Το τετράγωνο του Άρη στον Ταύρο με τον Δία στον Υδροχόο θα μας απασχολήσει μέσα στην ημέρα επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Η ανάγκη να περιχαρακώσουμε τα κεκτημένα μας μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές, ενοχλώντας τους γύρω μας και τα πρόσωπα κυρίως του φιλικού μας περιβάλλοντος. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε υπερβολικές σπατάλες που μπορεί να υπάρξουν μέσα στην ημέρα, καθώς αργότερα θα ανακαλύψουμε ότι τα περιττά έξοδα εκτροχίασαν τον προϋπολογισμό μας. Είναι σημαντικό να αποφύγουμε συμπεριφορές που θα μας εκθέσουν και κινήσεις που λόγω παρορμητισμού μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη.

 

Κριός

Φίλε Κριέ, μπορείς να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου αυτό το Σάββατο, ώστε να νιώσεις τόσο εσύ όσο και αυτός όμορφα στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι Κριοί ανοίξτε τα μάτια και τα αφτιά σας και ακούστε τα θετικά μηνύματα που σας στέλνει η μέρα ώστε να βρείτε γρηγορότερα αυτό που ψάχνετε.

 

Ταύρος

Η μέρα θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα θέλεις να κάνεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου, για να διώξεις μακριά καταστάσεις που σε στεναχωρούν στη σχέση σου. Εσύ που ψάχνεις ακόμη ταίρι, με την τόσο καλή επικοινωνία που θα έχεις αυτή την περίοδο, θα κατακτήσεις αυτό που θέλεις.

 

Δίδυμος

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Δίδυμε, καλό είναι να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις στο σύντροφό σου, γιατί κινδυνεύεις να πεις βαριά λόγια και να προκαλέσεις άθελα σου ανεπανόρθωτη ζημιά στη σχέση σου. Αξιοποίησε τη μέρα για να έρθεις κοντά του, αφήνοντας στην άκρη τα νεύρα σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη την ερωτική σου ευτυχία, μπορείς να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Κάνε την κίνησή σου χωρίς εγωισμούς και δε θα χάσεις.

 

Καρκίνος

Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή στιγμή για να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και να μιλήσεις με το σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Είναι στο χέρι σου να φτιάξεις τις καταστάσεις και να επαναφέρεις τον ερωτισμό ανάμεσα σας. Οι αδέσμευτοι, βγείτε και διασκεδάστε. Κάπου κοντά σας βρίσκεται μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

Λέων

Η σημερινή ημέρα θα αυξήσει την επικοινωνία σου με το ταίρι σου και θα θέλεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα στη σχέση, που μπορεί να μη σου αρέσουν. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι μην αφήνεσαι, γιατί βρίσκεσαι σε περίοδο που όλα μπορούν να συμβούν.

 

Παρθένος

Από σήμερα και στο εξής, θα δεις πολλές καταστάσεις στη σχέση σου να αλλάζουν προς το καλύτερο, φίλε Παρθένε. Και αν συνεχίζει να σε ακολουθεί η μοναξιά, αυτή η κατάσταση θα αλλάξει σύντομα, γιατί θα κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

Ζυγός

Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, η μέρα μπορεί να είναι πολύ καλή. Έχεις έντονη ερωτική διάθεση και μπορείς να εκπλήξεις το σύντροφό σου με τη συμπεριφορά σου. Μην παρασυρθείς σε εντάσεις που θα σου χαλάσουν το κέφι. Όσο για εσένα που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη που να σε ευχαριστεί, μη χάνεις την αισιοδοξία σου και σύντομα η ζωή σου θα αλλάξει.

 

Σκορπιός

Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στασιμότητα, αν είσαι Σκορπιός και για να τα βελτιώσεις πρέπει να χρησιμοποιήσεις τη φαντασία σου για να βρεις τρόπους που θα ανανεώσουν τον έρωτα σου και τη σχέση με το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, το ερωτικό κλίμα θα κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα και κάτι καλό θα έρθει σήμερα στη ζωή σου.

 

Τοξότης

Τα αισθηματικά σου, φίλε Τοξότη, είναι σε μια κρίσιμη μέρα και κάποια προβλήματα του παρελθόντος θα βγουν στην επιφάνεια και θα δημιουργήσουν ένταση ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Φέρσου ώριμα για να μη χαλάσεις τη μέρα σου. Οι αδέσμευτοι, εμπιστευθείτε περισσότερο τα συναισθήματά σας και δε θα χάσετε.

 

Αιγόκερως

Στα αισθηματικά σου, γίνεσαι λίγο γκρινιάρης σήμερα και αυτό μπορεί να σε φέρει σε σύγκρουση με το σύντροφό σου. Μη μιλάς πριν σκεφτείς αν έχεις δίκιο. Αν ακόμh βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, το παρελθόν σου μπορεί να επιστρέψει και να φλερτάρεις με κάποιο άτομο που γνωρίζεις από παλιά. Όμως, μην κάνεις πράγματα που δε σε εκφράζουν.

 

Υδροχόος

Σε ό,τι αφορά τον αισθηματικό τομέα φίλε Υδροχόε ανοίξου και δείξε όλη σου την αγάπη στον σύντροφό σου και θα δεις ότι θα αισθανθείς ήρεμος και ικανοποιημένος από τη σχέση σου. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, δείξε την τρυφερότητά σου και θα σε πλησιάσει το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Ιχθύς

Στα αισθηματικά σου, άφησε μακριά από τη σχέση σου όλα τα προβλήματα και διατήρησε ένα ήρεμο κλίμα, αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις λογομαχίες με το σύντροφό σου. Αν κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου προς το άτομο που σου αρέσει, γιατί μάλλον δεν έχει πάρει το μήνυμα που θέλεις να του δώσεις.

 

 

Πηγή