Η Σελήνη παραμένει για λίγες ώρες ακόμα στον Ζυγό, όπου μέχρι τις πρωινές ώρες επηρεάζει τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Το πρωί η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό, σε θέση πτώσης για τον συγκεκριμένο πλανήτη. Έντονη γίνεται η επιρροή της στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Τα συναισθήματα γίνονται εντονότερα και οι ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια δημιουργώντας ιδιαίτερους φόβους και αμφιβολίες. Επικεντρώνουμε πια την προσοχή μας σε οικονομικά ζητήματα που αφορούν τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις που μας κεντρίζουν την προσοχή.

 

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, στα αισθηματικά σου, θα μπορέσεις να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να του πεις πράγματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Οι αδέσμευτοι Κριοί εμπιστευθείτε την κοινωνικότητά σας για να πλησιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Σε κάθε περίπτωση, μην κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα.

 

Ταύρος

Τα περιθώρια για λάθη μειώνονται σήμερα στη σχέση σου και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα. Μπορείς να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να έχεις την κατανόησή του. Και αν ακόμη δεν υπάρχει τίποτα σημαντικό στη ζωή σου, μην είσαι ανυπόμονος και δεχτείς την πρόσκληση ατόμου που δε σε ενθουσιάζει, γιατί στο τέλος της βραδιάς θα το μετανιώσεις.

 

Δίδυμος

Αν είσαι Δίδυμος, υπάρχουν ζητήματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Μην πάρεις κάποια βιαστική απόφαση και προτίμησε να μιλήσεις πρώτα με το σύντροφό σου. Εσύ που βαρέθηκες την μοναξιά σου, επέλεξε για απόψε τους φίλους που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα και πέρασε μαζί τους όσο καλύτερα μπορείς.

 

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, ο σύντροφός σου έχει παράπονα από τη συμπεριφορά σου και καλό είναι να ακούσεις όσα έχει να σου πει και να πάρεις τα κατάλληλα μέτρα. Αν δεν είσαι σε σχέση αυτό το διάστημα, κοίταξε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται απόψε, με ανθρώπους που σε ευχαριστούν και να μην αγχώνεσαι. Σύντομα θα γνωρίσεις αυτό που θέλεις.

 

Λέων

Σήμερα θα μπορέσεις να συζητήσεις με το σύντροφό σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που σε απασχολούν για τη σχέση. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, σήμερα θα υπάρξουν ευκαιρίες για να βρεις την κατάλληλη παρέα για να συνεχίσεις τη ζωή σου.

 

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου, γιατί τις τελευταίες ημέρες για άλλη μια φορά έχεις απορροφηθεί σε άλλα θέματα. Αν αυτή τη στιγμή είσαι μόνος σου, η ερωτική σου διάθεση είναι τόσο ισχυρή που θα μπεις στην διαδικασία να αναζητήσεις το άλλο σου μισό.

 

Ζυγός

Η μέρα σου χαρίζει τρυφερές και ρομαντικές στιγμές με το σύντροφό σου. Μίλησε για όλα όσα σχεδιάζεις και θα έχεις τη συμπαράστασή του. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ετοίμασε την αγκαλιά σου να υποδεχτεί έναν νέο έρωτα που θα εισβάλλει τώρα στη ζωή σου και θα την κάνει άνω κάτω.

 

Σκορπιός

Στα αισθηματικά σου, η μέρα θα σε κάνει να δεις με μια πιο θετική ματιά τη σχέση σου και θα βγάλεις πολύ συναισθηματισμό στο ταίρι σου. Εσύ που κοιμάσαι ακόμη μόνος σου τα βράδια, αποδέξου τις προκλήσεις που σου κάνουν οι φίλοι σου για ένα προξενιό, που όμως θα σε αποζημιώσει στο έπακρο!

 

Τοξότης

Έχεις φέρει τα πράγματα σε πολύ θετικό σημείο. Μπορείς να κάνεις επαφές για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Προβλήματα που είχες στη σχέση σου αρχίζουν και ξεπερνιούνται και έρχεσαι πιο κοντά στο σύντροφό σου. Εσύ που παλεύεις με τη μοναξιά σου, να ξέρεις ότι το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για συναντήσεις, φλερτ και κοινωνικές εκδηλώσεις.

 

Αιγόκερως

Σήμερα, ο σύντροφός σου θα είναι ανοιχτός σε συζητήσεις που θέλεις να κάνεις μαζί του αλλά να ξέρεις ότι κάποιες διαφορές που υπάρχουν μεταξύ σας δε λύνονται δια μαγείας και χρειάζονται αρκετή συγκαταβατικότητα και από τις δύο πλευρές για να ξεκαθαριστούν. Κάνοντας ο καθένας σας ένα βήμα πίσω, θα εξομαλυνθούν οι δυσάρεστες καταστάσεις πιο εύκολα. Εσύ που είσαι μόνος σου, πέρασε το βράδυ σου μακριά από άτομα που δε σε κάνουν να περνάς καλά, μόνο και μόνο για την παρέα.

 

Υδροχόος

Στα αισθηματικά σου μπορείς να μιλήσεις για το μέλλον της σχέσης σου ή την επισημοποίησή της. Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να ξεκινήσετε μία σχέση και αν όχι αυτό, τουλάχιστον να εξομολόγησε τα συναισθήματα σας στο άτομο που έχετε ερωτευτεί με θετική ανταπόκριση από την μεριά του.

 

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, στα αισθηματικά σου προσπάθησε να χαλαρώσεις και πέρασε ένα ήσυχο βράδυ με το ταίρι σου. Άφησε το άγχος σου μακριά και θα δεις ότι μπορείς να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, πρέπει να κάνεις κι εσύ κάποια κίνηση για να γνωρίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μην τα περιμένεις όλα από τους άλλους!

 

Πηγή