Η Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό εννοώντας σημαντικά τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης). Με την Αφροδίτη στο ζώδιο της κυβέρνησής της επιδιώκουμε να λειτουργήσουμε με απόλυτη αρμονία και ισορροπία στην προσωπική μας ζωή. Είναι σημαντικό για εμάς να βιώσουμε την απόλυτη συντροφικότητα και να περάσουμε μοναδικές στιγμές με το ταίρι μας. Πολλές φορές δε θα διστάσουμε να υποχωρήσουμε έναντι των απαιτήσεων των άλλων καθώς είναι σημαντικό να μη διαταράξουμε την ισορροπία. Όμως εν τέλει μπαίνουμε σε μία διαδικασία που δεν ευνοεί τις προσωπικές μας ανάγκες καθώς βάζουμε σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό μας.

 

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, για να αποφύγεις τις προστριβές που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καλό θα ήταν να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό και να ακούσεις τι θέλουν να σου πουν οι δικοί σου. Επίσης θα σε βοηθήσει να βρεις λίγο χρόνο να αποστασιοποιηθείς από τα γεγονότα και να σκεφτείς τι είναι αυτό που θέλεις και τι σε κουράζει. Μην αφήνεις να διαιωνίζονται καταστάσεις που σε καταβάλλουν ψυχικά. Η σχέση σου θα είναι αρκετά ισορροπημένη και θα μπορέσεις να κάνεις αυτά που θέλεις, ώστε να κάνεις τον σύντροφό σου χαρούμενο. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, ετοιμάσου και φόρεσε τα καλά σου, γιατί αυτό το βράδυ σε περιμένουν ευχάριστες συναντήσεις και γνωριμίες. Μην κάθεσαι σπίτι!

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, ήρθε η στιγμή να δραστηριοποιηθείς περισσότερο και να προλάβεις τις εξελίξεις που έρχονται. Η μέρα είναι καλή για κάθε είδους τόλμημα ή εγχείρημα και αν αποφασίσεις να ρισκάρεις θα μείνεις έκπληκτος από τα θετικά αποτελέσματα που θα έχεις. Μη σκέφτεσαι αρνητικά κάποιες καταστάσεις στη σχέση σου. Με τη συζήτηση που θα κάνεις με τον αγαπημένο σου, θα τακτοποιηθούν πολλά θέματα που έχετε αφήσει να μπουν ανάμεσά σας. Κι αν ακόμη δεν έχεις κάτι στη ζωή σου, πάρε την απόφαση να δεχτείς τις προσκλήσεις που σου δίνει το τελευταίο διάστημα ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Βγες έξω μαζί του να διασκεδάσεις, γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει.

 

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, η σημερινή μέρα σε βρίσκει αρκετά κουρασμένο, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές και το κεφάλι σου μονίμως απασχολημένο με κάτι. Ίσως πρέπει να τολμήσεις κάποιες αλλαγές που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου. Υπάρχουν ζητήματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Μην πάρεις κάποια βιαστική απόφαση και προτίμησε να μιλήσεις πρώτα με τον σύντροφό σου. Εσύ που βαρέθηκες τη μοναξιά, επίλεξε για απόψε τους φίλους που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα και πέρασε μαζί τους όσο καλύτερα μπορείς.

 

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, περνάς πολλά προβλήματα και βιώνεις περίεργες καταστάσεις που προσπαθείς να λύσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Να ξέρεις ότι όλα αυτά βαδίζουν προς το τέλος τους και η περίοδος που διανύεις είναι εποικοδομητική και οι καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν θα βρουν τον δρόμο τους και θα σε ικανοποιήσουν. Καλό θα ήταν σήμερα να ασχοληθείς με κάποιο δημιουργικό θέμα που έχεις κατά νου, γιατί έχει πολλές πιθανότητες να σου αποδώσει τα μέγιστα οφέλη. Η σχέση σου θα κινηθεί σε καλά επίπεδα σήμερα. Φρόντισε να πλησιάσεις περισσότερο τον σύντροφό σου και να του εκφράσεις αυτά τα αισθήματα που έχεις, γιατί δεν αρκεί μόνο να τα σκέφτεσαι αλλά και να τα λες. Και αν ακόμη σε παιδεύει η μοναξιά, την περίοδο αυτή θα γίνουν σημαντικές αλλαγές και θα κάνεις και την καινούρια γνωριμία που θέλεις.

 

Λέων

Σήμερα μπορείς να δεις μερικά πράγματα από άλλη σκοπιά και να διορθώσεις πολλά κακώς κείμενα που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Η διάθεσή σου θα είναι καλή και θα προσπαθήσεις να λύσεις υποθέσεις που σε αγχώνουν. Αυτό είναι και το καλύτερο που μπορείς να κάνεις επί του παρόντος. Έχεις τη δυνατότητα να συμπαρασταθείς στον σύντροφό σου και να τον στηρίξεις ψυχολογικά στα προβλήματα που έχει αυτή την περίοδο. Αυτή η στάση σου θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Εσύ που ακόμη δεν έχεις τίποτα στη ζωή σου, η μέρα προσφέρεται για καινούριες γνωριμίες αλλά μέχρι εκεί. Μην έχεις την αυταπάτη ότι ο έρωτας θα σε βαρέσει κατακέφαλα, αλλά με αργά και σταθερά βήματα μπορείς να ερωτευτείς.

