Στα 3 eBook το 1 δώρο με το εκπτωτικό κουπόνι 3for2! Ανακάλυψέ τα!

r46

Το εξάγωνο του Ήλιου στον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σήμερα ευνοεί καταλυτικά τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως). Ενισχύεται σημαντικά η αποφασιστικότητά μας σε επίπεδο επαγγελματικών στόχων. Διαθέτουμε επιμονή, υπομονή και ωριμότητα για να προχωρήσουμε με σταθερά βήματα σε ότι θέλουμε να επιτύχουμε. Αντιλαμβανόμαστε με ευκολία ποιες κινήσεις θα μας ωφελήσουν και ποιες μπορεί να μας οδηγήσουν σε λάθος επιλογές ώστε να τις αποφύγουμε. Αυτό θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως από πρόσωπα που παίζουν καταλυτικό ρόλο στην καριέρα μας.

 

Κριός

Ευτυχώς σήμερα ο σύντροφός σου φτιάχνει ένα καλό κλίμα μέσα στη σχέση και αυτό σε ξεκουράζει και σε ευχαριστεί ιδιαίτερα. Αλλά ακόμα κι αν είσαι μόνος, έχεις κάθε πιθανότητα να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσω διαδικτύου.

 

Ταύρος

Στην ερωτική σου σχέση ενδέχεται σήμερα να προκύψουν θέματα που θα σε οδηγήσουν σε διαφωνίες και παρεξηγήσεις με τον άνθρωπό σου, φίλε Ταύρε. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία, ώστε να λυθούν χωρίς να χαλάσει η καρδιά κανενός. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα νιώσετε έναν αέρα ανανέωσης να σας ξυπνά τις αισθήσεις.

 

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, μη βιαστείς σήμερα να βγάλεις συμπεράσματα για το σύντροφό σου πριν συζητήσεις μαζί του για όλα όσα διαφωνείτε. Εσύ που ακόμη μιλάς με τη μοναξιά, φρόντισε να εκμεταλλευτείς το αποψινό βράδυ, συνομιλώντας με τους δικούς σου ανθρώπους.

 

Καρκίνος

Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Καρκίνε, είναι διάφορα αυτά που σε προβληματίζουν, αλλά ίσως οι απαντήσεις βρίσκονται στη δική σου συμπεριφορά. Κάνε ό,τι μπορείς για να δείξεις στο σύντροφό σου την αγάπη σου και αν ακόμη είσαι αδέσμευτος, άλλαξε λίγο τις απαιτήσεις σου και γίνε πιο θετικός σε ορισμένες καταστάσεις και άτομα που γνωρίζεις.

 

Λέων

Θέλεις να πεις κάποια πράγματα στον άνθρωπό σου για τη συμπεριφορά του και καλό θα είναι να μην το αναβάλλεις, αλλά να το επιχειρήσεις σήμερα. Εσύ, αγαπητέ Λέοντα, που βιώνεις ερωτικές μοναξιές, μην το βάζεις κάτω και άδραξε αυτήν την ημέρα για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει έστω και μέσω διαδικτύου. Τα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν.

 

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, σήμερα μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά στη σχέση σου, αλλά καλό είναι να αποφύγεις να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να σε στεναχωρήσουν. Και αν δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο τη μοναξιά σου, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Ζυγός

Στα αισθηματικά σου μια ατμόσφαιρα ανταγωνισμού θα επικρατήσει σήμερα στη σχέση σου. Οι δικοί σου στόχοι και οι στόχοι του συντρόφου σου μπορεί να έρθουν σε σύγκρουση. Κι όμως, αν δείτε τα πράγματα με λογική, μπορείτε να καλυφτείτε και οι δύο, προσφέροντας βοήθεια ο ένας στον άλλον. Αν ακόμη πίνεις καφέ παρέα με τη μοναξιά σου, ο έρωτας που ψάχνεις δε θα αργήσει.

 

Σκορπιός

Στα αισθηματικά σου, καλό είναι να δώσεις στο ταίρι σου τη δυνατότητα να σε πλησιάσει και να σου εκφράσει την αγάπη του. Αν είσαι αδέσμευτος, μη σε παίρνει από κάτω, γιατί σύντομα θα κάνεις μια γνωριμία -μέσω διαδικτύου- που θα σε συναρπάσει!

 

Τοξότης

Οι επιρροές που δέχεσαι σήμερα, θα σε κάνουν να ασχοληθείς ουσιαστικά με τη σχέση σου και με τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζεις σχετικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, κάνε την αυτοκριτική σου για να δεις τι σε κρατάει σε αυτή την παγιωμένη κατάσταση και βρες τρόπους να το αλλάξεις.

 

Αιγόκερως

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, σήμερα θα νιώσεις έντονη πίεση στην αισθηματική σου ζωή και η έλλειψη επικοινωνίας που υπάρχει στη σχέση σου, θα δυσκολέψει περισσότερο την κατάσταση.Αν είσαι αδέσμευτος, κινήσου με σύνεση προς ένα άτομο που σε έλκει από το χώρο της δουλειάς σου και εξέτασε πρώτα αν τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Περιόρισε τον αυθορμητισμό σου, γιατί υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείς.

 

Υδροχόος

Αν είσαι Υδροχόος, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, να μοιραστείς μαζί του τα προβλήματά σου και να νιώσεις ανακούφιση. Αν είσαι ακόμη ελεύθερος είναι και στο χέρι σου να κάνεις κάποιες κινήσεις που θα σε βγάλουν από τη μοναξιά σου. Πάρε εσύ την απόφαση και όλα θα γίνουν όπως θέλεις.

 

Ιχθύς

Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθύες, σήμερα θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με τον σύντροφό σου και θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις, που θα φέρουν την καλή πορεία στη σχέση σου. Οι ελεύθεροι Ιχθύες θα έχετε ευκαιρίες για να κάνετε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες γνωριμίες έστω και -μέσω διαδικτύου-, που θα είναι στο χέρι σας να τις εξελίξετε.

 

 

Πηγή