Χάρη στο εξάγωνο του Ερμή στον Κριό με την Αφροδίτη στους Διδύμους, τα συναισθήματα εκφράζονται με ευκολία κι αυτό που μας γεμίζει χαρά είναι να δημιουργήσουμε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για τα κοντινά μας πρόσωπα. Η επικοινωνία παίζει κυρίαρχο ρόλο, αφού είναι αυτή που μας επιτρέπει να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ με τους ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εμάς.

 

Κριός

Θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σήμερα στη σχέση σου από το τίποτα, γι’ αυτό καλό θα είναι να προσπαθήσεις να είσαι ήρεμος και να κρατήσεις μία συνετή στάση στις κουβέντες που θα κάνεις με το ταίρι σου. Όσο για σένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά σου τώρα θα σταματήσει, γιατί ένα άτομο από το παρελθόν που σε έχει σημαδεύσει, θα επιστρέψει στην αγκαλιά σου με διαφορετικές προοπτικές.

 

Ταύρος

Τα πράγματα στη σχέση σου πηγαίνουν καλά, φίλε Ταύρε, και θα μπορούν να πάνε καλύτερα, αν εξωτερικεύσεις και τον τόσο ερωτισμό που έχεις απέναντι στον σύντροφό σου. Εσένα που η μοναξιά έχει γίνει μόνιμη παρέα σου, τόλμησε να τη διώξεις ξεκινώντας μία αισθηματική σχέση με ένα πρόσωπο που σε διεκδικεί καιρό τώρα και δες και στην πράξη αν τελικά σου κάνει ή όχι.

 

Δίδυμος

Στη σχέση σου θα ξεπεράσεις τα προβλήματά εκείνα που σε πηγαίνουν πίσω και θα έχεις την ευκαιρία για να βελτιώσεις αυτό το αρνητικό κλίμα που επικρατεί ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνος σου, σήμερα μπορείς να περάσεις ένα ευχάριστο βράδυ με αγαπημένους και φιλικά σου πρόσωπα. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου σε κάποιο πρόσωπο που ανήκει στο φιλικό σου περιβάλλον.

 

Καρκίνος

Θα έχεις έντονο ερωτισμό και θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν είσαι Καρκίνος. Μια μικρή έκπληξη θα έδινε ξεχωριστή νότα που θα χαροποιούσε και τους δύο σας. Κι αν ακόμη βασανίζεσαι από τη μοναξιά σου, εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες που θα σου παρουσιαστούν το αποψινό βράδυ για να πλησιάσεις το πρόσωπο που έχεις ερωτευτεί έστω και μέσω διαδικτύου.

 

Λέων

Σήμερα, φίλε Λέοντα, μπορείς να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου, αρκεί όταν είσαι μαζί του να εξωτερικεύεσαι περισσότερο. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ευχαριστεί μην απογοητεύεσαι γιατί η μέρα θα ξυπνήσει παρελθοντικά πάθη και έρωτες που η αλήθεια είναι ότι θα σε βγάλουν από τον λήθαργο που έχεις μπει το τελευταίο διάστημα.

 

Παρθένος

Φρόντισε σήμερα να μην εκνευριστείς με κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου, γιατί θα έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί του. Εσύ που κυνηγάς την ευτυχία στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σου, μπορείς να του μιλήσεις για τα αισθήματά σου και θα βρεις την ανταπόκριση που επιθυμείς.

 

Ζυγός

Τόσο οι ελεύθεροι όσο και οι δεσμευμένοι Ζυγοί, σήμερα θα έρθετε αντιμέτωποι με ευχάριστες εκπλήξεις στην αισθηματική σας ζωή. Η θετική όψη της μέρας σας επηρεάζει θετικά και μπορείτε εύκολα να γοητεύσετε τους συντρόφους σας ή τους επικείμενους στόχους σας. Το πάθος θα είναι διάχυτο και η ρομαντική ατμόσφαιρα θα σας φτιάξει τη διάθεση.

 

Σκορπιός

Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου, φίλε Σκορπιέ, αρχίζουν και αλλάζουν. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες και θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση. Κι αν ακόμη έχεις τη μοναξιά στην αγκαλιά σου, άνοιξε τα φτερά σου για νέες δραστηριότητες που θα σου χαρίσουν γνωριμίες με άτομα με κοινά ενδιαφέροντα με τα δικά σου.

 

Τοξότης

Σε ό, τι αφορά την αισθηματική σου ζωή, θα πρέπει ίσως να είσαι πιο συνεπής απέναντι στη σχέση σου και τις υποχρεώσεις προς τον άνθρωπό σου, για να περάσετε καλύτερα και οι δύο. Με το να αδιαφορείς ή να παραμελείς το σπίτι σου το μόνο που καταφέρνεις είναι ν’ αυξάνεις τα προβλήματά σου. Όσοι είστε μόνοι, διώξτε πρώτα την γκρίνια και μετά κυνηγήστε την τύχη σας.

 

Αιγόκερως

Αν αισθάνεσαι ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σου, φίλε Αιγόκερε, προτού τα βάψεις μαύρα μίλησε με τον σύντροφό σου και εξομολογήσου τις ανησυχίες σου. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να αποφύγεις τα χειρότερα και να τον πλησιάσεις. Εσένα που η μοναξιά σε ταλαιπωρεί, φρόντισε να την πολεμήσεις με ευχάριστη και θετική διάθεση!

 

Υδροχόος

Ο σύντροφός σου περνάει μία δύσκολη περίοδο και ίσως χρειαστεί την συμπαράσταση σου σε οικονομικά θέματα. Μην του την αρνηθείς και φρόντισε να κατανοήσεις τα προβλήματα του, χωρίς γκρίνιες και εντάσεις. Όσοι δεν έχετε σχέση, η σημερινή όψη της μέρας θα βγάλει στην επιφάνεια τον κρυμμένο σας συναισθηματισμό και ερωτισμό. Όλα μπορούν να συμβούν, ιδιαίτερα σε όσους από εσάς είστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες έστω και μέσω διαδικτύου.

 

Ιχθύς 

Ο σύντροφός σου περνάει μία δύσκολη περίοδο και ίσως χρειαστεί την συμπαράσταση σου σε οικονομικά θέματα. Μην του την αρνηθείς και φρόντισε να κατανοήσεις τα προβλήματα του, χωρίς γκρίνιες και εντάσεις. Όσοι δεν έχετε σχέση, η σημερινή όψη της μέρας θα βγάλει στην επιφάνεια τον κρυμμένο σας συναισθηματισμό και ερωτισμό. Όλα μπορούν να συμβούν, ιδιαίτερα σε όσους από εσάς είστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες έστω και μέσω διαδικτύου.

 

 

Πηγή