H Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου–Καρκίνου κλείνει με εμφατικό τρόπο οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα. Φόβοι και ανασφάλειες έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να οδηγήσουν σε χειριστικές συμπεριφορές και εξουσιαστικές τάσεις που θα ενοχλήσουν τους γύρω μας. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε παρασκηνιακές διεργασίες στον επαγγελματικό χώρο που μπορεί να βάλουν φρένο στις προσωπικές μας επιδιώξεις.

 

Κριός

Η διάθεσή σου σήμερα δε θα είναι και τόσο καλή και αυτό θα σε κάνει να βλέπεις μερικά πράγματα με αρνητικότητα, φίλε Κριέ. Φρόντισε να μην απαισιοδοξείς, γιατί αλλιώς δε θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις και οι οποίες είναι πολλές. Παραμονεύουν αντιπαραθέσεις, γι’ αυτό καλύτερα να δείξεις διαλλακτικότητα σε ενδεχόμενες συζητήσεις. Η πιο ασφαλής λύση είναι να κινηθείς ουδέτερα. Το κλίμα που επικρατεί στη σχέση σου είναι αρκετά καλό και αυτό σε χαλαρώνει από τα άλλα άγχη της καθημερινότητάς σου,. Σήμερα, μην αφήσεις άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον να μπουν ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου και φρόντισε να περάσετε το βράδυ μόνοι. Η ερωτική ζωή των ελεύθερων του ζωδίου θα τονωθεί από μία ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

Ταύρος

Σήμερα θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες και πρέπει να είσαι σε εγρήγορση για να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Επίσης, κάποια χαρούμενα γεγονότα που δεν περίμενες, θα σε γεμίσουν αισιοδοξία και θα σε κάνουν να βλέπεις πιο θετικά τη ζωή. Κράτησε αυτή τη στάση, γιατί θα σου χρειαστεί για να αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις και προβλήματα. Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις προβλήματα που επικρατούν στη σχέση σου και να δημιουργήσεις μια ερωτική ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου. Βγάλε όλο τον ερωτισμό σου και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι έχεις κάθε πιθανότητα να κάνεις μια καλή γνωριμία ή να φλερτάρεις με άτομα που θα σε πλησιάσουν.

 

Δίδυμος

Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα θα είναι πολλές και ιδιαίτερα σημαντικές. Πρέπει με σύνεση και προγραμματισμό να δεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και τι σε συμφέρει. Μπορείς να διακρίνεις ποια άτομα πραγματικά μπορείς να εμπιστευτείς. Κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου και είναι σίγουρο ότι όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Στη σχέση σου σε προβληματίζουν κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου, αλλά δε μιλάς. Είναι καιρός να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις και να πάψεις να στεναχωριέσαι άδικα. Αν δεν έχεις σύντροφο, να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός που θα ‘ρθει η γνωριμία που περιμένεις.

 

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, μην κάνεις σήμερα υπερβολικές κινήσεις, εξαιτίας της ευχάριστης και αισιόδοξης διάθεσης που σε διακατέχει. Προσπάθησε να μην κινείσαι βιαστικά και να μη λες πράγματα που δεν πιστεύεις, γιατί θα στεναχωρήσεις δικά σου άτομα. Ώρα να διαθέσεις μερικές στιγμές για να χαλαρώσεις και να κάνεις ευχάριστες σκέψεις. Στη σχέση σου αντί να λες τι σε ενοχλεί στον σύντροφό σου, προτιμάς να εκνευρίζεσαι. Μήπως πρέπει άμεσα ν’ αλλάξεις τακτική; Το να προκαλείς, μόνο καλά αποτελέσματα δεν πρόκειται να φέρει. Όσο για σένα  που ακόμη ψάχνεσαι, η μέρα είναι καλή για έντονη κοινωνική ζωή και για να γνωρίσεις κόσμο.

 

Λέων

Φίλε Λέοντα, το πλανητικό σκηνικό σήμερα μπορεί να σε βάλει σε μια κατάσταση που η θεωρία θα έχει απόσταση από την πράξη. Μην αναβάλεις τις δουλειές που έχεις προγραμματίσει και μη χάνεσαι στις σκέψεις σου. Πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα τις υποχρεώσεις σου για να προχωρήσεις παρακάτω. Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα, αφού η διάθεσή σου είναι ερωτική και αυτό αλλάζει το κλίμα στη σχέση σου. Άφησε πίσω σου τα προβλήματα και πέρασε όσο καλύτερα και αγαπησιάρικά γίνεται με το ταίρι. Εσείς που μιλάτε ακόμη με τη μοναξιά σας, κάντε παρέα με αγαπημένα σας άτομα και μην παρασυρθείτε απόψε σε γνωριμίες που δεν είστε σίγουροι ότι σας γεμίζουν.

 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, ορισμένα πράγματα στην καθημερινότητά σου δεν τα βλέπεις στις πραγματικές τους διαστάσεις με αποτέλεσμα να οδηγείσαι σε λανθασμένα συμπεράσματα και επιπόλαιες κινήσεις. Αυτή τη δύσκολη ημέρα χρησιμοποίησε περισσότερο τη λογική παρά το συναίσθημα για να κάνεις σωστές εκτιμήσεις και να προστατεύσεις τον εαυτό σου. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μη γίνεσαι απόμακρος στη σχέση σου, γιατί ο σύντροφός σου θα το παρεξηγήσει και από το πουθενά μπορεί να δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα. Οι αδέσμευτοι Παρθένοι ακολουθήστε έναν πιο τολμηρό δρόμο για να φτιάξετε την αισθηματική σας ζωή και έχετε πολλές πιθανότητες να το πετύχετε.

