O Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο βοηθώντας μας να προχωρήσουμε επί του πρακτέου σε προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους. Έχουμε την διάθεση να δουλέψουμε και να θεμελιώσουμε πλάνα που μπορεί να είναι ρεαλιστικά και να μας οδηγήσουν στην επίτευξη των φιλοδοξιών μας. Απαραίτητο είναι όμως να ξεφύγουμε από την ισχυρογνωμοσύνη και τον συντηρητισμό που μπορεί να οδηγήσουν σε επικοινωνιακά λάθη που θα μας στοιχίσουν. Σημαντικά πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον θα υποστηρίξουν σχέδια και όνειρα μας καθώς αντιλαμβάνονται πως είμαστε αποφασισμένοι για την επίτευξη τους. Η αντοχή και η επιμονή που δείχνουμε εντυπωσιάζουν.

 

Κριός

Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται από μια βιασύνη να τελειώνεις με ό,τι έχεις στο κεφάλι σου. Κι όμως, αυτή η στάση θα σε οδηγήσει σε κινήσεις που δεν θα είναι συμφέρουσες και αντί να ξεπεράσεις τα διάφορα αδιέξοδα, θα δημιουργήσεις καινούργια Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα, αν έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα σε κουβέντες που θα κάνεις με τον σύντροφό σου. Πέρασε χαλαρά και ρομαντικά μαζί του, ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στη σχέση σου. Όσο για σένα που δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στη ζωή σου,  η μοναξιά σου τώρα θα σταματήσει, γιατί θα κάνεις καινούργια γνωριμία που θα σου φέρει πολύ χαρά. Σήμερα μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε να βάλεις προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις. Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά. Μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις όπως είναι, αλλά η μεγάλη ανυπομονησία που έχεις, σε αποσυντονίζει;

 

Ταύρος

Η ημέρα χρειάζεται έξυπνους ελιγμούς για να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις, αγαπητέ Ταύρε. Το πλανητικό σκηνικό θα σε προβληματίζει αρκετά, με θέματα που ήταν άλυτα, αλλά δεν πρέπει να περιμένεις να εξελιχθούν εις βάρος σου για να κάνεις κάποιες κινήσεις ώστε να τα βελτιώσεις. Στα αισθηματικά σου, προσπάθησε να μην αφήσεις το άγχος και την πίεση να σε απομονώσουν από τον σύντροφό σου. Προτίμησε να μιλήσεις, ακόμα κι αν είναι για τα παράπονα που έχεις από τη συμπεριφορά του. Όσο για σένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, είναι καιρός να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, για να περνάς καλύτερα. Μη χάνεις με τίποτα την αυτοπεποίθησή σου. Η σημερινή Τετάρτη θα έχει αρκετό άγχος, καθώς οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές και στην πραγματικότητα δεν τις προλαβαίνεις όλες. Όπως και να έχει, θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και να κάνεις όσα μπορείς, χωρίς να βγαίνεις από τα όριά σου.

 

Δίδυμος

Η ημέρα θα είναι δύσκολη και οι ανάγκες σου επιτακτικές. Βάλε σε τάξη τα θέματα της καθημερινότητάς σου που έχουν πάρει άλλη τροπή από αυτή που θέλεις και μίλησε με τους οικείους σου για να σε συμβουλέψουν. Απόφυγε διαφωνίες και ακολούθησε την τακτική της υπομονής και της συνθηκολόγησης. Προγραμμάτισε να πας ένα ταξίδι με το ταίρι σου, γιατί με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις το έχεις ανάγκη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι αυτό θα σταματήσει. Η σημερινή μέρα σε ευνοεί για να μπορέσεις να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις εδώ και καιρό. Αν δε συμφωνείς με κάποια άτομα, δε χρειάζεται να έρχεσαι σε αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μείνε μακριά τους γιατί το μόνο που κάνουν είναι να σου χαλάνε την ψυχολογία. Φρόντισε να δεις πολλές καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα και η επιτυχία δε θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της. Μια βραδινή έξοδος με φιλικά πρόσωπα θα σου έκανε καλό ψυχικά.

 

Καρκίνος

Αυτή τη Πέμπτη θα σε φέρει στα όριά σου και θα σε βάλει σε διλήμματα αγαπητέ Καρκίνε. Ωστόσο μέχρι το βράδυ ευνοούνται τα ερωτικά σου και θα έχεις σε κάθε σου κίνηση και προβληματισμό, την βοήθεια του συντρόφου σου. Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να χαλαρώσεις στην αγκαλιά του. Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι να περιμένετε μία είδηση από άτομο του παρελθόντος, που θα σας φτιάξει το κέφι. Μια ημέρα έντασης και εκνευρισμού που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία ή τις ασχολίες σου θα είναι αυτή η Τετάρτη για το ζώδιό σου. Η σχέση σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές.

