Η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και ανεβάζει ψυχολογικά τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης). Όλη μας η προσοχή είναι στραμμένη στο φιλικό περιβάλλον αφού μας δίνεται η ευκαιρία να συναναστραφούν με πρόσωπα που αντιλαμβάνονται τις σκέψεις μας. Είναι σημαντικό να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες με φίλους που μπορούν να μας βοηθήσουν και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις μας. Παράλληλα στόχοι και φιλοδοξίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο έρχονται στο προσκήνιο καθώς έχουμε την διάθεση να προχωρήσουμε με γοργά βήματα προς την επιτυχία. Σημαντικά πρόσωπα μπορούν να μας βοηθήσουν σε αυτήν την πορεία που έχουμε επιλέξει αφού εμπιστεύονται το κριτήριο και τη δημιουργικότητά μας.

 

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα ξεκινάει μια ημέρα που θα είσαι σε πολύ καλή διάθεση. Πολλές δραστηριότητες παρουσιάζονται με πολύ ενδιαφέρον. Ξεκινάς με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου. Μόνο φρόντισε να μετριάσεις λίγο την παρορμητικότητά σου και να ξεκουραστείς. Επιστράτευσε τον δυναμισμό και το χιούμορ σου για να τους γοητεύσεις και εκμεταλλεύσου τις συνθήκες προς όφελός σου. Στα αισθηματικά σου, θα ήταν καλό να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου στο σύντροφό σου. Φρόντισε να αφιερώσεις χρόνο και να του προσφέρεις την επιλογή να διαλέξει πού θα πάτε. Μίλησε για τα συναισθήματά σου και άφησε πίσω την γκρίνια και τα παράπονα για ασήμαντα πράγματα. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Κριούς, βγες να διασκεδάσεις και ευχαριστήσου το όσο μπορείς. Μπορεί να σε περιμένει μια ωραία έκπληξη εκεί έξω.

 

Ταύρος

Αυτή η Παρασκευή είναι μια θετική μέρα για εσένα. Πολλά θέματα βρίσκουν το δρόμο τους και καταφέρνεις να ξεπεράσεις αρκετά εμπόδια. Οι εξελίξεις σου φτιάχνουν τη διάθεση και σε κάνουν να βλέπεις τις καταστάσεις λίγο πιο αισιόδοξα. Αγαπητέ Ταύρε, η τύχη είναι με το μέρος σου και αυτό αποδεικνύεται με τις πρόσφατες αλλαγές που έγιναν στα δεδομένα που επικρατούν γύρω σου. Καλό είναι να κάνεις τις παρατηρήσεις σου με καθαρό μυαλό και αυτοσυγκράτηση και να δεις πώς μπορείς να επωφεληθείς στο έπακρο από όλα αυτά. Τα συμπεράσματα είναι δικά σου και αφορούν εσένα. Μην επιτρέψεις σε τρίτους να εμπλακούν και να σε αναστατώσουν. Προχώρα με αισιοδοξία. Στην αισθηματική σου ζωή, θα δεις αλλαγές να γίνονται στον δικό σου τρόπο σκέψης και ειδικά απέναντι σε κάποια δεδομένα που τα έβλεπες με καχυποψία. Αυτό θα βελτιώσει τη σχέση σου. Αν πάλι είσαι μόνος, άσε τις αναστολές και την ανασφάλεια και κινήσου προς τον στόχο σου.

