει. Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή μέρα η σημερινή μέρα και θα έχεις πολλές ευκαιρίες, που καλό είναι να τις αξιοποιήσεις στο έπακρο για να κάνεις κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις καλύτερα μέσα στη σχέση σου. Είναι καιρός να γεφυρώσεις το χάσμα και να πλησιάσεις το σύντροφό σου. Εάν είσαι μόνος, μπορείς σήμερα να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες, που θα σε ανανεώσουν και θα σου ανεβάσουν το ηθικό.

 

Παρθένος

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, καλό είναι να είσαι μετρημένος σήμερα και να μην αφήσεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν. Να είσαι έτοιμος για κάποιες εκπλήξεις, όχι απαραίτητα ευχάριστες. Αν δεν έχεις σχέση, η μέρα ευνοεί τις πρωτοβουλίες. Κάνε πρώτος την κίνηση προς το άτομο που σου τραβάει την προσοχή. Αυτήν την περίοδο είναι πολλές οι αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σου και οι περισσότερες είναι προς όφελός σου. Ωστόσο, πρέπει κι εσύ να κάνεις κάτι και να μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους. Εδώ χρειάζεται προγραμματισμός και καλή διαχείριση χρόνου, για να μην πελαγώσεις. Στα επαγγελματικά σου θα βρεις κάποια εμπόδια και θα νιώσεις ότι δεν μπορείς να περάσεις τις ιδέες σου και να κάνεις τους άλλους να σε ακούσουν. Μη χάνεις την υπομονή και την επιμονή σου.

 

Ζυγός

Η σημερινή μέρα σε βρίσκει σε πολύ καλή διάθεση και με την ενέργεια να κάνεις πολλά πράγματα. Όλα οφείλονται στα ενισχυμένα ποσοστά αυτοπεποίθησης που έχεις και μπορείς να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου. Είναι μια από αυτές τις στιγμές που νιώθεις μεγάλη ικανοποίηση για τον τρόπο που καταφέρνεις ν’ αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις. Στα αισθηματικά σου σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεπεράσεις θέματα, που σ’ έχουν απομακρύνει από κοντά του. Με λίγη καλή διάθεση, μπορείς να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα που σε βασανίζουν. Αν είσαι μόνος, μην αρνηθείς κάποιες προσκλήσεις, γιατί έχεις πολλές πιθανότητές να συναντήσεις κάποιο ενδιαφέρον άτομο που θα μπει στη ζωή σου. Στη δουλειά σου σήμερα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε κάποιες προτάσεις.

 

Σκορπιός

Σήμερα θα γίνουν πολλές αποκαλύψεις στη ζωή σου και αυτό θα σου δώσει αρκετές απαντήσεις γύρω από ζητήματα που παρέμεναν ένα μυστήριο για εσένα. Όλα θα μοιάζουν πιο ξεκάθαρα και θα μπορέσεις να προχωρήσεις με άλλον αέρα, για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Επικεντρώσου καλύτερα σε αυτό και μη δίνεις σημασία στις συζητήσεις που έχουν γίνει πίσω από την πλάτη σου. Ο σύντροφός σου περνάει μία δύσκολη περίοδο και ίσως χρειαστεί την συμπαράστασή σου σε οικονομικά θέματα. Μην του την αρνηθείς και φρόντισε να κατανοήσεις τα προβλήματά του, χωρίς γκρίνιες και εντάσεις. Όσοι δεν έχετε σχέση, σήμερα όλα μπορούν να συμβούν, ιδιαίτερα αν είστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες και κατακτήσεις! Τα ξεκαθαρίσματα θα είναι αναγκαία σήμερα στο χώρο της δουλειάς σου, ώστε να μπορέσεις να κάνεις ένα βήμα παραπάνω για την εξέλιξή σου.

