Το τετράγωνο του Άρη από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο επηρεάζει τα Σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Η νευρικότητα δεν είναι ελεγχόμενη και μπορεί να οδηγήσει σε έντονες συγκρούσεις που θα επηρεάσουν φιλικές σχέσεις και στόχους. Είναι σημαντικό να διαχειριστούμε πιθανές ανατροπές που μπορεί να προκύψουν καθώς είναι εύκολο να μας αποπροσανατολίσουν προκαλώντας υπερένταση. Καλά θα κάνουμε να περιορίσουμε σπασμωδικές αντιδράσεις που μπορεί να έχουν κόστος διαφορετικά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για συγκρούσεις που μπορεί να επηρεάσουν σημαντικές σχέσεις στη ζωή μας.

 

Κριός

Σήμερα θα αναπτερωθούν οι ελπίδες σου, αγαπητέ Κριέ. Θα δεις, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σου τομέα, τα όνειρά σου να πραγματοποιούνται. Κάποιο άτομο με ισχύ θα σε βοηθήσει να φτάσεις εκεί που θέλεις, μιας και στο παρελθόν το βοήθησες κι εσύ σε στιγμή που το είχε ανάγκη. Η ερωτική σου σχέση σήμερα θα τονωθεί και θα αποκτήσει ουσία και περιεχόμενο, με συνέπεια να περάσεις ένα παθιασμένο βράδυ με τον σύντροφό σου. Όσο και για σένα που είσαι αδέσμευτος, κάτι δυνατό έρχεται να σου ταράξει τα ήρεμα νερά της καθημερινότητας και να σε αποπλανήσει!

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, μη βγεις σήμερα από τον προγραμματισμό σου, αν θέλεις να πετύχεις τους στόχους σου. Δικά σου άτομα θα ζητήσουν πολλά από σένα, γι’ αυτό πρέπει να διαχωρίσεις μερικές καταστάσεις. Οι εξελίξεις θα είναι θετικές, ειδικά σε θέματα που αφορούν κάποια τολμηρά σχέδια και οι κόποι σου θα ανταμειφθούν. Στη σχέση σου δέχεσαι γεγονότα από ανασφάλεια και αδυναμία, συναισθήματα που πρέπει να καταπολεμήσεις το γρηγορότερο, ακόμη κι αν φοβάσαι να μείνεις μόνος σου, γιατί στο τέλος θα τα βάλεις με τον εαυτό σου και θα είναι πιο επίπονο. Όσο για σένα που κάνεις παρέα με τη μοναξιά, κάτι καλό έρχεται τώρα στη ζωή σου που θα έχει προοπτικές να εξελιχθεί σε μόνιμο δεσμό.

 

Δίδυμος

Προσοχή σήμερα στη συμπεριφορά σου και κυρίως στη σχέση σου με άτομα του στενού σου κύκλου, με τα οποία μπορεί να έρθεις σε έντονη αντιπαράθεση. Τακτοποίησε τις καταστάσεις που χρειάζονται διευθέτηση και κράτησε χαμηλούς τόνους. Μέσα σε όλα αυτά, δώσε βάση στην υγεία σου, γιατί το τελευταίο διάστημα την έχεις παραμελήσει. Στην αισθηματική σου ζωή, μίλα στον σύντροφό σου και μη φοβηθείς να ανοιχτείς για όσα σε απασχολούν. Είναι ο μόνος τρόπος να βγάλεις τη σχέση σου από το τέλμα στο οποίο έχει πέσει. Αν είσαι μόνος, μην υποκύψεις σε προτάσεις που προέρχονται από το παρελθόν ή σε καταστάσεις που δε θέλεις να μαθευτούν. Η μέρα δεν προσφέρεται για μυστικά.

