Είχα δώσει ένα αντικείμενο σε έναν άνθρωπο με τον οποίο υπήρχε ένα φλερτ, συγκεκριμένα ένα στιλό. Χαθήκαμε. Πέρασαν 8 Χρόνια και πήγα πάλι στην εταιρεία που δούλευε αλλά με ενημέρωσαν ότι είχε φύγει, όμως για καλή μου τύχη ένας συνάδελφός του γνώριζε σε ποια εταιρεία είχε πάρει μετάθεση. Πήγα και είδα το στιλό που του είχα δώσει φάτσα κάρτα στο γραφείο του (ναι, μετά από 8 χρόνια που είχαμε χαθεί λόγω διαφόρων συγκυριών). Γιατί το κράτησε 8 χρόνια; Όταν τον ρώτησα δε μου απάντησε, απλώς κοίταξε κάτω. Τελικά έχει συναισθήματα; Μόνο ένας ερωτευμένος δε θα το έκανε αυτό;

 

 

Αγαπημενότατη Άγνωστή μου Χ,

 

Εξαρτάται ποιο είναι το «αυτό». Να κρατήσει το στυλό ή να κοιτάξει κάτω; Ξέρω τι θα σκεφτείς και είναι και το ίδιο που σκέφτηκα εγώ όταν διάβασα το σημείωμά σου στο οποίο θες να σου απαντήσει κάποιος αν ο άλλος είναι ερωτευμένος μαζί σου επειδή του έδωσες ένα στυλό και το κράτησε, χωρίς να αναφέρεις τίποτε άλλο. Πατσίσαμε οπότε.

 

ΥΓ. 1: Ευτυχώς που συγκεκριμενοποίησες το αντικείμενο έστω και στο τέλος της πρότασης. Στο 2020 ζούμε, οργιάζει η φαντασία.

 

ΥΓ. 2: Γουρλίδικο το στυλό, του το έδωσες και χαθήκατε για οκτώ χρόνια. Πολλοί θα πλήρωναν όσο όσο για να το δώσουν στις πεθερές τους.

 

ΥΓ. 3: Και μετά από 8 χρόνια όχι μόνο στη βάρεσε να ξαναπάς εκεί που δούλευε, ρώτησες και πού είχε πάει για να πας και στην καινούρια δουλειά και να του μιλήσεις. Στόκερ με τα όλα της, αφού δε φώναξε σεκιούριτι πάλι καλά να λες.

 

ΥΓ. 4: Αν υποθέσουμε ότι είναι το ίδιο κι όχι ένα άλλο ίδιο με το προηγούμενο που του είχες δώσει, πρέπει να υποθέσουμε ότι το κράτησε επειδή σκεφτόταν εσένα ή ότι του άρεσε το στυλό, σαν πρώτη εικασία πάντα;

 

ΥΓ. 5: Τι να σου απαντήσει δηλαδή; Ότι δεν είχε άλλο γιατί με αυτό έξυνε το αυτί του καλύτερα;

 

ΥΓ. 6: Ε, άμα κοίταξε κάτω, καίγεται. Είναι πασιφανές.

 

ΥΓ. 7: Τι μαγικό στυλό είναι αυτό με 8 χρόνια διάρκεια;

 

ΥΓ. 8: Μόνο ερωτευμένος ναι. Ούτε κάποιος που του άρεσε απλά το στυλό και το κράτησε, ούτε κάποιος που τον πήρε ο συνάδελφος και του είπε ότι μια Χ σε έψαχνε και περίμενέ τη γιατί της έδωσα τη νέα διεύθυνση οπότε είχε χρόνο να τον ανακτήσει και να σε αφήσει άφωνη. Μόνο ο ερωτευμένος.

 

ΥΓ. 9: Ε τώρα που είδες ότι τον κράτησε, μισό να μετρήσω, 2028 να είμαστε καλά κάνε μια δεύτερη κρούση. Αν τον έχει και τότε εκεί θα το σιγουρέψεις.

 

Φιλιά στα μούτρα,

Η Σουσού σου

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού