Το εξάγωνο του Άρη στον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια της Γης και του Νερού και δίνει δυναμισμό και διάθεση να πραγματώσουμε σημαντικούς στόχους τόσο σε ό, τι αφορά οικονομικά και επιχειρηματικά σχέδια όσο και σε ό, τι αφορά την καριέρα και τη δημόσια εικόνα μας που είναι σημαντική για εμάς σε κοινωνικό επίπεδο.

 

Κριός

Φίλε Κριέ, φρόντισε να συζητήσεις σήμερα με το σύντροφό σου και να του δώσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα, για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις και τους ανεπιθύμητους διαπληκτισμούς στη σχέση σου. Αν δεν έχεις ταίρι, πρέπει και κάποια στιγμή να δώσεις προτεραιότητα στην προσωπική σου ζωή.

 

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, τα αισθηματικά σου πάνε αρκετά καλά και κάποιες μικρές παρεξηγήσεις με το ταίρι σου και την οικογένειά σου θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που έχεις μοναδική σου ερωτική παρέα, οι πλανητικές όψεις της ημέρας είναι πολύ καλές για να γνωρίσεις κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο.

 

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, μπορείς αυτήν την Τετάρτη, που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί, να κάτσεις με το σύντροφό σου και να μιλήσετε για τη σχέση σας, ώστε να λυθούν με τον καλύτερο τρόπο όλα αυτά τα θέματα που σε προβλημάτιζαν εδώ και καιρό. Και αν ακόμη δεν έχεις κάνει κάποια αξιόλογη γνωριμία, μήπως πρέπει να σκεφτείς το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με μια παλιά σου σχέση; Τακτοποίησε τώρα, που το πλανητικό σκηνικό είναι κατάλληλο, όσους ερωτικούς λογαριασμούς σού έχουν μείνει από το παρελθόν.

 

Καρκίνος

Στην αισθηματική σου ζωή σήμερα δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για να τα βρεις με το σύντροφό σου και να λύσεις όσα προβλήματα σε απασχολούν. Αν πάλι είσαι μόνος, πρέπει να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Να ξέρεις ότι το θάρρος σου θα ανταμειφτεί περισσότερο από όσο νομίζεις.

 

Λέων

Στα αισθηματικά σου αν είσαι Λέων, τα πράγματα στη σχέση σου έχουν μπει σε μια σειρά και μπορείς να χαρείς την ημέρα δίπλα στο σύντροφό σου. Η επικοινωνία σου είναι καλή και θα σου δοθεί η ευκαιρία να ζητήσεις κάποια πράγματα που επιθυμείς. Εάν παραμένεις αδέσμευτος, πέρασε όσο καλύτερα γίνεται και μην αγχώνεσαι. Σύντομα θα νιώσεις ότι κάποιο άτομο σε συγκινεί.

 

Παρθένος

Φίλε Παρθένε σήμερα θα σε κυριεύσουν κάποιες τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου αρνητικά, αλλά όλα αυτά είναι παροδικά. Μην αφήνεις την αισιοδοξία να απομακρύνεται από κοντά σου. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, κινήσου μεθοδικά, προσέγγισε τον στόχο σου διακριτικά και ρομαντικά και το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει.

 

Ζυγός

Πρέπει να αντιμετωπίσεις το σύντροφό σου και τη σχέση σου πιο θετικά και να μην κυριεύεσαι συνεχώς από αυταπάτες και καχυποψίες. Βγάλε τα συμπεράσματά σου με βάση τις πράξεις του συντρόφου σου και όχι με λόγια που ακούς δεξιά και αριστερά. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί θα περάσετε ένα όμορφο και χαλαρωτικό βράδυ παρέα με φιλικά σας πρόσωπα και θα το ευχαριστηθείτε.

 

Σκορπιός

Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, μην κάνεις συζητήσεις που θα φέρουν εντάσεις και φασαρίες. Βγάλε τον ερωτισμό που σε χαρακτηρίζει στο σύντροφό σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν ακόμη ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, άνοιξε τα μάτια σου γιατί υπάρχουν πολλά άτομα γύρω σου που θα ήθελαν να συνάψουν σχέση μαζί σου αλλά η απόμακρη συμπεριφορά που έχεις, τους αποτρέπει.

 

Τοξότης

Σήμερα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, στη σχέση σου μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις, σε καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν ψυχικά. Οι λύσεις είναι μπροστά σου και θα γίνουν αποδεχτές από το σύντροφό σου, αρκεί να τους τις προωθήσεις με ήρεμο τρόπο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, σε περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις το σημερινό βράδυ, που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

 

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε φρόντισε να ξεχάσεις κάποιες καταστάσεις που μπορεί να έχουν γίνει παλιά στη σχέση σου και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, που θα σε κάνεις να νιώσεις καλύτερα. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, αυτή την περίοδο θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις και θα κάνεις κινήσεις για να κάνεις γνωριμία.

 

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να αντιμετωπίζεις αυτή την περίοδο στη σχέση σου. Κι αν η μοναξιά είναι η μοναδική σου παρέα, μη διστάσεις να αποδεχτείς την πρόσκληση ενός παλιού σου δεσμού και να περάσεις ένα όμορφο βράδυ μαζί του.

 

Ιχθύς

Η σημερινή ημέρα θα σου στρώσει έτσι τις καταστάσεις, ώστε να κάνεις τη σχέση σου ιδανική, φίλε Ιχθύ. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, οι επιρροές που σου στέλνει η όψη της Τρίτης από το μεσημέρι και μετά, θα σε ευνοήσουν για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις εδώ και καιρό.