Δεν είναι εύκολο να ξεφύγουμε από εμμονές και προκαταλήψεις καθώς η Σελήνη μάς ωθεί να λειτουργήσουμε με απόλυτη μεθοδικότητα σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Όλα τα βλέμματα στρέφονται στον επαγγελματικό χώρο και κυρίως σε καθημερινές υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει. Είναι απαραίτητο να τις διεκπεραιώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κάτι που είναι αρκετό για να μας προκαλέσει άγχος κι αναστάτωση. Θα πρέπει όμως να θυμόμαστε πως αποβάλλοντας το στρες θα λειτουργήσουμε απελευθερωμένα και θα είμαστε πιο αποτελεσματικοί και μεθοδικοί.

 

Κριός

Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται από μια βιασύνη να τελειώνεις με ό,τι έχεις στο κεφάλι σου.  Κι όμως, αυτή η στάση θα σε οδηγήσει σε κινήσεις που δε θα είναι συμφέρουσες και αντί να ξεπεράσεις τα διάφορα αδιέξοδα, θα δημιουργήσεις καινούργια. Στα αισθηματικά σου, χρειάζεται διαλλακτικότητα. Υπάρχουν προβλήματα στη σχέση σου, αλλά σίγουρα δε θα τα ξεπεράσεις με τις φωνές και τους τσακωμούς. Οι αδέσμευτοι Κριοί, ανοίξτε τα μάτια σας, γιατί γύρω σας υπάρχουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες που δεν αξιοποιείτε και καλό θα είναι να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο, αν θέλετε πραγματικά να δεσμευτείτε!

 

Ταύρος

Αν έχεις μόνιμο δεσμό, φίλε Ταύρε, η ημέρα σε φέρνει αντιμέτωπο με καταστάσεις που δεν έχεις ξεκαθαρίσει ακόμη στη σχέση σου. Αυτό δημιουργεί ένα βουνό προβλημάτων, που θα πρέπει αρχικά να έχεις σκεφτεί τις λύσεις τους και μετά να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες για να τα διορθώσεις. Ο σύντροφός σου έχει μια αρνητική στάση και σε θεωρεί υπεύθυνο για τις καταστάσεις που ζείτε το τελευταίο διάστημα. Κάνε τις απαραίτητες κινήσεις για να ξανακερδίσεις τη χαμένη εμπιστοσύνη του. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με τη μοναξιά, να γνωρίζεις ότι η ημέρα θα σε φέρει κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Αν αυτό ανήκει στον επαγγελματικό σου χώρο, καλό θα είναι να κρατήσεις τους τύπους μεταξύ σας και να μην εκτεθείς.

 

Δίδυμος

Η ημέρα θα είναι δύσκολη και οι ανάγκες σου επιτακτικές. Βάλε σε τάξη τα θέματα της καθημερινότητάς σου που έχουν πάρει άλλη τροπή από αυτή που θέλεις και μίλησε με τους οικείους σου για να σε συμβουλέψουν. Έχεις πολλές δυνατότητες, αλλά και το ταλέντο να συμπαραστέκεσαι στο ταίρι σου και να το στηρίζεις ψυχολογικά στα προβλήματα που έχει αυτή την περίοδο. Αυτό, θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά σήμερα! Όσο για σένα που ακόμη δεν έχεις τίποτα στη ζωή σου, η μέρα προσφέρεται για να περάσεις καλά με φιλικά σου άτομα, που έχεις να δεις καιρό.

 

Καρκίνος

Σήμερα φίλε Καρκίνε, προσπάθησε να αποφορτιστείς από κάποιες υποχρεώσεις της τελευταίας περιόδου που σε έχουν κουράσει πολύ. Βρες τρόπους χαλάρωσης και φρόντισε να περάσεις χρόνο με τον σύντροφό σου. Η ημέρα μπορεί να γίνει πάρα πολύ ερωτική, αν δείξεις την ανάλογη διάθεση απέναντί του. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου να γνωρίζετε ό,τι μπορείτε τώρα να πάτε κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει, γιατί μέσα από κάποιες συζητήσεις είναι βέβαιο ότι θα πλησιάσετε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ και η έναρξη μιας ερωτικής σχέσης είναι πολύ πιθανή.

 

Λέων

Αυτή τη Πέμπτη θα κυλήσει καλά και με αρκετή αισιοδοξία από τη μεριά σου. Στα αισθηματικά σου η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου θα είναι ρομαντική. Άφησε στην άκρη προβλήματα τα οποία έχουν υπάρξει μεταξύ σας και έχουν ψυχράνει την ατμόσφαιρα και προσπάθησε να τον πλησιάσεις. Θα δεις ότι όντως είναι δίπλα σου και σε καταλαβαίνει. Εσύ που ακόμη δεν έχεις συναντήσει το άλλο σου μισό, πρέπει να ξέρεις ότι χρειάζεται και η δική σου συμμετοχή για να το βρεις. Άμεσα βγες από το καβούκι σου και άρχισε την αναζήτηση.

