Ο Ήλιος από τους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Δία στους Ιχθύες απογειώνει την διάθεση των ζωδίων του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες). Γεγονός είναι όμως ότι παρ’ όλη την αισιοδοξία που μπορεί να υπάρχει δε θα είναι εύκολο να χαλιναγωγήσουμε την διάθεσή μας και μπορεί να οδηγηθούμε σε υπερβολές. Στα επαγγελματικά, μπορεί να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες σε σχέση με την επικοινωνία που οφείλουμε να αξιοποιήσουμε όσο καλύτερα γίνεται. Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε θεωρώντας ότι οι ευκαιρίες αυτές δεν θα χαθούν, γιατί μπορεί να υπάρξουν τα αντίθετα αποτελέσματα.

 

Κριός

Στα αισθηματικά σου φίλε Κριέ καλό είναι να αποφύγεις τις εντάσεις και την γκρίνια απέναντι στο σύντροφό σου. Μπορείς να περάσεις μια όμορφη βραδιά αρκεί να συμβάλλεις κι εσύ στη δημιουργία μιας καλής ατμόσφαιρας. Αν παλεύεις ακόμη με τη μοναξιά σου, είναι καιρός να γίνεις λίγο πιο διεκδικητικός ώστε να καταφέρεις να απαλλαγείς από την παρουσία της μια και καλή. Σήμερα θα δεις ότι πολλές από αυτές τις καταστάσεις αρχίζουν να εξελίσσονται και μάλιστα με τρόπο που σε κάνει να αισθάνεσαι αρκετά τυχερός. Μην παρασυρθείς, βέβαια σε βιαστικές κινήσεις γιατί θα τα καταστρέψεις όλα.

 

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, πέρασε σήμερα χαλαρά και ρομαντικά με το σύντροφό σου ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στη σχέση σου. Κι αν ακόμη δεν έχεις κάνει κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, ρίξε λίγο τον πήχη και θα δεις ότι είναι πολλοί αυτοί που θα μπορούσες να έρθεις πιο κοντά και να σε κάνουν ευτυχισμένο. Αν μπορείς και έχεις βέβαια τη δυνατότητα προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς όσο μπορείς από όλα θα συμβούν και κάτσε και σκέψου, αφομοίωσε τις αλλαγές και δες τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Άλλωστε, καμιά φορά δεν είναι στο χέρι μας η έκβαση των γεγονότων.

 

Δίδυμος

Στα αισθηματικά σου φίλε Δίδυμε καλό είναι να αφήσεις όλο σου τον ερωτισμό να εκδηλωθεί απέναντι στον σύντροφό σου. Έτσι θα περάσεις μια όμορφη και ουσιαστική μέρα που θα ανανεώσει το κλίμα ανάμεσά σας. Για σένα που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, είναι η ώρα να δείξεις τα συναισθήματα σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει και η ανταπόκριση του θα σε γεμίσει με ελπίδες. Μην αφήσεις να σε παρασύρει η ένταση που μπορεί να νιώσεις μόνο και μόνο επειδή θέλεις να τελειώνεις με κάποια ζητήματα. Γενικά η μέρα είναι πολύ θετική και λίγα είναι τα εμπόδια που μπορούν πραγματικά να σε σταματήσουν, όποτε μην την αφήσεις να πάει χαμένη.

 

Καρκίνος

Η σημερινή ημέρα θα σε φέρει κοντά στο σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος και θα σε κάνει να του εξομολογηθείς όλα όσα έχεις μέσα στο κεφάλι σου και αφορούν τη σχέση σας. Η δική του αντιμετώπιση θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Εάν είσαι αδέσμευτος, κάποια πρόταση ενός ατόμου από το παρελθόν θα σε βάλει σε σκέψεις και θα σε προβληματίσει. Θα ήταν ωφέλιμο να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για θέματα που δεν είναι του παρόντος. Σκέψου πολύ καλά τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις και συζήτησε με δικά σου άτομα όλες τις πιθανές λύσεις.

 

Λέων

Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα φίλε Λέοντα παρέα με το σύντροφό σου, αλλά να είσαι και έτοιμος για κάποιες μικρές διαφωνίες ή παρεξηγήσεις. Μη δώσεις περισσότερη σημασία απ’ όσο χρειάζεται και πήγαινε λίγο με τα νερά του! Αν δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο τη μοναξιά σου, μια νέα γνωριμία θα έρθει εκεί που δεν το περιμένεις και θα σε ενθουσιάσει! Να περιμένεις ειδήσεις κι αλλαγές που θα σε ευχαριστήσουν ιδιαίτερα. Η σημερινή μέρα θα σου χαρίσει μια ευχάριστη διάθεση κι αυτή με τη σειρά της την ενέργεια να κάνεις όσα έχεις στο μυαλό σου.