 

Λέων

Αυτή τη Πέμπτη θα κυλήσει καλά και με αρκετή αισιοδοξία από την μεριά σου. Λίγη προσοχή μόνο χρειάζεται να δείξεις τη διαχείριση των οικονομικών σου, όπου εύκολα μπορείς να βγεις εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να γίνεις πιο συνετός και να μην ανοίγεσαι υπερβολικά.  Στη σχέση σου φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στον σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, γιατί σήμερα θα κλειστείς πολύ στον εαυτό σου και αυτό θα σε φέρει αντιμέτωπο με όχι και τόσο ευχάριστες συζητήσεις. Όσο για εσένα που ακόμη είσαι μόνος σου, φρόντισε να απομακρυνθείς από μυστικές σχέσεις γιατί η μέρα θα σου προκαλέσει μπελάδες και συγκρούσεις. Σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με δημιουργικά πράγματα για να νιώσεις καλύτερα. Μπαίνεις σε μια πολύ ευνοϊκή περίοδο για τα σχέδιά σου. Προγραμματίσου και προετοιμάσου ανάλογα, για τις ευχάριστες εξελίξεις που θα έρθουν.

 

 

Παρθένος

Μία ημέρα έντασης και εκνευρισμού, που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία ή στις καθημερινές ασχολίες θα είναι αυτή τη Πέμπτη για εσένα. Οι σχέσεις σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα, με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Τα αισθηματικά σου είναι σε μια καλή μέρα. Πλησίασε περισσότερο τον σύντροφό σου και θα νιώσεις όμορφα με την ανταπόκριση που θα εισπράξεις. Κι αν ακόμη βαδίζεις χέρι-χέρι με τη μοναξιά, να ξέρεις ότι σύντομα θα γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα σε συγκινήσει. Μόνο μη βιάζεσαι, γιατί θα κάνεις λάθος επιλογές. Η σημερινή Τετάρτη έχει αυξημένες υποχρεώσεις, αρκετό άγχος και μια πίεση που δε σε αφήνει να λειτουργήσεις σωστά. Βάλε μπροστά τη λογική σου και μην αφήνεις τον πανικό να σε καταβάλει. Δείξε προσοχή και αυτοέλεγχο για να τα καταφέρεις.

 

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη την φαντασία σου και χρησιμοποίησέ την ώστε να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη και πιο όμορφη. Σε αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρεις, μην βιαστείς αλλά πάρε τον χρόνο που χρειάζεσαι, για να ζυγίσεις πρώτα τα υπέρ και τα κατά. Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά και καλά θα κάνεις να μη φέρεις στην επιφάνεια συζητήσεις και καταστάσεις που μπορεί να σε φέρουν σε σύγκρουση και σε αντιπαράθεση με τον σύντροφό σου. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, μην πτοείσαι από τη στασιμότητα των ημερών και συνέχισε τις προσπάθειές σου, γιατί το φως στον ορίζοντα πολύ γρήγορα θα εμφανιστεί για εσένα, από εκεί που ούτε καν φαντάζεσαι. Σήμερα οι ευθύνες που θα έχεις θα σου δημιουργήσουν άγχος και πάρα πολλή ένταση. Φρόντισε να μην τα βάλεις με άτομα που δε φταίνε σε τίποτα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, με ηρεμία και προσοχή.

 

Σκορπιός

Έπειτα από τόσες σκέψεις και μελέτη όλων των παραγόντων, θα πρέπει να έχεις πλέον καταλήξει ακριβώς σε ποιες κινήσεις θα πρέπει να προβείς, ώστε να πετύχεις τους σκοπούς σου, αγαπητέ Σκορπιέ. Μπορείς στον αισθηματικό τομέα να κάνεις ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός. Μην πεις υπερβολικά πράγματα, γιατί μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Εσύ που ακόμη είσαι αδέσμευτος, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή περίοδο, που θα κάνεις νέα σχέση, έτσι ακριβώς όπως την έχεις φανταστεί! Είσαι σε μια γενικότερη αναταραχή που σε εμποδίζει να βάλεις σε τάξη διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της μέρας για το ζώδιό σου. Πέρασε τη βραδιά με δικά σου άτομα, για να νιώσεις καλύτερα.

