Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και επηρεάζει καταλυτικά τη διάθεση των ζωδίων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Σε προσωπικό επίπεδο είναι γεγονός ότι υπάρχει εκνευρισμός και υπερένταση που προκαλούνται από την καχυποψία και τις αμφιβολίες. Είναι προτιμότερο να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους ώστε να προχωρήσουμε σε ομαλές συζητήσεις για αυτά που μας απασχολούν και μας ενοχλούν στο ταίρι μας. Διαφορετικά είναι βέβαιο ότι οι συγκρούσεις που θα προκύψουν λόγω της ζήλιας μπορούν να λειτουργήσουν αρνητικά για τη σχέση μας.

 

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, πρέπει να οργανωθείς περισσότερο σε μερικά θέματα γιατί έχεις πολύ άγχος και ένταση για ζητήματα που δεν τελειώνουν και είναι σε στασιμότητα. Άλλωστε, με λίγη παραπάνω προσπάθεια από μεριάς σου και με επιμονή, θα δεις τα σχέδια σου να βρίσκουν εφαρμογή. Εμπιστεύσου τις έγνοιες σου σε δικά σου άτομα. Με τη συμβουλή τους θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Φρόντισε σήμερα να μειώσεις τα νεύρα που έχεις και μην τα βάζεις με τον σύντροφό σου χωρίς λόγο και αιτία. Φρόντισε να έρθεις πιο κοντά του για να ξεπεράσεις προβλήματα που έχετε. Όσο για σένα που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, συνέχισε έτσι και μη χάνεις τον χρόνο σου σε κοινωνικές εκδηλώσεις ή φλερτ χωρίς νόημα και σκοπό. Απλώς θα μείνεις με μία αίσθηση κενού…

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σήμερα στη ζωή σου είναι πολλές, γι’ αυτό πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα να τις εκμεταλλευτείς. Μην επαναπαύεσαι και μην καθυστερείς τις κινήσεις σου. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις όσα περισσότερα ζητήματα μπορείς και να δεις τις καταστάσεις γύρω σου με καθαρό μάτι για να μην ξεγελαστείς. Στα αισθηματικά σου η σημερινή μέρα σε φέρνει πιο κοντά στον άνθρωπό σου και σου δίνει την ευκαιρία να μιλήσεις για τα συναισθήματά σου. Ευκαιρία είναι να χαρείς την αγάπη που σου δείχνει το ταίρι και μην αφήσεις τίποτα να χαλάσει την καλή ατμόσφαιρα. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις τη μοναξιά από κοντά σου, η μέρα μπορεί να φέρει μια γνωριμία που θα σε ανανεώσει και το όνειρό σου να γίνει πραγματικότητα.

 

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, οι ρυθμοί της ημέρας θα είναι κουραστικοί για σένα, αλλά με την πείρα και τις αντοχές σου, θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις καλά τόσο τα επαγγελματικά σου καθήκοντα όσο και τις αισθηματικές σου υποχρεώσεις. Δε χρειάζεται να αγχώνεσαι, αλλά να ηρεμήσεις και να σκεφτείς τις επόμενες κινήσεις σου! Στην αισθηματική σου ζωή, τα πράγματα είναι ήρεμα και ο σύντροφός σου είναι έτοιμος να ακούσει τα παράπονα και τις ανησυχίες σου. Η βοήθειά του θα είναι πολύτιμη και θα σε καθησυχάσει αρκετά. Οι αδέσμευτοι πλησιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και γνωρίστε το καλύτερα.

 

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, φίλοι και νέες γνωριμίες θα υποστηρίξουν σήμερα τα σχέδιά σου και θα σε βοηθήσουν στη γρήγορη επίτευξη των στόχων σου. Κινήσου με αισιοδοξία και θετικότητα για να μπορέσεις να δεις μερικές καταστάσεις ξεκάθαρα. Θα σε απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με την πνευματική σου εξέλιξη και θα φέρουν αέρα ανανέωσης στη ζωή σου. Ο αισθηματικός σου τομέας θέλει οργανωμένες κινήσεις από μεριάς σου αν θέλεις να τον βελτιώσεις και να μη μένεις στα ίδια και τα ίδια. Οι ελεύθεροι Καρκίνοι μπορείτε να πλησιάσετε το άτομο που θέλετε και η ανταπόκρισή του θα είναι άμεση και θετική.

 

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η μέρα θα φέρει πολλές ευκαιρίες στη ζωή σου. Μπορείς να βάλεις ένα πλάνο σε αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις, ώστε να μην πελαγοδρομήσεις μετά. Με σταθερά και καλώς μελετημένα βήματα μπορείς αυτή την περίοδο να κάνεις θαύματα! Σήμερα θα μπορέσεις να συζητήσεις με τον σύντροφό σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που σε απασχολούν για τη σχέση. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, σήμερα θα υπάρξουν ευκαιρίες για να βρεις την κατάλληλη παρέα για να συνεχίσεις τη ζωή σου.

