Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Δία στον Υδροχόο εννοεί σημαντικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Η επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο και σήμερα, καθώς είναι σημαντικό για εμάς να έλθουμε σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν που προέρχονται από το φιλικό μας περιβάλλον και βρίσκονται μακριά μας. Η ανάγκη για συζήτηση και επαφή κυριαρχεί και δημιουργεί ιδανικές συνθήκες σε σχέσεις που μπορεί να είχαν ψυχρανθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, προτάσεις για συμμετοχή σε συλλογικές δράσεις επανεμφανίζονται. Δεν αποκλείεται να επανεξετάσουμε ιδέες που αρχικά θεωρήσαμε ότι δε μας ταιριάζουν.

 

Κριός

Στα αισθηματικά σου καλό είναι να αξιοποιήσεις τη μέρα για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσετε μαζί μια ρομαντική ημέρα. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, η προσωπικότητά σου θα κάνει το θαύμα της και θα φέρει κοντά σου ενδιαφέροντα άτομα.

 

Ταύρος

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, η μέρα φέρνει πολύ ερωτισμό και η ερωτική σου διάθεση θα δημιουργήσει πολύ ρομαντικές συνθήκες, είτε έχεις σχέση είτε είσαι μόνος και αναζητάς μια καλή γνωριμία. Οι κοινωνικές σου συναναστροφές θα είναι στα φόρτε τους και πολλοί θα είναι οι αξιόλογοι άνθρωποι που θα μπουν τώρα στη ζωή σου. Φρόντισε να τους αξιοποιήσεις κατάλληλα.

 

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για κάποια πράγματα που θα σου πει ο σύντροφός σου το σημερινό βράδυ. Μπορείς με διαλλακτικότητα να βρεις τις καλύτερες λύσεις και να νιώσεις ήρεμος στο πλευρό του. Οι αδέσμευτοι ετοιμαστείτε για πολύ καλές καταστάσεις που θα αλλάξουν τελείως τη ζωή σας.

 

Καρκίνος

Στα αισθηματικά σου, καλύτερα να αφήσεις μακριά από τη σχέση σου τα διάφορα προβλήματα και να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για ευχάριστα θέματα. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με τη μοναξιά σου, ετοιμάσου για φλερτ και γνωριμίες το αποψινό βράδυ που θα σε ξελογιάσουν και θα κάνουν ευχάριστο παιχνίδι με τον κρυμμένο σου ερωτισμό.

 

Λέων

Φίλε Λέοντα, έχεις κάποια ερωτηματικά σε σχέση με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου και θα πρέπει να βρεις τις απαντήσεις που ζητάς προτού απομακρυνθείς τελείως από κοντά του. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στη ζωή σου, η μέρα θα αυξήσει την κοινωνικότητά σου και την επικοινωνία σου, φέρνοντας και τη γνωριμία που περιμένεις.

 

Παρθένος

Στον αισθηματικό σου τομέα, αν ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων Παρθένων προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτά που σε ενώνουν με τον σύντροφό σου και μη δημιουργείς προβλήματα από το πουθενά. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα γίνετε πιο εξωστρεφείς και θα γνωρίσετε ανθρώπους που θα σας αλλάξουν τη ζωή.

 

 

Ζυγός

Εσύ που είσαι Ζυγός, σήμερα στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να μιλήσεις με τον σύντροφό σου σχετικά με όσα σε απασχολούν. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να κάνεις καλύτερη την κατάσταση της σχέσης σου. Αν είσαι μόνος μη χάνεις τη θετική σου διάθεση και μην κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα. Βγες από το σπίτι σου και γνώρισε νέους ανθρώπους που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα η δυναμική σου πλευρά δεν περνά απαρατήρητη σε ό,τι κι αν επιχειρήσεις να κάνεις. Στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, η μέρα σε ευνοεί να νιώσεις πολύ όμορφα και να πας τη σχέση σου ένα βήμα πιο πέρα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για γνωριμίες. Μην αφήσεις την αποψινή βραδιά να περάσει έτσι.

 

Τοξότης

Σήμερα αγαπητέ Τοξότη, η αποφασιστική σου στάση θα σου δώσει το πάνω χέρι και όσα θέλεις να κάνεις θα τα πετύχεις, αρκεί να μη σε επηρεάσει η ένταση που μπορεί να νιώσεις για να τελειώνεις με κάποια ζητήματα. Στα αισθηματικά σου, καλό είναι σήμερα να αφήσεις όλο σου τον ερωτισμό να λειτουργήσει με τρόπο αυθόρμητο και θα περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου ή αν είσαι μόνος με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Αιγόκερως

Στα αισθηματικά σου φίλε Αιγόκερε, αν δεν αφήσεις κάποιες ανούσιες διαφωνίες να σε επηρεάσουν, όλα θα είναι πολύ όμορφα και ρομαντικά. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, απόλαυσε την παρέα αγαπημένων σου προσώπων και μην απογοητεύεσαι επειδή ακόμη δεν έχει έρθει στη ζωή σου, γιατί πολύ σύντομα η τύχη σου επιφυλάσσει κάτι πολύ όμορφο.

 

Υδροχόος

Στα αισθηματικά σου, η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με τον σύντροφό σου. Έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στη σχέση σου και η πορεία της θα είναι ξεκάθαρη. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, είσαι σε πολύ καλή περίοδο και θα κάνεις καινούρια γνωριμία, η οποία θα τονώσει το κέφι και την αισιοδοξία σου.

 

Ιχθύς

Τα αισθηματικά σου θα είναι στάσιμα σήμερα. Για να δώσεις έναν τόνο καλύτερο στη σχέση σου, προσπάθησε να μιλήσεις στον σύντροφό σου και να εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου. Κάτι τέτοιο θα έφερνε τον έναν πιο κοντά στον άλλο. Για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη την ζωή σου, η στασιμότητα της περιόδου τελειώνει και η μέρα θα φέρει πολύ καλές εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή.

 

Πηγή