 

Δίδυμος

Τα δεδομένα στη ζωή σου, αγαπητέ Δίδυμε, δεν είναι τόσο ξεκάθαρα όσο θα ήθελες. Για την ακρίβεια σου δημιουργούν εμπόδια καθώς δε σου επιτρέπουν να οργανωθείς. Προκειμένου να ανταπεξέλθεις, πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, να ορίσεις τις προτεραιότητες και βήμα-βήμα να διευθετήσεις όσα σε απασχολούν. Θέλει χρόνο να φτάσεις στον απώτερο σκοπό αλλά δείξε υπομονή. Οι άλλοι τομείς της ζωής σου εμπλέκονται με τα αισθηματικά σου και ως αποτέλεσμα δεν έχεις τον χρόνο που χρειάζεται να αφιερώσεις, ώστε να αποσαφηνίσεις κάποιες μπερδεμένες υποθέσεις στη σχέση σου. Το πλανητικό σκηνικό σύντομα θα σε βοηθήσει να το πραγματοποιήσεις. Αν πάλι είσαι μόνος, με την εύνοια που δέχεσαι είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο.

 

Καρκίνος

Αυτήν την Κυριακή, αγαπητέ Καρκίνε, χρειάζεται περισσότερη ψυχραιμία και λιγότερο άγχος για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Μην πελαγοδρομείς με καταστάσεις που σε αγχώνουν και σε κουράζουν. Μπορείς να κάνεις έναν συνετό προγραμματισμό και να λύσεις τις υποθέσεις σου. Απόφυγε απερίσκεπτες κινήσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν σε καταστάσεις που δε θα ήθελες. Η κατάσταση της σχέσης σου μπορεί αυτή τη στιγμή να μη σου αρέσει και τόσο, αλλά για να ισορροπήσουν τα πράγματα πρέπει να κάνεις δραστικές κινήσεις. Με ήρεμο διάλογο μπορείς να λύσεις τις διαφορές που έχεις με τον σύντροφό σου. Αν η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη τη ζωή σου, μήπως πρέπει να ευχαριστηθείς την ελευθερία σου; Βγες έξω, διασκέδασε και σίγουρα κάποιο αξιόλογο πρόσωπο θα εμφανιστεί.

 

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, αν κρατήσεις την ψυχραιμία σου σήμερα, θα μπορέσεις να δεις μερικές καταστάσεις πιο χαλαρά και στις πραγματικές τους διαστάσεις. Σε καταστάσεις που μπορεί να είναι προβληματικές και στάσιμες μέχρι τώρα, βάλε πρόγραμμα και μεθοδικότητα. Η στιγμή είναι κατάλληλη για συσπείρωση και δράση. Ένα ρομαντικό βράδυ σε περιμένει στη σχέση σου, γι’ αυτό πριν επιστρέψεις σπίτι φρόντισε να αφήσεις έξω από την πόρτα τις σκοτούρες σου για τη δουλειά. Όσο για σένα που ακόμη δεν υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα, η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξει προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ. Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, πρέπει να αναλογιστείς όλα όσα έχουν συμβεί στη ζωή σου τον τελευταίο καιρό και να κάνεις μια σωστή αποτίμηση, για να κάνεις ένα βήμα πιο πέρα. Οι εξελίξεις συνεχίζονται και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για να μπορέσεις να φτάσεις τους στόχους σου. Απόφυγε τις ριζικές αποφάσεις!

 

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, ο παράγοντας της τύχης δεν θα λείπει σήμερα από την ζωή σου. Παρ’ όλο που σε διέπει μία ανασφάλεια αυτό το διάστημα, επιμένεις να θέλεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να διορθώσεις τα κακώς κείμενα που υπάρχουν τόσο στις αισθηματικές όσο και στις εργασιακές σου σχέσεις. Προχώρα με γνώμονα το μέτρο και θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να βάλεις σε ζητήματα που μπορεί να είναι σε στασιμότητα. Μείνε μακριά από υπερβολές και όσο πιο κοντά γίνεται στους δικούς σου ανθρώπους. Έχεις ανάγκη τη βοήθειά τους και αυτοί είναι πρόθυμοι να σου τη δώσουν. ‘Ελα πιο κοντά στον σύντροφό σου, μίλησέ του για αυτά που αισθάνεσαι και θα δεις πολλές καταστάσεις να καλυτερεύουν. Αν αυτή την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, μπορείς να το βρεις, αρκεί να είσαι ανοιχτός σε προσκλήσεις και προτάσεις που θα σου κάνουν κάποια πρόσωπα από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