 

Τοξότης

Κάποια χαρούμενα γεγονότα που θα συμβούν σήμερα, θα σε βοηθήσουν να ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και να αναθεωρήσεις πολλές καταστάσεις, που μέχρι τώρα έβλεπες αρνητικά. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την θετικότητά σου κατάλληλα, για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για προώθηση των σχεδίων σου. Στην αισθηματική σου ζωή, αν υπάρχουν κάποιες υποψίες που αφορούν την πίστη του συντρόφου σου, καλό θα είναι να τις αγνοήσεις εφόσον δεν είσαι σίγουρος, γιατί το μόνο που προκαλούν είναι καχυποψία και αρνητική συμπεριφορά. Αν είσαι μόνος, συνέχισε να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις. Οι εξελίξεις θα είναι θετικές. Σήμερα δεν πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ταραχτεί από τη συμπεριφορά των άλλων και φυσικά δεν πρέπει να ασχοληθείς με κουβέντες που δε σε οδηγούν πουθενά, παρά μόνο σε εντάσεις. Προσπάθησε να μη βγεις από το πρόγραμμά σου γιατί θα μείνουν πίσω οι υποχρεώσεις.

 

Αιγόκερως

Η σημερινή ημέρα σου χαρίζει ευελιξία και επικοινωνιακή διάθεση, ώστε να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Επίσης, σου χαρίζει κι αρκετή υπομονή, η οποία θα σου φανεί χρήσιμη λόγω κάποιων δυσκολιών που θα προκαλέσει η αρνητική όψη της ημέρας. Στην αισθηματική σου ζωή, θα τα πας πολύ καλά σήμερα. Μπορείς να διώξεις λίγο το άγχος που έχεις με άλλες υποθέσεις και να περάσεις χαλαρά με το ταίρι σου. Ο ρομαντισμός θα κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα και θα σου χαρίσει πολύ όμορφες στιγμές. Αν πάλι είσαι μόνος, αυτή την περίοδο είναι πολύ πιθανό να πετύχεις τη γνωριμία που θέλεις. Σήμερα, θα βρεθείς να διαφωνείς με κάποια άτομα, αλλά δε χρειάζεται να έρχεσαι σε αντιπαραθέσεις μαζί τους. Προτίμησε να μείνεις μακριά τους, γιατί το μόνο που κάνουν είναι να σου χαλάνε την ψυχολογία. Γενικά προσπάθησε να είσαι θετικός όσον αφορά στις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σου.

 

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, μείνε σήμερα προσηλωμένος στους στόχους σου και κάνε ό,τι μπορείς για να μην χάσεις την μπάλα. Η αρνητική όψη που πραγματοποιείται σήμερα, θα προκαλέσει μικροεμπόδια στην έκβαση των υποθέσεών σου, που θα αποσπάσουν την προσοχή σου. Κάνε υπομονή και μείνε όσο μπορείς πιο ψύχραιμος. Στη σχέση σου, μην κάνεις συζητήσεις που θα φέρουν εντάσεις και φασαρίες ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Βγάλε τον ερωτισμό σου και διασκέδασε αυτό το βράδυ όσο περισσότερο μπορείς. Κι αν δεν αντέχεις άλλο τη μοναξιά σου, δέξου την πρόσκληση ενός ατόμου από το επαγγελματικό σου περιβάλλον και γνώρισε τον καλύτερα. Οι ευκαιρίες που θα έχεις αυτήν την Τετάρτη θα είναι πάρα πολλές. Πρέπει να κινηθείς πολύ γρήγορα και έξυπνα, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία γρηγορότερα. Οι δυνατότητές σου είναι επίσης πολλές και ο δυναμισμός σου στα ύψη.

 

Ιχθύς

Μπορείς από σήμερα να αρχίσεις να κάνεις κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου, αγαπητέ Ιχθύ, και να ξεχάσεις τις παλιές τακτικές, που μπορεί να σε έφερναν πίσω στην πορεία των σχεδίων σου. Άνοιξε τα φτερά σου και δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Μόνο έτσι θα βαδίσεις αργά, αλλά σταθερά στην οδό της επιτυχίας. Φίλε Ιχθύ, τα αισθηματικά σου χρειάζονται και τη δική σου συμμετοχή για να εξελιχθούν καλύτερα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους ουσιαστικά και να νοιαστείς για τον σύντροφό σου και τα προβλήματα που ενδεχομένως περνάει. Μην αμελείς τις ευθύνες σου αν θέλεις να παραμείνεις δεσμευμένος. Οι ελεύθεροι πάλι του ζωδίου να περιμένετε μία είδηση που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα και θα φτιάξει τη διάθεσή σας. Αυτή η Τετάρτη θα μειώσει έντονα την επικοινωνιακή σου δεινότητα και θα χρειαστεί επιπλέον προσπάθεια από τη μεριά σου για να κρατήσεις ως έχουν τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

Πηγή