pillow218656

Η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο κάνοντας έντονη την επιρροή της στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία από τον Κριό αυξάνοντας την αισιοδοξία και την ανάγκη να προχωρήσουμε σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Πρωτοβουλίες που αφορούν την επαγγελματική και προσωπική μας ζωή δεν αποκλείεται να υπάρξουν καθώς νιώθουμε πώς μπορούμε με γοργά βήματα να επιτύχουμε τα όνειρά μας. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε και υπερβολικές προσδοκίες που μπορεί να δημιουργηθούν καθώς δεν μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα την πραγματικότητα στο μέγεθος της.

 

Κριός

Φίλε Κριέ, οι καλές εξελίξεις που θα έρθουν σήμερα στη ζωή σου, θα σου δώσουν ενέργεια και δυναμικότητα, για να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα αποβούν ιδιαίτερα συμφέρουσες για την μελλοντική σου πορεία. Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα ορισμένες καταστάσεις που μπορεί να επικρατούν αυτή την περίοδο στη σχέση. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι κινήσου ανάλογα για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις και μην κλείνεις την πόρτα στα άτομα που διεκδικούν τον έρωτά σου, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πού μπορεί να σε βγάλει. Άλλωστε, δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις.

 

Ταύρος

Σήμερα, φίλε Ταύρε, θα κινηθείς σε πολύ καλά επίπεδα χάρη στις καλές επιρροές που δέχεσαι. Πρέπει να βάλεις προτεραιότητες για το τι θέλεις να τελειώσεις πρώτα κι έτσι δε θα αγχωθείς. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές. Αρχίζεις να καταλαβαίνεις τις βαθύτερες σκέψεις των ατόμων που σε περιβάλλουν, αλλά και τι ζητάνε πραγματικά από σένα. Η κατάσταση της σχέσης σου μπορεί αυτή την περίοδο να μη σου αρέσει και τόσο. Αυτή η Δευτέρα όμως θα σου δώσει τη δυνατότητα να κάνεις μία ουσιαστική κουβέντα με τον σύντροφό σου και να βρείτε από κοινού λύσεις ικανοποιητικές και δίκαιες και για τους δύο. Αν είσαι ελεύθερος, με τα προσόντα και τη γοητεία που σε διακρίνει, να περιμένεις μια σημαντική γνωριμία που θα έρθει τώρα στη ζωή σου.

 

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, η σημερινή Δευτέρα είναι ευνοϊκή για εσένα και δεν πρέπει να επηρεαστείς από τους γύρω σου και να κάνεις πίσω στα σχέδιά σου. Εμπιστεύσου τις ικανότητές σου, αλλά και το ένστικτό σου, για να δώσεις τις απαντήσεις που νομίζεις ότι είναι οι κατάλληλες. Τα αισθηματικά σου πάνε πολύ καλά και αν αποφύγεις κάποιες στιγμές έντασης, θα περάσεις ένα όμορφο βράδυ. Μη στέκεσαι σε λεπτομέρειες και μη γίνεσαι τόσο αυστηρός με τον σύντροφό σου. Εσύ που ακόμη είσαι ελεύθερος, προετοιμάσου για φλερτ. Απόψε, κάποια πρόσωπα θα σε πλησιάσουν για να σε γνωρίσουν καλύτερα. Δώσε το πράσινο φως και μην κλείνεσαι!

 

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, τη σημερινή Δευτέρα θα διακρίνεσαι από μεγάλη οργάνωση και θα μπορέσεις να βάλεις σε μια σειρά πολλά θέματα, που σε άγχωναν στο παρελθόν. Οι αποδόσεις σου θα είναι πολύ καλές. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη και θα είσαι σε θέση να διευθετήσεις και να λύσεις ενδεχόμενα οικογενειακά προβλήματα. Κάποιες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα σου επιτρέψουν να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον. Η σχέση σου πάει αρκετά καλά, αν είσαι δεσμευμένος. Μπορείς να την κάνεις όμως καλύτερη, αν διώξεις μακριά κάποιες ανασφάλειες που έχεις. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος, καλό θα ήταν να σταματήσεις να αγχώνεσαι και να ηρεμήσεις, γιατί τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως θέλουμε. Φρόντισε να ευχαριστηθείς το αποψινό βράδυ με στενούς φίλους και ποτέ δεν ξέρεις τι θα φέρει το ξημέρωμα!

 

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, κάνε σχέδια για το μέλλον καθώς έχεις όλους τους θετικούς οιωνούς με το μέρος σου. Μην αμελήσεις όμως καταστάσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα και μην επιτρέψεις σε κανέναν να παρέμβει στα σχέδιά σου. Σήμερα θα δώσεις παραπάνω σημασία στη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα, που μπορεί σε απομακρύνουν από τον σύντροφό σου. Εσύ που κοιμάσαι ακόμη αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, φρόντισε να είσαι, αλλά και να φαίνεσαι διαθέσιμος. Έτσι, όλο και κάτι καλό θα προκύψει στη ζωή σου.

 

Παρθένος

Σήμερα, φίλε Παρθένε, θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκες λύσεις. Αν σε προβληματίζουν οικογενειακά θέματα, ευνοείσαι γιατί τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα διεκπεραιώσεις. Οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Απόφυγε να εμπλακείς σε θέματα που δε σε αφορούν, γιατί θα σε φθείρουν ψυχικά. Τα αισθηματικά σου έχουν προοπτικές να κυλήσουν καλά, αν εσύ πρώτα δεις με περισσότερη εμπιστοσύνη κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου για σένα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, είναι καιρός να δείξεις τι πραγματικά κρύβει η καρδιά σου και τότε δε θα αργήσει να έρθει η γνωριμία που θα σε κάνει ευτυχισμένο.