 

 

Ζυγός

Σήμερα πρέπει να διαφυλάξεις τα δικαιώματά σου και να κάνεις σωστό χειρισμό, για να μπορέσεις να φέρεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις που θα κάνουν την εμφάνισή τους προς όφελός σου. Πολύ καλοί φίλοι βρίσκονται κοντά σου και θα σε υποστηρίξουν ψυχολογικά. Δείξε ψυχραιμία, φέρσου διπλωματικά και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά. Φίλε Ζυγέ, μερικά θέματα που μπορεί να συμβούν σήμερα, θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου, γι’ αυτό καλό θα ήταν να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα γίνουν συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Καλύτερα να προετοιμαστείς για κάθε ενδεχόμενο. Η κατάσταση της σχέσης σου μπορεί αυτή τη στιγμή να μη σου αρέσει και τόσο. Η ημέρα όμως είναι αρκετά ευνοϊκή, ώστε να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα πράγματα. Και αν ακόμη έχεις τη μοναξιά στην αγκαλιά σου, με την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια που έχεις αυτή την περίοδο, θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

 

Σκορπιός

Η σημερινή Παρασκευή σου φέρνει λίγη αναστάτωση και πρέπει να έχεις την προσοχή σου στραμμένη στα γεγονότα που θα συμβούν γύρω σου. Λίγο το παρελθόν που επιστρέφει, λίγο κάποιες αναπάντεχες εξελίξεις του παρόντος, θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου για να ανταποκριθείς στις δυσκολίες που θα προκύψουν. Σήμερα η κοινωνική σου ζωή θα είναι πολύ έντονη και υπάρχουν στο πρόγραμμα επαφές και συζητήσεις που θα σου ανεβάσουν το ηθικό και τη διάθεση. Ακόμα και οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου είναι πιο θετικοί απέναντί σου και αυτό σε γεμίζει χαρά και ικανοποίηση. Τα αισθηματικά σου θα φέρουν στιγμές έντασης και χρειάζεται να είσαι ψύχραιμος για να μην αφήσεις παρεξηγήσεις να σου χαλάσουν το βράδυ. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, θα ανακαλύψεις πως κάποια γνωριμία που σου έχει προκύψει τώρα τελευταία, είναι πιο ενδιαφέρουσα απ’ όσο νομίζεις. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξει προς το καλύτερο απόψε.

 

Τοξότης

Κάποια γεγονότα θα συμβούν σήμερα στην ζωή σου που θα σε αγχώσουν και θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Μην κάνεις υπερβολικές κινήσεις για να μην έχεις πρόβλημα. Προσπάθησε να μην κινείσαι βιαστικά και να μην λες πράγματα που δεν τα πιστεύεις, γιατί θα στεναχωρήσεις κάποια δικά σου άτομα. Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, ενδέχεται η ευαισθησία σου να είναι ιδιαίτερα έντονη. Θα ενδιαφερθείς περισσότερο για τις συμπεριφορές σου και θα επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στο πώς να βελτιωθείς. Θα καταφέρεις να εδραιώσεις κάποιες σημαντικές επαφές ή σχέσεις χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η δραστηριότητά σου θα τραβάει την προσοχή των άλλων και θα χαίρεις της εκτίμησής τους. Η σχέση σου είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Πάρε μερικές καταστάσεις όπως έρχονται και χαλάρωσε, ώστε να περάσεις καλά με το ταίρι. Και αν ακόμη η μοναξιά υπάρχει στη ζωή σου, σταμάτα να γκρινιάζεις με το παραμικρό και δώσε την ευκαιρία σε ένα άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον να σε πλησιάσει.