 

Καρκίνος

Η μέρα σε βοηθά να κρίνεις τις καταστάσεις με ωριμότητα και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για όσα συμβαίνουν και σε αφορούν άμεσα. Μην επαναπαύεσαι και κινήσου δυναμικά για να πετύχεις όσα θέλεις. Στην αισθηματική σου ζωή, θα μπορέσεις να γοητεύσεις σήμερα τον άνθρωπό σου και να δεχτείς απλόχερα την αγάπη του. Η ατμόσφαιρα στη σχέση σας είναι πολύ καλή και μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα. Αν είσαι μόνος, βρες την αισιοδοξία και την καλή σου διάθεση και τα υπόλοιπα θα έρθουν σύντομα από μόνα τους.

 

Λέων

Η μέρα θέλει ηρεμία και ωριμότητα για να μην μπλεχτείς σε καταστάσεις που θα σε δυσαρεστήσουν. Βγες με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι, μίλησε για τα προβλήματά σου και απόφυγε κάθε κίνηση βιασύνης που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στους στόχους σου. Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να ηρεμήσεις και να περάσεις μια όμορφη μέρα με τη σχέση σου, καθώς το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις ερωτικές στιγμές. Αν είσαι μόνος, η γοητεία σου σήμερα δεν περνά απαρατήρητη. Απόλαυσε τα αποτελέσματά της!

 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, ορισμένα θέματα στην καθημερινότητά σου δεν τα βλέπεις στις πραγματικές τους διαστάσεις, με αποτέλεσμα να οδηγείσαι σε λανθασμένα συμπεράσματα και επιπόλαιες κινήσεις. Αυτή τη δύσκολη μέρα, χρησιμοποίησε περισσότερο τη λογική παρά το συναίσθημά σου για να κάνεις τις σωστές εκτιμήσεις και να προστατεύσεις τον εαυτό σου. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μη γίνεσαι απόμακρος στη σχέση σου, γιατί ο σύντροφός σου θα το παρεξηγήσει και από το πουθενά μπορεί να δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι ακολουθήστε έναν πιο τολμηρό δρόμο για να φτιάξετε την αισθηματική σας ζωή και θα έχετε πολλές πιθανότητες να το πετύχετε.

 

 

Ζυγός

Σήμερα θα σε προβληματίσουν κάποια γεγονότα εκεί που δεν το περιμένεις και θα πρέπει να έχεις τον νου σου σε όσες καταστάσεις κληθείς να αντιμετωπίσεις. Γενικά, απόφυγε τις πολλές συγκινήσεις, γιατί τα νεύρα σου δεν είναι στα καλύτερά τους και μπορεί να σε παρασύρουν.  Στα αισθηματικά σου μπορείς να κάνεις μία ευχάριστη έκπληξη στον σύντροφό σου και αν είναι εφικτό να περάσετε λίγο χρόνο οι δύο σας για να βελτιωθεί το κλίμα μεταξύ σας. Αν ακόμη σε παιδεύει η μοναξιά, μπορείς να περάσεις όμορφα στο σπίτι με τους φίλους ή την οικογένειά σου και να μην ενδώσεις σε προσκλήσεις για εξόδους που μάλλον δε θα σου βγουν σε καλό.

 

Σκορπιός

Η μέρα σου δίνει το πάνω χέρι και μπορείς να τακτοποιήσεις ορισμένα ζητήματα που δεν πάνε καλά εδώ και καιρό. Μη χάσεις αυτή τη διάθεση και μην επηρεαστείς από δικούς σου ανθρώπους που μπορεί να σε στενοχωρήσουν. Στην αισθηματική σου ζωή, η μέρα είναι άκρως ερωτική και σε βοηθάει να απολαύσεις μια ρομαντική ατμόσφαιρα με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, γίνε λίγο πιο ανοιχτός και άφησε να σε πλησιάσουν κάποια άτομα απόψε. Μπορεί ανάμεσά τους να είναι αυτό που ψάχνεις.

