Καλό είναι να είμαστε απόλυτα ρεαλιστές και μετρημένοι στα λόγια μας. Η αντίθεση του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί έντονο εκνευρισμό που επηρεάζει τις κινήσεις μας. Καλά θα κάνουμε να είμαστε προσεκτικοί σε μετακινήσεις και σε συζητήσεις που καλό είναι να αποφύγουμε μέσα στην ημέρα. Δεν υπάρχει η ψυχραιμία και η ωριμότητα να αντιμετωπίσουμε τις οποίες καταστάσεις βιώνουμε και αυτό μπορεί να πυροδοτήσει έντονες κόντρες με σημαντικά πρόσωπα για εμάς.

 

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, τα σχέδιά σου προχωράνε με αργούς ρυθμούς, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε προβληματίζει. Όταν θέλεις κάτι πολύ το πετυχαίνεις χάρη στις ικανότητες και το πείσμα σου που δεν αφήνει τίποτα να ξεφύγει. Η σημερινή Παρασκευή θα σου ανοίξει τον δρόμο για να πετύχεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Στα αισθηματικά σου, μπορείς να μιλήσεις με τον άνθρωπό σου για όσα σκέφτεσαι και κυρίως για όσα αφορούν το κοινό σας μέλλον. Αν του δώσεις να καταλάβει, θα έχεις την υποστήριξη και τη βοήθειά του. Όσο για σένα που η μοναξιά έχει γίνει πλέον μόνιμη παρέα σου, οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτές τις μέρες θα σε ενθουσιάσουν και θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς μια και καλή.

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, έχεις να αντιμετωπίσεις μία δύσκολη ημέρα και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για να ανταπεξέλθεις. Πολλά πράγματα πιθανό να μη συμβούν λόγω της δικής σου αδράνειας και λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την όψη της Παρασκευής. Ίσως βέβαια ο φόβος σου μήπως σε απορρίψουν σε κάνει διστακτικό να κάνεις σημαντικά βήματα. Πρόσεξε, γιατί αργότερα θα χτυπάς το κεφάλι σου για τις ευκαιρίες που έχασες. Στα αισθηματικά σου, κάποια θέματα που έχουν προκύψει σχετικά με το παρελθόν ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου, δημιουργούν άσχημο κλίμα. Αν υπάρχει ακόμη μοναξιά στη ζωή σου, μην παραπονιέσαι, αλλά απόλαυσε την ελευθερία σου τώρα που μπορείς.

 

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, η μέρα είναι πολύ θετική για σένα και θα το καταλάβεις σύντομα, καθώς η αισιοδοξία για κάποια ζητήματα που έμεναν στάσιμα έρχεται να σου φτιάξει τη διάθεση. Το πρόγραμμά σου θα είναι γεμάτο εξελίξεις που θα σου δώσουν ικανοποίηση και επιβεβαίωση ότι οι προσπάθειές σου αποδίδουν. Τα αισθηματικά σου, είναι σε καλή μέρα και διάφορα προβλήματα θα συζητηθούν για να βρεθεί λύση. Κι αν ακόμη σε παιδεύει η μοναξιά αξιοποίησε όσο μπορείς την εύνοια του πλανητικού σκηνικού και πλησίασε διακριτικά το άτομο που σε ενδιαφέρει. Η ανταπόκριση θα είναι άμεση και θετική. άνε πράγματα για τον εαυτό σου και μην παραμελείς την υγεία, αλλά και την εμφάνισή σου.

 

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η μέρα θα είναι καλή για να αποκαταστήσεις σχέσεις που το τελευταίο διάστημα πέρασαν δυσκολίες. Μπορείς να μιλήσεις ανοιχτά για όσα σε έχουν στεναχωρήσει και να καταφέρεις να λύσεις πολλές από τις παρεξηγήσεις που σε έχουν προβληματίσει. Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις καλά με τη σχέση σου. Μη μεταφέρεις το άγχος της δουλειάς σου για να μην το κάνει και ο σύντροφός σου. Για σένα που πίνεις ακόμη καφέ με τη μοναξιά, η μέρα είναι ιδανική για να φλερτάρεις και να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Η τύχη είναι με το μέρος σου και η γοητεία σου ιδιαίτερα αυξημένη.

 

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, κάποια γεγονότα σήμερα θα σε ξαφνιάσουν και θα σε κάνουν να τα χάσεις. Μην υποκύψεις στις απρόσμενες εξελίξεις και δείξε λίγη ψυχραιμία. Χρησιμοποίησε τη διπλωματία σου για να τα χειριστείς και να στρέψεις τα γεγονότα προς όφελός σου. Απόφυγε τον εκνευρισμό και τις εντάσεις. Τα αισθηματικά σου, πάνε πολύ καλά και θα περάσεις μια μέρα γεμάτη αγάπη στη σχέση σου. Μην αφήσεις καμιά λεπτομέρεια να σου χαλάσει τη διάθεση και μίλησε με τον σύντροφό σου για ευχάριστα ζητήματα. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις τη μοναξιά από τη ζωή σου να ετοιμαστείς για εκπλήξεις πιο προκλητικού περιεχομένου που θα ανεβάσουν τη διάθεσή σου.

 

Παρθένος

Σήμερα, φίλε Παρθένε, κρατάς μια πολύ δυναμική στάση στις καταστάσεις και μπορείς να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην κουραστείς πάρα πολύ. Βρες τον χρόνο να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί και σου φτιάχνει τη διάθεση. Μέτρον άριστον, μην το ξεχνάς! Στα αισθηματικά σου θα έχεις μια μέρα γεμάτη από συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Πρόσεξε μήπως παρασυρθείς σε κουβέντες που θα φέρουν ένταση και διαφωνίες. Όσοι είστε ελεύθεροι, να ετοιμαστείτε για ευχάριστες εξελίξεις στα προσωπικά σας. Αν είσαι μόνος, πρόσεξε τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι σήμερα, γιατί μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος σε παρεξηγήσεις.

