s2mblw

Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό εντείνοντας την ανάγκη στα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και στα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) να κοινωνικοποιηθούν, να επικοινωνήσουν, να φλερτάρουν και να διασκεδάσουν. Παράλληλα, το πάθος και ο ρομαντισμός κυριαρχούν σε ό, τι αφορά την προσωπική μας ζωή και μπορεί να δώσουν μοναδικές στιγμές με το ταίρι μας.

 

Κριός

Στην αισθηματική σου ζωή, μπορείς να λύσεις αρκετά ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου. Μην αναβάλεις άλλο την κουβέντα που θέλεις να κάνεις με τον σύντροφό σου για να τα ξεκαθαρίσεις. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, μην κλειστείς και το σημερινό βράδυ στο σπίτι, γιατί σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

 

Ταύρος

Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά αν αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου και δείξεις με κάθε τρόπο τα έντονα συναισθήματα που έχεις για τον σύντροφό σου. Όσο για σένα που βιώνεις μοναξιές, η μέρα είναι καλή για να συναντήσεις ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον, που το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να σου εκδηλώνει τον έρωτά του.

 

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, κάνε κινήσεις για να βελτιώσεις το κλίμα που επικρατεί και να φέρεις κοντά σου τον σύντροφό σου. Να θυμάσαι ότι τίποτα δε φτιάχνεται χωρίς κόπο! Οι ελεύθεροι του ζωδίου, καλό θα ήταν να αλλάξετε λίγο την συμπεριφορά σας και να φαίνεστε πιο διαθέσιμοι και ανοιχτοί.

 

Καρκίνος

Η σημερινή Κυριακή θα έχει κάποιες στιγμές έντασης στη σχέση σου, φίλε Καρκίνε. Αντί να αναλώνεσαι σε φωνές και τσακωμούς, βρες την υπομονή και τη σοβαρότητα να λύσεις ώριμα ό, τι σε απασχολεί. Αν σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, πέρασε αυτό το βράδυ παρέα με φίλους κάνοντας αυτά που σε ευχαριστούν και μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει τη διάθεση.

 

Λέων

Στα αισθηματικά σου, φίλε Λέοντα, καλό είναι να συγκρατήσεις τα νεύρα σου σήμερα και να μην αφήσεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν. Αν έχεις καλή διάθεση μπορείς να ξεπεράσεις τα προβλήματα που θα προκύψουν σήμερα στη σχέση σου. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, η σημερινή θετική όψη ευνοεί ιδιαίτερα τις πρωτοβουλίες. Κάνε την κίνησή σου προς το άτομο που σου αρέσει και δεν θα χάσεις.

 

Παρθένος

Στα αισθηματικά σου, άφησε μακριά από τη σχέση σου τα προβλήματα της δουλειάς, ώστε να περάσεις μια πολύ όμορφη βραδιά με το σύντροφό σου. Είναι πολύ εύκολο να χαλάσεις το κλίμα με το άγχος σου. Εσύ που κυνηγάς την ευτυχία αλλά ακόμη δεν έχεις καταφέρει να την κατακτήσεις, κάνε πράγματα για τον εαυτό σου, ασχολήσου με ό, τι σε ευχαριστεί, αλλά έχε και το νου σου, γιατί κάποιο άτομο που βρίσκεται δίπλα σου, ενδιαφέρεται ουσιαστικά για εσένα.

 

Ζυγός

Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, μην πεις πράγματα στον σύντροφό σου που δεν πιστεύεις και πάνω από όλα δε θα μπορείς στο μέλλον να τα πραγματοποιήσεις, γιατί πολύ γρήγορα θα έρθεις σε σύγκρουση μαζί του και τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα από όσο ήδη είναι. Όσο για σένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μέχρι το βράδυ έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις την γνωριμία που θα σε κάνει να χαρείς και θα ανανεώσει τη διάθεσή σου.

 

Σκορπιός

Τα αισθηματικά σου, μπορούν να πάνε πολύ καλά σήμερα, φίλε Σκορπιέ, αν αφήσεις μακριά από τη σχέση σου τα διάφορα προβλήματα και άγχη και επικεντρωθείς με το σύντροφό σου σε ευχάριστες συζητήσεις για το μέλλον. Εσύ που δεν έχεις ακόμη μόνιμο ταίρι, άφησε το ρομαντισμό σου να λειτουργήσει αβίαστα και τότε κάποια άτομα θα μπορέσουν να σε πλησιάσουν.

 

Τοξότης

Ο τρόπος που κάνεις κάποια πράγματα μπορεί να παρεξηγηθούν από τον σύντροφό σου και να κατηγορηθείς άδικα για αδιαφορία, πράγμα που σε καμία περίπτωση δε θέλεις. Καλό θα είναι να μιλήσεις μαζί του και να του εξηγήσεις τους λόγους της συμπεριφοράς σου. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις τη μοναξιά από κοντά σου, συνέχισε έτσι και είναι βέβαιο ότι η καρδούλα σου πολύ γρήγορα θα χτυπήσει στους ρυθμούς του έρωτα.

 

Αιγόκερως

Μην αμελείς βασικά θέματα μέσα στη σχέση σου, λόγω των προβλημάτων που έχεις στην καθημερινότητα, φίλε Αιγόκερε. Δε φταίει ο σύντροφός σου σε τίποτα αν εσύ είσαι φορτισμένος. Όσο για εσένα που ακόμη δεν έχεις αποχωριστεί τη μοναξιά, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί η ημέρα είναι ευνοϊκή για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία ή έστω για να περάσεις ευχάριστα το βράδυ σου.

 

Υδροχόος

Έχεις πολύ άγχος στην καθημερινότητά σου. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να νιώσεις καλύτερα και να περάσεις όμορφα μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος, βρες απάγκιο στην αγκαλιά των αγαπημένων σου για να αποφορτιστείς.

 

Ιχθύς

Να θυμάσαι ότι ο έρωτας έχει ανάγκη από φαντασία για να κρατηθεί ζωντανός, αγαπητέ Ιχθύ. Γι’ αυτό, κάνε ό, τι χρειαστεί για να φέρεις πιο κοντά το ταίρι σου και μην αφήσεις τα προβλήματα της καθημερινότητας να σας απομακρύνουν. Εσύ που κάνεις παρέα με την μοναξιά, πρέπει να αλλάξεις κάποια πράγματα στην ζωή, σου για να αφήσεις χώρο ώστε να έρθει ένα νέο πρόσωπο στην ζωή σου.

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!