 

Τοξότης

Η σημερινή μέρα σε βρίσκει σε μια αρκετά ευαίσθητη φάση και με μια τάση απομόνωσης από τους γύρω σου. Μη νομίζεις ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται και δε νοιάζεται. Είναι μάλλον άδικο για τους δικούς σου ανθρώπους που είναι πάντα δίπλα σου και περιμένουν σήμα σου. Στην αισθηματική σου ζωή περνάς μια όμορφη φάση, με κατανόηση και αγάπη να κυριαρχεί στο δεσμό σου. Κράτησε τη θετική σου διάθεση κι απόλαυσε το σημερινό βράδυ με το σύντροφό σου ή αν είσαι μόνος με αγαπημένους φίλους. Βγάλε τη δυναμική σου πλευρά και δείξε τις ικανότητές σου στη δουλειά με αποφάσεις που θα βελτιώσουν την επαγγελματική σου κατάσταση. Προσοχή στα έξοδά σου γιατί η μέρα είναι επικίνδυνη για οικονομικά ανοίγματα. Η ανταλλαγή ιδεών και απόψεων θα σου βγει σε καλό.

 

Αιγόκερως 

Φρόντισε να μείνεις λίγο μόνος με τον εαυτό σου σήμερα και να προσπαθήσεις να σκεφτείς ποιοι άνθρωποι θέλουν το καλό σου. Μόνο έτσι θα καταλήξεις σε ασφαλή συμπεράσματα, για το ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι. Τα αισθηματικά σου συνεχίζουν τη θετική τους πορεία κι ειδικά σήμερα θα νιώθεις πολύ καλά και αυτό θα σε φέρει ακόμη πιο κοντά στο σύντροφό σου. Μπορείς να χαρείς μια ερωτική βραδιά, είτε μέσα στη σχέση σου είτε αν είσαι μόνος με κάποιο φλερτ που θα προκύψει. Το σημερινό βράδυ είναι άκρως ερωτικό και ρομαντικό! Η δουλειά σου θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια, αλλά με τις ικανότητες που έχεις, εύκολα θα λύσεις σήμερα οποιοδήποτε πρόβλημα έχεις να αντιμετωπίσεις. Με δραστικές και αποφασιστικές κινήσεις πρέπει να λύσεις και το πρόβλημα των οικονομικών σου, που εξακολουθεί να σε αγχώνει.

 

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, καλό είναι σήμερα να ανασυνταχθείς και να δεις με σοβαρότητα όσα έχεις να κάνεις. Άφησε τις αναβολές και εκμεταλλεύσου τη δυναμικότητα που σου προσφέρει η σημερινή μέρα, για να λύσεις τα θέματά σου. Άλλωστε, το πλανητικό σκηνικό είναι πολύ ευνοϊκό και πολλά άτομα θα σε βοηθήσουν στις προσπάθειές σου. Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, είναι κατάλληλη μέρα για να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου και να καλύψεις ίσως την απόσταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Κι αν ακόμη η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, ο ερωτισμός σου θα έχει σήμερα τα αποτελέσματα που θέλεις. Στη δουλειά σου θα χρειαστεί σοβαρή αντιμετώπιση κάποιων δυσκολιών. Μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και πάρεις βιαστικές αποφάσεις.

 

Ιχθύς

Τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα σχεδίαζες και σήμερα κάποιες εξελίξεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα που είχες φτιάξει. Η εξυπνάδα σου θα σε βοηθήσει να προσαρμοστείς αναλόγως και η θετική όψη της ημέρας θα σου χαρίσει την ευελιξία που χρειάζεσαι για να τα βγάλεις πέρα. Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα πάνε λίγο καλύτερα. Αν βρεις το χρόνο να ασχοληθείς με το σύντροφό σου και να ακούσεις τα προβλήματά του, η μέρα μπορεί να εξελιχθεί σε μια νέα αρχή για τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, μην απογοητευτείς. Σύντομα θα βρεις αυτό που θέλεις. Στη δουλειά σου δε χρειάζεται να βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για αλλαγές. Σκέψου καλά την όποια πρόταση ή την όποια ιδέα προκύπτει και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά σου επίσης θέλουν προσοχή, κυρίως στα άσκοπα έξοδα.

Πηγή