 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, οι καταστάσεις είναι πολύ καλές αυτή τη Δευτέρα για σένα και θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες να τακτοποιήσεις προβληματικά θέματα. Μπορείς να πετύχεις τα πράγματα που θέλεις, αρκεί βέβαια να έχεις κάνει τον προγραμματισμό σου και τις αλλαγές που απαιτούνται. Μην παραλείψεις να σταθείς δίπλα στα δικά σου άτομα που θα χρειαστούν τη βοήθειά σου. Φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου, γιατί τις τελευταίες ημέρες για άλλη μια φορά έχεις απορροφηθεί σε άλλα θέματα. Αν αυτή τη στιγμή είσαι μόνος σου, η ερωτική σου διάθεση είναι τόσο ισχυρή που θα μπεις στη διαδικασία να αναζητήσεις το άλλο σου μισό.

 

 

Ζυγός

Προετοιμάσου σήμερα για κάποιες καθυστερήσεις από εκεί που δεν το περίμενες, όμως μην πανικοβάλλεσαι. Πρέπει να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις. Επίσης, φρόντισε να δείξεις τεράστια προσοχή σε αυτά που λες, ειδικότερα με δικά σου άτομα, για να μη δημιουργούνται αντιπαραθέσεις. Θα γίνουν κάποια ευχάριστα στη σχέση σου που δεν τα περίμενες και θα χαρείς εσύ αλλά περισσότερο ο σύντροφός σου. Όσο για εσένα που ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, έχεις τις θετικές επιρροές της ημέρας για να εξομολογήσεις τα αισθήματά σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει και η αντιμετώπισή του θα σε καταπλήξει. Τόλμησέ το!

 

Σκορπιός

Η Δευτέρα φίλε Σκορπιέ έρχεται για να τονώσει το ηθικό και την ψυχολογική σου κατάσταση για τα καλά. Με μεγάλη σου ανακούφιση θα διαπιστώσεις ότι οι σκληροί κόποι και οι αγώνες που έκανες μέχρι τώρα δεν πάνε χαμένοι. Συνέχισε στους ρυθμούς σου και πολύ σύντομα θα έχεις επιτυχία. Η κοινωνικότητά σου σήμερα θα είναι αυξημένη. Μην προσπαθήσεις να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου και προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα με το ταίρι. Εσύ που είσαι ακόμη σε αναζήτηση, απόφυγε να κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί αυτή την περίοδο μπορεί να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, μπορείς να κινηθείς προσεκτικά για να λύσεις συγκεκριμένα θέματα που σε προβληματίζουν. Ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι μεγάλος και με ό,τι καταπιαστείς θα το φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Φρόντισε προπάντων να ξεκουραστείς και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου, όταν βλέπεις ότι οι αντοχές σου εξαντλούνται. Στα αισθηματικά σου, να είσαι έτοιμος να υποδεχτείς κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σου. Οι τελευταίες συζητήσεις που κάνατε τον έχουν ταρακουνήσει και τώρα κάνει προσπάθειες να διορθώσει κάποια από τα λάθη του. Μην τον αποτρέψεις, αλλά προσπάθησε να ενισχύσεις τις προσπάθειές του. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου πρέπει να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας και να γίνετε πιο κοινωνικοί αν θέλετε άμεσα να δεσμευτείτε.

 

Αιγόκερως

Η μέρα είναι καλή για να κάνεις τα πράγματα πιο οργανωμένα και να φροντίσεις παραπάνω τον εαυτό σου. Έχεις αρχίσει να αγνοείς αυτά που δεν είναι και τόσο σημαντικά για σένα και αυτό σου δίνει περισσότερο χρόνο να ασχοληθείς με όσα τελικά αξίζει τον κόπο να το κάνεις. Προχώρα στους στόχους σου χωρίς να σε αποσπάσει τίποτε και είναι σίγουρο ότι αυτό που έχεις βάλει στο μυαλό σου, θα είναι το καλύτερο για σένα και την πορεία της ζωής σου. Η μέρα θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με τον σύντροφό σου. Και αν η καινούρια γνωριμία δεν έχει έρθει ακόμη στη ζωή σου, μην ανησυχείς γιατί με τη γοητεία που θα έχεις σήμερα, μπορείς να κατακτήσεις όποιον κι αν βάλεις στο μάτι.

 

Υδροχόος

Η μέρα θα είναι αρκετά κουραστική και καταπιεστική σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις. Πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα. Θα μπεις σε σκέψεις για την επίλυση πολλών θεμάτων που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό και ίσως χρειαστεί να συμβουλευτείς και τα άτομα που εμπιστεύεσαι για να βγάλεις σωστά συμπεράσματα.  Σήμερα απόφυγε να κάνεις στη σχέση σου το δικό σου, μόνο και μόνο για να σου περάσει, γιατί θα έχεις εντάσεις με τον σύντροφό σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου να περιμένετε μία είδηση από το άτομο που έχετε ερωτευτεί που θα σας βάλει σε σκοτούρες και προβληματισμούς. Μην αντιδράσετε αμέσως και σκεφτείτε πρώτα τι είναι αυτό που κρύβεται πίσω της.

 

Ιχθύς

Μη σταματάς τις προσπάθειές σου και μην κάνεις πίσω, μόνο και μόνο επειδή κάποια άτομα γύρω σου μπορεί να είναι αρνητικά ή δε συμφωνούν με αυτά που θέλεις. Βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρησε με μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτε και κανένα. Μπορείς να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου. Απόφυγε να κοντράρεις τον σύντροφό σου για να μην έχεις προστριβές και παρεξηγήσεις. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, σήμερα οι πιθανότητες να το βρεις είναι πολύ μεγάλες.

 

Πηγή