 

Παρθένος

Μία ημέρα έντασης και εκνευρισμού, που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία ή στις καθημερινές ασχολίες θα είναι αυτή τη Πέμπτη για εσένα. Στα αισθηματικά σου, διώξε το άγχος της καθημερινότητας και προσπάθησε να πας κοντά στο σύντροφό σου, που τον έχεις ανάγκη, όπως κι εκείνος. Θα υπάρξουν εντάσεις μεταξύ σας, αν δεν προσέξεις τα λόγια που θα πεις. Προσπάθησε να μην εκδηλώσεις τη ζήλια σου ούτε τις ανασφάλειές σου. Εσύ που παλεύεις ακόμη με τη μοναξιά, φρόντισε να έρθεις κοντά με τα φιλικά σου πρόσωπα και ίσως μέσα από αυτό το περιβάλλον, να γνωρίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

 

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη την φαντασία σου και χρησιμοποίησέ την ώστε να κάνεις τη ζωή σου ευκολότερη και πιο όμορφη. Στην ερωτική σου σχέση ενδέχεται σήμερα να προκύψουν θέματα που θα σε οδηγήσουν σε διαφωνίες και παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σου. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία, ώστε να λυθούν χωρίς να χαλάσει η καρδιά κανενός. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα νιώσετε έναν αέρα ανανέωσης να ξυπνά τις αισθήσεις σας. Είχατε ζοριστεί ιδιαιτέρως το τελευταίο διάστημα, οπότε σαν αξίζει μια ανάσα επιτέλους!

 

Σκορπιός

Έπειτα από τόσες σκέψεις και μελέτη όλων των παραγόντων, θα πρέπει να έχεις πλέον καταλήξει ακριβώς σε ποιες κινήσεις θα πρέπει να προβείς, ώστε να πετύχεις τους σκοπούς σου, αγαπητέ Σκορπιέ.  Στον αισθηματικό τομέα, φίλε Σκορπιέ, θα γίνουν αλλαγές που θα είναι πολύ ευχάριστες. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να περάσεις με το ταίρι σου έτσι όπως ακριβώς θέλεις. Εσύ που δεν έχεις μπορεί ακόμη αυτό το οποίο θέλεις στη ζωή σου, η μέρα θα είναι κατάλληλη για να κάνεις καινούργιες επαφές και να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου. Έτσι, μπορεί να βρεις και ένα άτομο, το οποίο θα σε ενθουσιάσει.

 

Τοξότης

Κάποια χαρούμενα γεγονότα που θα συμβούν σήμερα, θα σε βοηθήσουν να ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και να αναθεωρήσεις πολλές καταστάσεις, που μέχρι τώρα έβλεπες αρνητικά. Η αύρα σου σήμερα θα παρασύρει και τον σύντροφό σου σε ανομολόγητες καταστάσεις, που θα φτιάξουν τη διάθεση και των δύο και θα ανανεώσουν τον έρωτά σας. Αν είσαι μόνος, μην καταθέτεις τα όπλα με την πρώτη δυσκολία και επαναπροσδιόρισε τις τεχνικές προσέγγισης του στόχου σου σήμερα. Μπορεί να μην είναι σήμερα η μέρα που θα γνωρίσεις κάποιον, όμως δεν αργεί.

 

Αιγόκερως

Η σημερινή ημέρα σου χαρίζει ευελιξία και επικοινωνιακή διάθεση, ώστε να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, δες μερικές καταστάσεις στη σχέση σου με αρκετό ρεαλισμό. Μην θυμώνεις με το παραμικρό, γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως δείχνουν. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου, να περιμένετε μία ευχάριστη είδηση από το άτομο που σας ελκύει, μιας και η γοητεία σας θα είναι σήμερα στα ύψη της και κανείς δε θα μπορεί να σάς αντισταθεί.

 

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, μείνε σήμερα προσηλωμένος στους στόχους σου και κάνε ό,τι μπορείς για να μη χάσεις την μπάλα. Να θυμάσαι ότι ο έρωτας έχει ανάγκη από φαντασία για να κρατηθεί ζωντανός. Κάνε λοιπόν ό,τι χρειαστεί για να φέρεις κοντά τον σύντροφό σου και μην αφήσεις τα προβλήματα της καθημερινότητας να σας απομακρύνουν. Εσύ που κάνεις παρέα με τη μοναξιά, πρέπει να αλλάξεις κάποια πράγματα στη ζωή σου, για να αφήσεις χώρο ώστε να έρθει ένα νέο πρόσωπο δίπλα σου, γιατί φαίνεσαι ψυχρός κι απόμακρος.

 

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, φρόντισε να βάλεις προγραμματισμό και να ξεκαθαρίσεις κάθε είδους εκκρεμότητα που έχεις από το παρελθόν και σε έχει κουράσει ψυχικά. Η μέρα θα σε κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικό και θα σου προκαλέσει τη διάθεση να έρθεις κοντά στον σύντροφό σου, καλύπτοντας έτσι τα κενά που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ σας το τελευταίο διάστημα. Εσύ που ακόμη δε λέει να σε αφήσει η μοναξιά, μην ανησυχείς, γιατί υπάρχουν πολλά φιλικά σου άτομα που σε βλέπουν με άλλο μάτι. Δες τους και εσύ διαφορετικά και δε θα χάσεις!

Πηγή