 

 

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, μπορείς να κάνεις πολλά για να καλυτερέψεις τις συνθήκες της ζωής σου, αλλά πρέπει να βάλεις πρόγραμμα στις κινήσεις σου. Σήμερα, τονώνεται η διάθεση σου και το αίσθημα της αλλαγής είναι έντονο μέσα σου. Η περίοδος είναι ευνοϊκή για να βάλεις μπροστά τα σχέδια σου. Στον δρόμο σου έρχονται καλύτερες λύσεις και δε θα αργήσεις να πάρεις μεγάλη ικανοποίηση. Στα αισθηματικά σου, η γοητεία και ο ερωτισμός θα μονοπωλήσουν τη μέρα σου και θα περάσεις καλά με τον άνθρωπό σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι που να σε κάνει να αισθανθείς καλά, είναι βέβαιο ότι το παρόν πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί να γνωρίσεις καλύτερα και ουσιαστικότερα κάποια άτομα από το ευρύτερο φιλικό περιβάλλον.

 

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, υπάρχουν θέματα από το παρελθόν που επανέρχονται σήμερα στη ζωή σου και ζητούν επιτακτικά λύση. Μη δίνεις άλλη αναβολή για να ηρεμήσεις επιτέλους από το άγχος που σου προκαλούν. Βάλε μια σειρά και κάνε όσα περισσότερα μπορείς βάζοντας όλες τις δυνάμεις για να τα τελειώσεις. Στα αισθηματικά σου, τα νεύρα θα σου χαλάσουν το κέφι και η σχέση σου θα είναι σήμερα σε ένταση. Αν δεν μπορείς να διαχειριστείς όσα νιώθεις, προτίμησε να επιστρέψεις αργά σπίτι, γιατί δε φταίει σε τίποτα ο σύντροφός σου να τα ακούσει! Αν δεν έχεις σχέση, είναι μια καλή περίοδος να γνωρίσεις κάτι ενδιαφέρον. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

 

Τοξότης

Πολύ προσοχή απαιτείται σήμερα σε αποφάσεις που αφορούν βασικούς τομείς της ζωής σου, αγαπητέ Τοξότη. Υπάρχουν μερικές καθυστερήσεις που σε εκνευρίζουν και θέλεις να αλλάξεις πολλά πράγματα. Μείνε συνετός στη συμπεριφορά σου και μην οδηγείσαι σε λανθασμένες κινήσεις από την παρορμητικότητά σου. Μiα περίεργη ημέρα ξεκινά στον τομέα των προσωπικών σου, καθώς κάποια μυστικά που αφορούν το παρελθόν του συντρόφου σου αποκαλύπτονται και σε στεναχωρούν. Εσύ που βαδίζεις ακόμη χέρι-χέρι με τη μοναξιά, μία απρόσμενη πρόσκληση από άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον, θα σε κάνει να ξεχάσεις για λίγο τον πόνο σου.

 

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και να ξέρεις ότι η στασιμότητα του παρελθόντος έχει περάσει. Είσαι σε περίοδο ανάκαμψης και μπορείς να ξεκινήσεις με νέες βάσεις να δώσεις έναν άλλο τόνο στη ζωή σου. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και οι ιδέες σου θα σε οδηγήσουν σε επιτυχία. Άτομα του περίγυρού σου που εμπιστεύεσαι σου ανοίγουν νέους δρόμους και σου υποδεικνύουν λύσεις. Στα αισθηματικά σου, η σχέση σου είναι αρκετά καλή και έχει προοπτικές να γίνει καλύτερη. Κάνε τις προτάσεις σου στον άνθρωπό σου και είναι βέβαιο ότι μπορείτε να περάσετε πολύ καλά. Εσύ που είσαι ελεύθερος, εστίασε σε φιλικά σου πρόσωπα.

 

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, προσπάθησε σήμερα να μην απαισιοδοξείς και να μη σκέφτεσαι αρνητικά. Έχεις φέρει τα πράγματα σε πολύ θετικό σημείο. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα, γιατί οι πλανήτες στέκονται αρωγοί στα σχέδιά σου για το μέλλον. Χρησιμοποίησε την εύνοιά τους για να βοηθήσεις κάποια δικά σου άτομα σε προβλήματα που μπορεί να έχουν. Στα αισθηματικά σου, μην έχεις συναισθηματικές μεταπτώσεις λόγω της ανασφάλειας που μπορεί να σου δημιουργεί μερικές φορές ο σύντροφός σου. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, μην τα παρατάς στην πρώτη δυσκολία και κυνήγησε τον στόχο σου με ό,τι διαθέτεις. Να θυμάσαι ότι ο επιμένων νικά!

 

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, σε έχει πιάσει σήμερα ένα παράπονο σχετικά με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και αναρωτιέσαι ποιοι είναι εκείνοι που πραγματικά θέλουν το καλό σου. Μην αναλώνεσαι σε σκέψεις που σου χαλάνε τη διάθεση και σου προκαλούν εκνευρισμό. Άλλωστε θα διαπιστώσεις ότι όσοι νοιάζονται είναι αρκετοί για να αισθάνεσαι καλά, μιας και κάποιοι είναι όντως περιττοί και πρέπει να τους απομακρύνεις. Μη διστάσεις! Στα αισθηματικά σου, η μέρα ευνοεί ιδιαίτερα το ερωτικό κλίμα στις επαφές σου. Αξιοποίησε τη, ειδικά αν δεν έχεις σχέση, για να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου και να συναντήσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και γούστα.

 

Πηγή

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!