 

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα πρέπει να βάλεις μπροστά όλες σου τις ικανότητες για να χειριστείς με επιτυχία τις καταστάσεις και κυρίως να τακτοποιήσεις κάποια ζητήματα από το παρελθόν. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν θα είναι πολλές, αρκεί να μη χαλαρώσεις και να ξεμπερδεύεις το συντομότερο με όσα σε αγχώνουν. Τα αισθηματικά σου έχουν την εύνοια των πλανητών και μπορείς να απολαύσεις ένα ιδιαίτερα ερωτικό βράδυ. Αν έχεις σχέση, παραμέρισε τα προβλήματα και αφέσου στην αγκαλιά του συντρόφου σου που σε περιμένει πώς και πώς! Αν είσαι σε ερωτική αναζήτηση, εκδήλωσε το ερωτικό σου προφίλ και φλέρταρε χωρίς δεύτερη σκέψη.

 

 

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, μερικά θέματα που μπορεί να συμβούν σήμερα λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι, θα σε αποσυντονίσουν, θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου και καλό θα ήταν να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Στο οικογενειακό περιβάλλον θα γίνουν συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Καλό είναι να έχεις προετοιμαστεί και προγραμματιστεί για κάθε ενδεχόμενο. H κατάσταση της σχέσης σου μπορεί αυτή τη στιγμή να μη σου αρέσει και τόσο. Η ημέρα όμως είναι αρκετά ευνοϊκή, ώστε να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα πράγματα. Και αν ακόμη έχεις τη μοναξιά στην αγκαλιά σου, με την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια που έχεις αυτή την περίοδο, θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, θα έχεις πολύ τρέξιμο για να προλάβεις τις καταστάσεις, αφού αυτή την περίοδο σε αγχώνουν πολύ. Η ενέργειά σου θα είναι στα ύψη και θα έχεις πολλές ιδέες για να ξεπεράσεις τους σκοπέλους του παρελθόντος και παρόντος. Φρόντισε μόνο να προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου, γιατί ενδέχεται να αντιμετωπίσεις σωματικό πρόβλημα από την κούραση και την αμέλεια που δείχνεις. Καλό θα ήταν σήμερα να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να βάλεις μερικά πράγματα στη θέση τους, ώστε να αναβαθμιστεί η ποιότητα της σχέσης σας. Αν δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, φίλε Σκορπιέ, με τη γοητεία που έχεις, να ξέρεις ότι θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία από το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά!

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, προσπάθησε να μην απαισιοδοξείς και να μη σκέφτεσαι αρνητικά. Έχεις φέρει τα πράγματα σε πολύ θετικό σημείο. Μπορείς να κάνεις επαφές για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Μόνο που επιβάλλεται να το σκεφτείς καλά προτού μιλήσεις, γιατί ενδέχεται να δημιουργηθούν εντάσεις που δεν περίμενες. Οι πλανήτες στέκονται αρωγοί στα σχέδιά σου για το μέλλον. Τα προβλήματα που είχες στη σχέση σου αρχίζουν να ξεπερνιούνται και έρχεσαι πιο κοντά στον σύντροφό σου. Εσύ που παλεύεις με τη μοναξιά σου, να ξέρεις ότι το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για συναντήσεις, φλερτ και κοινωνικές εκδηλώσεις.

 

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, άλλαξε τρόπο συμπεριφοράς στα πράγματα και στα γεγονότα, ώστε να ξεπεράσεις πιο εύκολα κάποια εμπόδια που έχουν εμφανιστεί. Έχεις δυναμισμό και αυτοπεποίθηση και δεν πρέπει να την αφήσεις να πάει χαμένη. Αξιοποίησε σήμερα την εύνοια που σου στέλνει το πλανητικό σκηνικό και μην παρατάς τις προσπάθειές σου προ τετελεσμένων γεγονότων. Μπορείς να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να μην αναφερθείς σε συζητήσεις που σε αγχώνουν στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου και δεν αφορούν τον σύντροφό σου και το σπίτι σας. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει το κατάλληλο ταίρι, ψάξε να βρεις τι κάνεις λάθος και διόρθωσέ το άμεσα.

 

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει και μην αφήνεις διάφορες καταστάσεις που δημιουργούν τρίτα πρόσωπα να σε καταβάλλουν ψυχικά. Η μέρα θα σε επηρεάσει θετικά. Έχεις βάλει κάποιους στόχους και δεν πρέπει να παρεκκλίνεις από αυτούς, γιατί σε οδηγούν ολοταχώς προς την επιτυχία. Μην ξεφύγεις λοιπόν για κανέναν λόγο! Θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα τα πράγματα στην αισθηματική σου ζωή και από εδώ και στο εξής θα απολαμβάνεις τον ρομαντισμό και τα γλυκά συναισθήματα του συντρόφου σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη βρει το πρόσωπο που ψάχνεις να είναι το έτερόν σου ήμισυ είναι καιρός να δείξεις τι πραγματικά κρύβει η καρδιά σου και δε θα αργήσει να έρθει η γνωριμία που επιθυμείς.

 

Ιχθύς

Η οξυμένη διαίσθηση που έχεις σήμερα θα σε βοηθήσει να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν τώρα τελευταία. Μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, αλλά να ξέρεις ότι απαιτούν κούραση. Μη διστάζεις, γιατί οι προσπάθειές σου θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου. Σήμερα πρέπει οι απόψεις σου να είναι ακλόνητες στη σχέση σου, ώστε να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις πράγματα που σε έχουν προβληματίσει. Στους αδέσμευτους Ιχθείς, η μέρα θα φέρει καλές εξελίξεις για μια νέα γνωριμία με προοπτικές εξέλιξης.

 

Πηγή