Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο που πραγματοποιείται μετά το μεσημέρι επηρεάζει σημαντικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες). Είναι σημαντικό για εμάς να επικεντρωθούμε σε ζητήματα της καθημερινότητας και της δουλειάς, επειδή το αστρολογικό σκηνικό ευνοεί την αποκόμιση οικονομικού οφέλους και αναγνώριση. Είναι απαραίτητο να αξιοποιήσουμε πιθανές ευκαιρίες που μπορεί να υπάρξουν και με σκληρή προσπάθεια και εργατικότητα θα πετύχουμε τους στόχους μας σε ό, τι αφορά την κοινωνική καταξίωση.

 

Κριός

Στα αισθηματικά σου χρειάζεται διαλλακτικότητα. Υπάρχουν προβλήματα στη σχέση σου, αλλά σίγουρα δεν θα τα ξεπεράσεις με τις φωνές και τους τσακωμούς. Οι αδέσμευτοι Κριοί, ανοίξτε τα μάτια σας, γιατί γύρω σας υπάρχουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες που δεν αξιοποιείτε και καλό θα είναι να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο, αν θέλετε πραγματικά να δεσμευτείτε!

 

Ταύρος

Τα μπλοκαρισμένα συναισθήματα που υπάρχουν στη σχέση σου σήμερα θα βρουν το δρόμο να εκδηλωθούν. Πάρε πρωτοβουλίες και εκδηλώσου και το ίδιο θα κάνει και ο σύντροφός σου με τη σειρά του. Μην γίνεσαι ισχυρογνώμων και εγωιστής, γιατί καμιά φορά αυτή η συμπεριφορά φέρνει πολύ άσχημα αποτελέσματα. Εσύ που έχεις παρέα τη μοναξιά, μία νέα γνωριμία στον επαγγελματικό σου χώρο θα σε ενθουσιάσει.

 

Δίδυμος

Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορέσεις να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον της σχέσης σας. Αν είσαι αδέσμευτος, φρόντισε να το απολαύσεις, γιατί πολύ σύντομα θα βρεθείς δεσμευμένος!

 

Καρκίνος

Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να αφήσεις την γκρίνια και να δεις τις καταστάσεις με μια πιο αισιόδοξη ματιά, για να περάσεις όμορφα σήμερα με τον σύντροφό σου. Για τους μοναχικούς Καρκίνους, η συμβουλή των άστρων είναι να γίνετε πιο ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες και σύντομα θα βρείτε αυτό που θέλετε.

 

Λέων

Σήμερα μπορείς και δίνεις στο ταίρι σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την υπομονή σου μπορείς και του συμπαραστέκεσαι σε δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να περνάει. Εσύ που είσαι ακόμη ελεύθερος, φρόντισε να περάσεις το βράδυ σου με φίλους και γνωστούς και όλο και κάποιος θα βρεθεί να σε γοητεύσει και να δώσει άλλη χροιά στη μονότονη κατά τα άλλα καθημερινότητα σου.

 

Παρθένος

Στα αισθηματικά σου θα έχεις μια μέρα γεμάτη από συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Πρόσεξε μήπως παρασυρθείς σε κουβέντες που θα φέρουν ένταση και διαφωνίες. Όσοι είστε ελεύθεροι και ωραίοι Παρθένοι, να ετοιμαστείτε για ευχάριστες εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή.

 

Ζυγός

Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να προσέχεις σε αυτά που λες και κάνεις, γιατί θα προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου. Αν βρίσκεσαι σε περίοδο μοναχικότητας και αναζητάς μία μόνιμη σχέση, την περίοδο αυτή ευνοείσαι για φλερτ και νέες γνωριμίες. Ξεδίπλωσε όλο τον αισθησιασμό σου και τρέλανε τους πάντες!

 

Σκορπιός

Σήμερα, φρόντισε να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου, γιατί με τις τόσες δραστηριότητες που έχεις, δεν μπορείς να χαρείς μερικά πράγματα μαζί του. Εσύ που ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, αντιμετώπισε την με πιο δραστικά μέτρα και μην επαναπαύεσαι στον καναπέ σου. Ο έρωτας δεν βρίσκεται εντός των τεσσάρων τοίχων!

 

Τοξότης

Μία σχέση από το παρελθόν θα εμφανιστεί σήμερα στη ζωή σου και ίσως μπεις στον πειρασμό να συναντηθείς μαζί της. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής με το σύντροφό σου και μην αποκρύψεις την αλήθεια, γιατί να ξέρεις ότι θα το βρεις μπροστά σου και δε θα σου αρέσει καθόλου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου πρέπει να κάνετε πιο δραστικές κινήσεις, αν σκοπεύετε να δεσμευτείτε.

 

Αιγόκερως

Οι δεσμευμένοι Αιγόκεροι θα περάσετε μία όμορφη μέρα με το σύντροφό σας και θα μιλήσετε για τα όνειρα σας. Οι αδέσμευτοι θα νιώσετε ότι μία γνωριμία δεν έχει μέλλον και θα πάρετε οριστικές αποφάσεις. Το γοργόν και χάριν έχει. Καλύτερα τώρα που είναι αρχή, παρά μετά, που θα έχετε έρθει και πιο κοντά.

 

Υδροχόος

Ο σύντροφός σου περνάει μία δύσκολη περίοδο και ίσως χρειαστεί τη συμπαράσταση σου σε οικονομικά θέματα. Μην του την αρνηθείς και φρόντισε να κατανοήσεις τα προβλήματά του, χωρίς γκρίνιες και εντάσεις. Όσοι δεν έχετε σχέση, η σημερινή όψη θα βγάλει στην επιφάνεια τον κρυμμένο σας συναισθηματισμό και ερωτισμό. Όλα μπορούν να συμβούν, ιδιαίτερα σε όσους από εσάς είστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες.

 

Ιχθύς

Για τους δεσμευμένους Ιχθείς, η ημέρα κρύβει στιγμές χαράς που θα σας κάνουν να νιώσετε γεμάτοι από αγάπη και έρωτα για τον σύντροφο σας. Οι ελεύθεροι θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να ζήσετε έναν έρωτα, αλλά με αυτές τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας, αυτό θα είναι δύσκολο. Μην μελαγχολείτε και μην κλείνεστε στον εαυτό σας, γιατί όλο και κάποιος, κάπου υπάρχει, που θα σας γοητεύσει.

 

Πηγή