2952675-galaxy-purple-blue-planet-moon-3d-space___mixed-wallpapers

Σήμερα το αστρολογικό δελτίο καταγράφει μία ιδιαίτερα αισιόδοξη όψη, αυτή της Αφροδίτη στους Ιχθύες σε εξάγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω. Η συγκεκριμένη συνθήκη δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στα αισθηματικά, αλλά και τα επαγγελματικά μας.

 

Κριός

Σήμερα θα έχεις έντονη γοητεία και ρομαντισμό, που θα καταπλήξουν όλους όσους σταθούν δίπλα σου. Θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι μην απελπίζεσαι, γιατί με την κοινωνικότητα που έχεις, είναι σίγουρο ότι θα προκύψει και η γνωριμία που θέλεις.

 

Ταύρος

Στα αισθηματικά σου, μπορεί η διάθεσή σου να είναι πολύ καλή αλλά να χαλάσει για λεπτομέρειες που δεν έχουν καμία σημασία. Μην αφήνεις τη σχέση σου χωρίς τονωτικές ενέσεις, γιατί θα είναι θέμα χρόνου να σε αφήσει κι αυτή. Εσύ που βασανίζεσαι από τη μοναξιά σου να ξέρεις ότι η μέρα ευνοεί τις νέες γνωριμίες. Δείξε καλή διάθεση και όλα θα γίνουν.

 

Δίδυμος

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, θα μπορείς να κάνεις πάρα πολλά για τη σχέση σου για να γίνει τέλεια, αλλά και να δώσεις και όλα αυτά που μπορεί να λείπουν από το ταίρι σου. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, με το πλανητικό σκηνικό να σε ευνοεί θα προκύψουν τα καλύτερα.

 

Καρκίνος

Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και με λίγη καλή διάθεση θα περάσεις μια όμορφη μέρα και θα μοιραστείς με τον σύντροφό σου ευχάριστες στιγμές. Κι αν η μοναξιά παραμένει κοντά σου, βγες έξω και άφησε την κοινωνικότητά σου να φέρει δίπλα σου ενδιαφέροντα άτομα.

 

Λέων

Στα συναισθηματικά σου, έχεις όλη την εύνοια των πλανητών για να περάσεις πολύ καλά. Βγάλε τη ρομαντική σου πλευρά και κάνε μια έκπληξη στον σύντροφό σου αλλά και στον εαυτό σου. Θα σου κάνει καλό και ίσως σε βγάλει κι από το αδιέξοδο στο οποίο έχεις μπει. Εσύ που δεν αντέχεις την μοναξιά σου βγες για μια βόλτα απόψε και να είσαι έτοιμος για όλα.

 

Παρθένος

Στα αισθηματικά σου, κάποια ζητήματα θα σε προβληματίσουν αλλά αν κάνεις μια ήρεμη συζήτηση με το σύντροφό σου θα βρεις τις απαντήσεις που ζητάς. Η σημερινή αστρολογική όψη μέχρι το βράδυ σε ευνοεί για κάθε είδους συναναστροφή ρομαντικού περιεχομένου. Ειδικά αν είσαι μόνος σου πρέπει να αξιοποιήσεις αυτήν την εύνοια.

 

Ζυγός

Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, η μέρα είναι καλή και θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις μια ρομαντική ατμόσφαιρα που θα εκπλήξει τον σύντροφό σου. Όσο για σένα που η μοναξιά σού έχει γίνει μόνιμη παρέα, σήμερα να περιμένεις φλερτ και πάθη που θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα.

 

Σκορπιός

Στα αισθηματικά σου, η σημερινή μέρα θα σου δώσει τη δυνατότητα να αφιερώσεις χρόνο στο σύντροφό σου και να ξεπεράσεις μέσα από ένα θετικό κλίμα όλες τις παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα ανάμεσά σας. Εσύ που δε λες ακόμη να αποχωριστείς την παρέα της μοναξιάς σου, βάλε τη γοητεία σου να λειτουργήσει και αξιοποίησε την εύνοια που σου χαρίζει η μέρα. Κάτι καλό ετοιμάζεται για την αισθηματική σου ζωή!

 

Τοξότης

Στα αισθηματικά σου, μπορείς να λύσεις κάποια προβλήματα που υπάρχουν είτε στη σχέση σου είτε στην έλλειψη σχέσης. Χρειάζεται μόνο καλή διάθεση και αισιόδοξη στάση απέναντι στα γεγονότα ή στον άνθρωπο που ήδη σε συντροφεύει.

 

Αιγόκερως

Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα θα είναι πολύ ρομαντικά και διάφορα προβλήματα που σε απομάκρυναν μέχρι πρότινος με το σύντροφό σου μπορούν τώρα να ξεπεραστούν. Η μέρα θα σε κάνει πιο τρυφερό και ρομαντικό στις επαφές σου. Μην την απογοητεύσεις, ειδικά αν είσαι μόνος σου και ψάχνεις να βρεις τον άνθρωπο που θα σε κάνει ευτυχισμένο.

 

Υδροχόος

Στην αισθηματική σου ζωή, θα έχεις την δυνατότητα να χαλαρώσεις από όλα τα υπόλοιπα θέματα που σε ταλαιπωρούν. Η ένταση της ημέρας θα εξαφανιστεί μόλις βρεθείς με τον σύντροφό σου και μιλήσετε για πράγματα που σας ευχαριστούν όπως την ανακαίνιση του σπιτιού σας ή μία εξόρμηση. Αν είσαι ακόμη ελεύθερος επέλεξε καλούς φίλους για να βγεις, να χαλαρώσεις και γιατί όχι, να διασκεδάσεις.

 

Ιχθύς

Στα αισθηματικά σου, μπορείς να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα παράπονά σου, ώστε να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα μαζί του. Αν είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, να ξέρεις ότι η μέρα είναι καλή για να κάνεις τη γνωριμία που επιθυμείς.

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!