 

Τοξότης

Σήμερα, θα σου δοθεί η ευκαιρία να επανεξετάσεις κάποιες καταστάσεις και να αξιολογήσεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσένα. Καλό είναι να πάρεις ξανά στα χέρια σου κάποιες υποθέσεις που στο παρελθόν δεν κατάφερες να λύσεις, γιατί τις θεωρούσες προβληματικές και τώρα ίσως βρεις τρόπους για να τις διευθετήσεις. Όπως και να έχει, απόφυγε τάσεις απομόνωσης που μπορεί να σε πιάσουν, γιατί δε θα σου βγουν σε καλό και δείξε μεγάλη προσοχή στα άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος που μπορεί να σε συμβουλέψουν κατάλληλα. Στα αισθηματικά σου, η μέρα θα είναι ευχάριστη στη σχέση σου, ενώ κάποιες εκπλήξεις θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι των ονείρων σου, πολλές έξοδοι και κοινωνικές επαφές θα ανεβάσουν σήμερα την αυτοπεποίθησή σου.

 

Αιγόκερως

Σήμερα οι συνθήκες σε ευνοούν ιδιαίτερα και θα σε βοηθήσουν να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου και να οδηγηθείς γρήγορα στην επιτυχία. Γενικά είναι μια καλή μέρα και πρέπει να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία, τόσο σε πρακτικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο. Με λίγη προσοχή μπορείς να απολαύσεις τις θετικές εξελίξεις που σε περιμένουν σε διάφορα θέματα. Στα αισθηματικά σου, η στασιμότητα που επικρατεί στη σχέση σου δεν πρέπει να σε εκνευρίζει, αλλά να σε βάλει σε σκέψεις σε ό,τι αφορά τα δικά σου λάθη που έχουν στεναχωρήσει τον σύντροφό σου. Μην κρύβεσαι άλλο και ανάλαβε το βάρος των ευθυνών σου για να μπορέσεις να πας τη σχέση σου παρακάτω. Αν είσαι αδέσμευτος, είναι ώρα να βρεις ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σου για να νιώσεις καλύτερα.

 

Υδροχόος

Σήμερα, οι συνθήκες είναι λίγο περίεργες και τα ευχάριστα γεγονότα θα διαδέχονται τα δυσάρεστα με πολύ γρήγορους ρυθμούς με αποτέλεσμα να βρίσκεσαι σε συνεχή εκνευρισμό, αλλά και σε πολύ δυναμική διάθεση. Όπως και να έχει, καλό είναι να μην τα βάζεις με άτομα που μπορεί να μη σου φταίνε και μη χάσεις την ψυχραιμία σου ό,τι κι αν γίνει, γιατί μόνο έτσι θα έχεις καλές εξελίξεις. Στα αισθηματικά σου, ο ερωτισμός σου βρίσκεται στα ύψη και δίνει νέα πνοή στη σχέση σου. Ο σύντροφός σου βρίσκεται δίπλα σου και σου αποδεικνύει συνεχώς ότι μπορείς να νιώθεις ασφαλής πλάι του. Όσο για σένα που η μοναξιά σου έχει γίνει η μόνιμη συντροφιά σου, αξιοποίησε στο έπακρο τις θετικές επιρροές που σου στέλνει η μέρα και μην κάθεσαι λεπτό σπίτι.

 

Ιχθύς

Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για σένα και θα το διαπιστώσεις από το πρωί, καθώς η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη. Γενικά θα έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις ευκαιρίες και να κινηθείς με τρόπο ήρεμο απέναντι σε όποιες δυσκολίες παρουσιάζονται. Η αισθηματική σου ζωή είναι σε καλή φάση και όσα προβλήματα σε απασχολούσαν τώρα μοιάζουν πιο εύκολα και νιώθεις ότι μπορείς να τα ξεπεράσεις. Δείξε την αγάπη σου στο ταίρι σου και αν είσαι μόνος, δείξε την καλή σου διάθεση. Αυτή θα φέρει δίπλα σου ενδιαφέροντα άτομα.

 

Πηγή

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!