 

Αιγόκερως

Σήμερα θα αισθανθείς μια ιδιαίτερη ευαισθησία και μια διάχυτη μελαγχολία. Νιώθεις έντονη την ανάγκη για μοναξιά. Ίσως να έχεις ενστικτωδώς την επιθυμία να οχυρωθείς από τα προβλήματά σου και τα συναισθήματα των άλλων. Απόφυγε την υπερβολική ευαισθησία και ανοχή σε σχέση με τις ανάγκες ή τα λάθη των άλλων, γιατί δεν θα μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Τα προβλήματά σου φτάνουν σε ένα τέλος και όχι μόνα τους. Εσύ είσαι που παίρνεις τις καταστάσεις στα χέρια σου αποφασιστικά. Έχε τον νου σου για να μην παρασυρθείς σε αγχώδεις κινήσεις και όλα θα πάνε πολύ καλά. Στα αισθηματικά σου, χρειάζεται λίγη αποστασιοποίηση για να μην τσακωθείς σήμερα με τον άνθρωπό σου. Έχετε και οι δύο προβλήματα που σας φέρουν αντιμέτωπους με πολύ εκνευρισμό και ίσως πείτε λόγια που δεν εννοείτε. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου, κάνε λίγη υπομονή, και η σημερινή μέρα θα φέρει στο διάβα σου το κατάλληλο άτομο που θα σταθεί δίπλα σου.

 

Υδροχόος

Σταμάτα να αγχώνεσαι και για το πιο ασήμαντο συμβάν που γίνεται στην ζωή σου και γίνε λίγο πιο αισιόδοξος, αγαπητέ Υδροχόε. Η καθημερινότητά σου έχει ήδη μπει σε μία σειρά και καλό θα είναι να την ευχαριστηθείς και να γίνεις πιο δημιουργικός, τώρα που μπορείς. Αγαπητέ Υδροχόε, ημέρα με πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις θα είναι αυτή η Κυριακή για εσένα. Μπορείς να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν. Μπορείς πραγματικά να τα καταφέρεις αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Καλή ημέρα και για να ασχοληθείς με την ξεκούρασή σου. Μην αναλώνεσαι άσκοπα στις συναναστροφές και κράτησε ένα μέρος του εαυτού σου για σένα. Πολλά θα είναι τα πράγματα, τα οποία θα μπορέσεις να αλλάξεις στη σχέση σου τη σημερινή ημέρα. Εάν αποφύγεις τις λεκτικές αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό σου θα καταφέρεις να λύσεις πολλά από τα θέματα που υπήρχαν στο παρελθόν και σας κρατούσαν πίσω. Εσύ που ακόμη αναζητάς το άλλο σου μισό, κράτα την ίδια συμπεριφορά και πολύ γρήγορα ο έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα σου.

 

Ιχθύς

Η σημερινή Παρασκευή θα είναι περίεργη και πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά τα γεγονότα γύρω σου και να μην κινείσαι καθόλου παρορμητικά. Πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, αν δεν θέλεις να στεναχωριέσαι και να παραπονιέσαι για όλα αυτά που περνάς. Φίλε Ιχθύ, ρίξε τους τόνους και μη φτάνεις στα άκρα. Προσπάθησε με ηρεμία και ψυχραιμία να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να έρθουν. Απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις, ειδικά για θέματα που δε σε αφορούν. Μια συζήτηση με τους δικούς σου ανθρώπους θα σου έκανε καλό. Και αν δεν είναι διαθέσιμοι, φρόντισε να σκεφτείς μόνος σου τις καλύτερες μεθόδους που θα μπορούσαν να φέρουν θετικά αποτελέσματα. Ο σύντροφός σου είναι δίπλα σου και σου συμπαραστέκεται στις δύσκολες στιγμές σου. Μην τον απομακρύνεις αλλά συζήτησε μαζί του όσα σε αγχώνουν. Να είσαι σίγουρος ότι τα λόγια του θα σε ηρεμήσουν. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου να περιμένετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα σας ενθουσιάσει.

 

Πηγή