 

 

Παρθένος

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, σήμερα θα δεις τον σύντροφο σου με άλλο μάτι -πιο ερωτικό- αλλά θα του δείξεις και την αγάπη σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Εσύ που βιώνεις ερωτικές μοναξιές με τη γλυκύτητα που έχεις αυτή την περίοδο είναι σίγουρο ότι θα έρθει η σχέση που περιμένεις, πολύ γρήγορα. Δες μερικές καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία. Θα σου κάνει πολύ καλό. Το βράδυ απόφυγε να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να προσπαθείς να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν ολομόναχος.

 

Ζυγός

Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς της ζωής σου, δε σε αφήνουν να λύσεις κάποια βασικά θέματα που σε απασχολούν στη σχέση σου. Όσο για σένα που ακόμη είσαι ελεύθερος, η κατάσταση της μοναξιάς σου τώρα έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξει και να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις. Αν σε ταλανίζουν οικογενειακά θέματα, σήμερα ευνοείσαι απόλυτα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα διεκπεραιώσεις. Οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Πρέπει να προετοιμαστείς ψυχικά, για κάποιες καλές ειδήσεις που θα έρθουν.

 

Σκορπιός

Μπορείς να δίνεις στον σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ενώ ο ερωτισμός που έχεις, τον κάνει και περνάει πολύ καλά μαζί σου. Το βράδυ αυτό θα είναι απολαυστικό και ξεκούραστο και για τους δυο σας. Κι αν αυτή τη στιγμή αναζητάς το άλλο σου μισό, το αποψινό βράδυ αυξάνει τη δημοτικότητά σου και γοητεύει τους πάντες. Εκμεταλλεύσου το! Οι δυνατότητές σου είναι πολλές. Αρχίζεις να καταλαβαίνεις τις βαθύτερες σκέψεις των ατόμων που σε περιβάλλουν και τι ζητάνε πραγματικά από σένα. Αυτό σου χαρίζει την ηρεμία που έχεις ανάγκη.

 

Τοξότης

Η μέρα σε ευνοεί και βελτιώνει αισθητά την επικοινωνία με τον σύντροφό σου, με αποτέλεσμα να περάσετε ένα πολύ όμορφο βράδυ οι δυο σας. Κι αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, άνοιξε τα φτερά σου για νέες γνωριμίες και φλερτ, που θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα αναπτερώσουν το ηθικό σου. Μπορείς να κάνεις ξεκαθαρίσματα παρελθοντικών καταστάσεων, αλλά απόφυγε τις τάσεις απομόνωσης που μπορεί να έχεις, γιατί η μέρα προσφέρεται για έντονη κοινωνικότητα.

 

Αιγόκερως

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, χρειάζεται λίγη αποστασιοποίηση για να μην τσακωθείς σήμερα με τον άνθρωπό σου. Έχετε κι οι δύο προβλήματα, που σας φέρουν αντιμέτωπους με πολύ εκνευρισμό και ίσως πείτε μεταξύ σας λόγια, που δεν εννοείτε. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου, κάνε λίγη υπομονή ακόμα.  Τα προβλήματά σου φτάνουν σε ένα τέλος και όχι μόνα τους. Εσύ είσαι που παίρνεις τις καταστάσεις στα χέρια σου αποφασιστικά. Αν έχεις τον νου σου και δεν παρασυρθείς σε αγχώδεις κινήσεις, όλα θα πάνε πολύ καλά.

 

Υδροχόος

Η περίοδος για τη σχέση σου είναι αρκετά θετική, παρόλο που μερικά πράγματα σε πειράζουν ακόμη. Φρόντισε να τα ξεκαθαρίσεις και μην ασχολείσαι με αυτά που δεν έχουν σημασία. Όσο για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε, που παλεύεις με τις μοναξιές σου φρόντισε να ζήσεις τη ζωή σου όσο πιο καλά και ξέγνοιαστα μπορείς. Θα έχεις πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις. Είναι η κατάλληλη μέρα για να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν.

 

Ιχθύς

Στη σχέση σου θα έχεις κάποιες εναλλαγές που θα σε ευχαριστήσουν και πρόκειται να χαρίσουν έναν αέρα ανανέωσης στο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Όσο για εσένα που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, σε περιμένει μία ευχάριστη είδηση από άτομο που συναναστρέφεσαι στενά το τελευταίο διάστημα και ίσως τώρα ξεκινήσεις μία ερωτική σχέση μαζί του. Η μέρα θα σε ευνοήσει αρκετά για να το πετύχεις και θα ομαλύνει αισθητά τις επικοινωνίες σου. Μπορείς να φτιάξεις εκ νέου το πρόγραμμά σου και να σχεδιάσεις καλύτερα τις υποθέσεις σου.

 

Πηγή