 

 

Ζυγός

Σήμερα καλό είναι να οργανώσεις τη μέρα σου με συνέπεια και προγραμματισμό, ώστε να εξελιχθούν όλα αρμονικά και προς όφελός σου. Θα δεις ότι οι στόχοι που έχεις βάλει αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώσεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούν, μπορούν τώρα να λυθούν, μιας και θα επικρατήσει το συναίσθημα και όχι η λογική. Στην αισθηματική σου ζωή, η μέρα είναι ιδανική για να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να πεις στον σύντροφό σου τα πράγματα ακριβώς όπως τα σκέφτεσαι. Αν είσαι μόνος, πολύ πιθανό να δεχτείς μία πρόταση από ένα άτομο που σε φλερτάρει καιρό. Καλό είναι να το γνωρίσεις καλύτερα, γιατί μπορεί να εκπλαγείς.

 

Σκορπιός

Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, θα έχεις μεγάλη αισιοδοξία και θα δεις πολλές καταστάσεις από τη θετική τους πλευρά. Μόνο φρόντισε η υπερβολική αισιοδοξία να μη σε οδηγήσει σε επιπόλαιες κινήσεις, που μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Κάποιες ειδήσεις που θα έχεις για θέματα που σε απασχολούν, θα σε χαροποιήσουν πολύ. Ο δυναμισμός και η εφευρετικότητά σου θα είναι στα ύψη. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να διορθώσεις καταστάσεις, που σε είχαν στεναχωρήσει στο παρελθόν. Ακόμα, μπορείς να κάτσεις με τον σύντροφό σου και να μιλήσετε για τη σχέση σας, ώστε να λυθούν με τον καλύτερο τρόπο τα θέματα που σε προβλημάτιζαν εδώ και καιρό. Και αν είσαι ακόμη μόνος, η μέρα ευεργετεί τόσο πολύ την επικοινωνία σου, που θα καταφέρεις να σαγηνεύσεις όποιον έχεις βάλεις στόχο να κατακτήσεις.

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και ειδικά σήμερα μπορείς να τις αξιοποιήσεις για να πετύχεις πολλά από αυτά που θέλεις. Ωστόσο, η κυκλοθυμία σου στέκεται εμπόδιο στην ενεργητικότητα που πρέπει να επιδείξεις. Περιόρισε όσο μπορείς τη μελαγχολία που σε πιάνει κάποιες στιγμές και προχώρησε τα σχέδιά σου απερίσπαστος και χωρίς να χάνεις την ψυχραιμία σου με κάποια άτομα. Στα αισθηματικά σου μάλλον έχεις αφήσει κάποιες καταστάσεις να χρονίζουν, με αποτέλεσμα σήμερα να βρεθείς μπροστά σε δυσάρεστες εξελίξεις στη σχέση σου. Φέρσου με ψυχραιμία και επίλεξε τον διάλογο από τη σιωπή. Αν δεν είσαι σε σχέση, η προσωπικότητά σου θα κάνει κάποιο άτομο να σε προσέξει. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά!

 

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή Δευτέρα είναι ιδιαίτερα φορτωμένη και οι υποχρεώσεις που έχεις θα αυξάνονται όσο περνά. Δείξε την κατάλληλη ψυχραιμία και μην αποσυντονίζεσαι από όσα προκύπτουν εκεί που δεν τα περιμένεις γιατί με τις καλές επιρροές που δέχεσαι θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά. Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή μέρα για να βάλεις σε σειρά κάποια ζητήματα και να λύσεις μια και καλή κάποιες παρεξηγήσεις που σε έχουν απομακρύνει από τον σύντροφό σου. Για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, η επαφή σου με τους γύρω σήμερα ευνοείται. Μην αφήσεις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

 

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, οι αλλαγές που θα έχεις αυτό το διάστημα, θα κατακλύζουν τη ζωή σου και θα δημιουργούν απρόβλεπτες συνθήκες. Πρέπει να κινηθείς πολύ προσεκτικά και να μην κάνεις καμία υπερβολή. Πρόσεξε, γιατί οποιαδήποτε κίνηση μπορεί να σου κοστίσει. Μην αφήσεις οικογενειακά θέματα να διαιωνίζονται. Προσπάθησε να δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να ηρεμήσεις το ηλεκτρισμένο κλίμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή γύρω σου. Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να κρατήσεις τον εκνευρισμό σου όταν επιστρέψεις στο σπίτι και μην ξεσπάσεις την ένταση που νιώθεις στον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ταίρι μην κάθεσαι, γιατί η Δευτέρα από το απόγευμα και μετά, μπορεί να σου φέρει τα καλύτερα.

 

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, μην πιέζεις σήμερα τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Δες μερικές καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία, απόφυγε να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να προσπαθείς να λύσεις ολομόναχος, τα προβλήματα που σε απασχολούν. Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά και θα έχεις πολύ καλή διάθεση για να εκδηλώσεις την αγάπη σου στον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου, είναι ώρα να κινηθείς γρήγορα, γιατί πολύ σύντομα θα κάνεις καινούρια γνωριμία.

 

Πηγή

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!