 

 

Ζυγός

Σήμερα θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες και καλό είναι να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα για να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μην ξεχνάς πως κάποιες παρεξηγήσεις μπορείς να τις αποφύγεις, οπότε η προσοχή σου πρέπει να είναι έντονη. Σε κάθε περίπτωση, επιδίωξε όσα θέλεις και μην κάνεις πίσω. Στην αισθηματική σου ζωή επικοινώνησε με το ταίρι και μίλησε για τα συναισθήματά σου, ώστε να δημιουργήσεις ερωτικό κλίμα στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, η γοητεία σου αυτό το βράδυ μπορεί να σου φέρει ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

 

Σκορπιός

Φρόντισε σήμερα να εστιάσεις περισσότερο σε αυτά που θέλεις και πρέπει να κάνεις, αγαπητέ Σκορπιέ. Μην κινείσαι με παρορμητικότητα, γιατί θα πάρεις λάθος αποφάσεις. Πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου, γιατί έχεις την τάση να θέλεις να φτάσεις μερικές καταστάσεις στα άκρα. Καλύτερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να μπορέσεις να λύσεις αποδοτικά τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν. Χρησιμοποίησε τη φαντασία σου για να προκαλέσεις τον σύντροφό σου και το πάθος πολύ εύκολα θα κυριαρχήσει ανάμεσά σας και θα περάσετε ένα αξέχαστο βράδυ μαζί. Όσο για σένα που είσαι μόνος, μια γνωριμία που έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα θα πάρει ευχάριστη τροπή και ίσως σε οδηγήσει στη σχέση που αναζητάς.

 

Τοξότης

Σήμερα θα διαπιστώσεις ότι διάφοροι τομείς της ζωής σου σε έχουν κουράσει αρκετά και θα έχεις τη διάθεση να πάρεις αποφάσεις για αρκετές αλλαγές. Μπορείς να κάνεις κάποια σχέδια που θα βελτιώσουν αυτά τα ζητήματα, αλλά με προσοχή στα λάθη που οφείλονται στη βιασύνη. Ειδικά κάποια οικογενειακά θέματα θα σε προβληματίσουν πολύ και θα χρειαστεί ψυχραιμία. Στην αισθηματική σου ζωή, απόφυγε κάθε συζήτηση που μπορεί να φέρει εντάσεις και προσπάθησε να περάσεις μια χαλαρή ημέρα, απαλλαγμένη από άγχος και ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος, αξιοποίησε τη γοητευτική σου προσωπικότητα που σε φέρνει πιο κοντά σε μια νέα γνωριμία.

 

Αιγόκερως

Η σημερινή Τρίτη σε αγχώνει ιδιαίτερα και σε βάζει σε εγρήγορση για να λύσεις όσα περισσότερα θέματα μπορείς. Η δυναμική σου διάθεση είναι ισχυρή, αλλά επειδή μπορεί να προκύψουν κάποιες αναποδιές, απόφυγε να τα κάνεις όλα μαζί και προσπάθησε να προγραμματίσεις κατάλληλα για να μη χάσεις τον έλεγχο. Στην αισθηματική σου ζωή, καλό είναι να μην παρασυρθείς σε συζητήσεις για τη σχέση σου, οι οποίες δεν οδηγούν πουθενά. Συγκεντρώσου στα πιο σημαντικά θέματα και μην αφήνεις παρεξηγήσεις να σου χαλάσουν το κέφι. Αν είσαι μόνος, έχεις κάθε δυνατότητα να γνωρίσεις το άτομο που σου ταιριάζει, αρκεί να κάνεις κι εσύ κάποια κίνηση.

 

Υδροχόος

Σήμερα αρκετά θετικά γεγονότα θα συμβούν στη ζωή σου και θα μπορέσεις να κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις που θα σε ευχαριστήσουν. Θα πρέπει, ωστόσο, να κινηθείς με μεγάλη προσοχή, γιατί κάποιες παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις είναι στο πρόγραμμα. Στην αισθηματική σου ζωή καλό είναι να δώσεις απαντήσεις σε ζητήματα που απασχολούν τον σύντροφό σου. Μην κάνεις πράγματα εν βρασμώ και όλα θα πάνε καλά. Αν είσαι μόνος, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για φλερτ και έρωτες. Η περίοδος αυτή είναι ευνοϊκή για το ζώδιό σου.

 

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, τη σημερινή Τρίτη καλό είναι να είσαι συντηρητικός. Ο συμβατικός τρόπος δράσης είναι ο ασφαλέστερος και ο πιο ενδεδειγμένος για σένα σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου. Επιπλέον, οι σκέψεις σου χαρακτηρίζονται από ευαισθησία και ταπεινότητα και πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολές στη συμπεριφορά σου και στις προσδοκίες σου. Στη σχέση σου θα τα πας μια χαρά αν είσαι ένας δεσμευμένος Ιχθύς. Δίνεις στο ταίρι σου αυτά που του λείπουν, ενώ μπορείς και λύνεις τυχόν προβλήματα. Εσύ που κάνεις παρέα μόνιμα με τη μοναξιά, πρέπει να δεις τα πράγματα διαφορετικά και να συνειδητοποιήσεις ότι πρέπει να καταβάλλεις προσπάθειες για να βρεις σύντροφο.

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Πηγή