Ο ανάδρομος Άρης στον Κριό σχηματίζει τετράγωνο ακριβείας με τον Δία στον Αιγόκερω, ωθώντας σε απερίσκεπτες κινήσεις τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Είναι απαραίτητο να συγκρατήσουμε την έντονη ενέργεια και να προσπαθήσουμε να την διοχετεύσουμε στοχευμένα, καθώς η υπερβολή μας χαρακτηρίζει. Δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος που απασχολούν την προσωπική μας ζωή. Καλό είναι να μην προχωρήσουμε σε αποφάσεις και βήματα αν δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι για τις επιλογές μας. Θα πρέπει δηλαδή να συγκρατήσουμε την επιθυμία για άμεση αντίδραση σε καταστάσεις που μας ενδιαφέρουν.

Κριός

Στα αισθηματικά σου, καλύτερα να μιλήσεις σήμερα με το ταίρι σου για ότι σε προβληματίζει. Μην ξεχνάς ότι έχεις τη δυνατότητα να βρίσκεις τρόπους για να φτιάχνεις την ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Εσύ που ακόμη ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό άφησε το άτομο που σε ενδιαφέρει να σε πλησιάσει.

Ταύρος

Στα αισθηματικά σου, μπορεί η διάθεσή σου να είναι πολύ καλή αλλά να χαλάσει για λεπτομέρειες που δεν έχουν καμία σημασία. Μην αφήνεις τη σχέση σου χωρίς τονωτικές ενέσεις γιατί σε λίγο είναι θέμα χρόνου να σε αφήσει κι αυτή. Εσύ που κάνεις παρέα με τη μοναξιά να ξέρεις ότι η μέρα ευνοεί τις νέες γνωριμίες. Δείξε καλή διάθεση και όλα θα γίνουν.

Δίδυμος

Σήμερα προσπάθησε να ελέγξεις το άγχος που έχεις και να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Μια βραδινή έξοδος θα σας έκανε πολύ καλό. Όσο για τους Διδύμους που η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη τη ζωή σας, το βράδυ σας ευνοεί είτε για να επιστρέψετε σε έναν παλιό σας έρωτα, είτε για να εξομολογηθείτε τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, πρόσεχε τι κάνεις και τι λες σήμερα στο ταίρι σου, γιατί δεν αργεί να έρθει η ώρα του καβγά, που θα σε κάνει πυρ και μανία με τον σύντροφό σου. Χαμήλωσε τους τόνους σου και αν χρειαστεί, κάνε και λίγο το κορόιδο! Αν αυτό τον καιρό κάνεις παρέα μόνο με τη μοναξιά, χαλάρωσε, απόλαυσε το και διασκέδασε το με φιλικά σου πρόσωπα, που περνάς τέλεια! Άλλωστε είναι η μόνη επιλογή που έχεις σήμερα.

Λέων

Προσπάθησε, φίλε Λέοντα, να κατανοήσεις κάποιες καταστάσεις σε προβλήματα που μπορεί να περνάει το ταίρι σου, βοήθησέ το να τα λύσει και μετά θα δεις ότι το κλίμα μεταξύ σας θα είναι ήρεμο και γαλήνιο. Εσύ που ακόμη δεν έχεις σχέση, μην τρομάζεις από τη στασιμότητα των ημερών, αλλά αναρωτήσου τι κινήσεις πρέπει να κάνεις για να βγεις το γρηγορότερο από τον λήθαργο της μοναξιάς σου.

Παρθένος

Στα αισθηματικά σου, κάποια ζητήματα θα σε προβληματίσουν αλλά αν κάνεις μια ήρεμη συζήτηση με τον σύντροφό σου θα βρεις τις απαντήσεις που ζητάς. Η σημερινή μέρα σε ευνοεί για κάθε είδους συναναστροφή ερωτικού περιεχομένου. Ειδικά αν είσαι μόνος σου πρέπει να αξιοποιήσεις αυτήν την μέρα.

Ζυγός

Στην αισθηματική σου ζωή είναι καιρός να αφήσεις τις ευθύνες και το άγχος και να δώσεις περισσότερο χρόνο στη σχέση σου. Κάνε σχέδια και πέρασε ένα ρομαντικό βράδυ με τον άνθρωπό σου. Αν είσαι μόνος σου, προετοιμάσου για φλερτ που θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ όμορφα και γιατί όχι, να ερωτευτείς.

Σκορπιός

Μετά από έναν δυνατό καβγά, έρχεται η συμφιλίωση που ξαναζωντανεύει όλα τα θετικά συναισθήματα της σχέσης. Αυτό μπορεί να συμβεί σήμερα και στη δική σου σχέση, φίλε Σκορπιέ. Ένας καβγάς, που γρήγορα θα ξεπεραστεί και θα σας φέρει πιο κοντά. Όσο για εσένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, έχεις όλα τα φόντα να κάνεις την καλύτερη γνωριμία, αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά!

Τοξότης

Στην αισθηματική σου ζωή ευνοούνται σήμερα οι συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να βρεις οριστικές λύσεις για τα προβλήματα της σχέσης σου. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, να ξέρεις πως δε θα είσαι για πολύ ακόμα. Μάθε πώς πρέπει να δράσεις για να αλλάξεις το κλίμα στα ερωτικά σου.

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα πρέπει να είναι αφιερωμένη σε σένα και τα πράγματα που σε ευχαριστούν. Στην αισθηματική σου ζωή, ό,τι θέλεις να πεις στον σύντροφό σου, πες το ξεκάθαρα και μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου. Κάθε πρόβλημα μπορεί να ξεπεραστεί αν το θέλεις. Αν είσαι μόνος, θα σε πλησιάσουν αρκετοί άνθρωποι σήμερα. Κάνε τη σωστή επιλογή.

Υδροχόος

Η συναισθηματική σου πλευρά σήμερα εμφανίζεται σε όλο της μεγαλείο και δε σε αφήνει να δεις καθαρά τις καταστάσεις. Η αισθηματική σου ζωή θέλει ειλικρίνεια και διάθεση για συζήτηση. Είναι καλή μέρα για ξεκαθαρίσματα με το ταίρι σου, ώστε να προχωρήσετε και οι δυο παρακάτω, μαζί ή χώρια. Αν είσαι μόνος, μη χάνεις ευκαιρίες.

Ιχθύς

Στη σχέση σου θα τα πας μια χαρά, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς. Δίνεις στο ταίρι σου αυτά που του λείπουν, ενώ μπορείς να ξεπερνάς τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχουν υπάρξει μεταξύ σας. Εσύ που κάνεις παρέα μόνιμα με τη μοναξιά σου, πρέπει να δεις τα πράγματα διαφορετικά και να συνειδητοποιήσεις ότι πρέπει να καταβάλλεις προσπάθειες για να βρεις κάποιον σύντροφο.

Πηγή