Το τετράγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες επηρεάζει την κρίση κυρίως των ζωδίων του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες). Δεν είναι εύκολο να αντιληφθούμε την πραγματικότητα καθώς οι ψευδαισθήσεις κυριαρχούν και μπορεί να μας κατευθύνουν σε λάθος επιλογές. Είναι σημαντικό να αποφύγουμε καθοριστικές συζητήσεις και συμφωνίες σήμερα, αφού το πιθανότερο είναι να καταλήξουν σε απογοήτευση. Προσοχή ακόμα θα πρέπει να δείξουμε σε πρόσωπα που μας προσεγγίζουν, καθώς είναι εύκολο να μας εξαπατήσουν κρύβοντας την πραγματικότητα και δημιουργώντας μία στρεβλή εικόνα των πραγμάτων που μας αφορούν.

 

Κριός

Στα αισθηματικά σου, είναι καιρός να κουβεντιάσεις ανοιχτά για το τι ζητάς από τη σχέση σου και τον σύντροφό σου. Αν δεν είναι αυτό που θέλεις, θα πρέπει να σκεφτείς να πας παρακάτω. Αν πάλι όλα βαίνουν όπως θέλεις, διώξε τις αμφιβολίες και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται. Οι αδέσμευτοι, γίνεστε σήμερα πολύ γοητευτικοί και η μέρα επιφυλάσσει εκπλήξεις. Δε  χρειάζεται να τα παρατήσεις τώρα, αλλά ίσως θα πρέπει να σκεφτείς να αλλάξεις τακτική. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να πετύχεις τους στόχους σου. Σκέψου καλά τις επόμενες κινήσεις σου.

 

Ταύρος

Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, μπορείς να κάνεις τη σημερινή μέρα πολύ ερωτική. Είτε είσαι μόνος είτε έχεις σχέση, φρόντισε να περάσεις μια ρομαντική βραδιά και να φτιάξεις την ψυχολογική σου διάθεση, καθώς και να τονώσεις την πεσμένη σου αυτοπεποίθηση. Μην κάνεις πίσω, νομίζοντας ότι δεν μπορείς να πιέσεις άλλο τα πράγματα. Έχεις τον τρόπο να καταφέρεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου και έτσι να λύσεις αρκετά από τα προβλήματα που σε ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό.

 

Δίδυμος

Στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, σταμάτα να ασχολείσαι με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς και να παραμελείς τον σύντροφό σου, γιατί μετά τα μικρά προβλήματα θα γίνουν μεγάλα. Όσο για σένα που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, μην μένεις καθόλου στο σπίτι σου, αν θέλεις να δεσμευτείς, γιατί αυτήν την περίοδο έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις μία πολύ καλή γνωριμία. Χρειάζεται λίγη ψυχραιμία και να μην αγχώνεσαι, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Οι πλανήτες σε ευνοούν, γι’ αυτό προχώρα μπροστά.

 

Καρκίνος

Η επικοινωνία σήμερα δε θα είναι αρμονική και καλό θα είναι να μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό, φέρνοντας τα πράγματα στα όριά τους. Μην εξαντλείς συζητήσεις, αν βλέπεις ότι δεν υπάρχει η ανάλογη διάθεση και από τη μεριά του. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα αν βγάλεις από το μυαλό σου αυτή σου την εμμονή να βρεις κάποιον να ερωτευτείς. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Μην κρίνεις τον εαυτό σου με τόσο αυστηρά κριτήρια, γιατί δεν είναι ούτε απαραίτητο, αλλά ούτε και λογικό.

 

Λέων

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, πρέπει να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά. Μίλησε με τον σύντροφό σου και ξεκαθάρισε τη θέση σου. Όσο για σένα που πίνεις ακόμη καφέ με τη μοναξιά, αυτή η Κυριακή έχει κάποιες καλές εξελίξεις σε σχέση με ένα πρόσωπο που σε έχει γοητεύσει το τελευταίο διάστημα. Να ξέρεις ότι η μέρα θα σου δώσει πολλά πλεονεκτήματα, για να υλοποιήσεις τους στόχους σου και να προσπεράσεις τα εμπόδια που μπορεί να εμφανιστούν στο δρόμο σου.

 

 

Παρθένος

Αν είσαι Παρθένος, πρέπει να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στη σχέση σου. Μίλησε στον σύντροφό σου για τα παράπονα που έχεις από τη συμπεριφορά του και σταμάτα να τα κρατάς όλα μέσα σου, καθώς δε σου κάνει καλό. Οι αδέσμευτοι Παρθένοι πρέπει να αναθεωρήσετε λίγο τις απόψεις σας για τον τρόπο που θα βρείτε αυτό που ψάχνετε, γιατί βλέπετε ότι οι μέθοδοί σας δε σας έχουν φέρει ακόμη το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κάνε το πρόγραμμά σου για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και φρόντισε να μην αφήσεις να σε επηρεάσει οτιδήποτε μπορεί να ανακόψει την πορεία σου.

 

Ζυγός

Η σημερινή είναι μια μέρα κατάλληλη για εκπλήξεις και ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου. Κάνε τώρα ένα νέο ξεκίνημα, φίλε Ζυγέ, που θα σε αναζωογονήσει. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, μπορείς να ελπίζεις σε μια καλή γνωριμία πολύ σύντομα. Η θετική σου ενέργεια θα φέρει δίπλα σου τους κατάλληλους ανθρώπους. Θα μπορέσεις να λύσεις πολλά από αυτά, καθώς οι λύσεις τελικά είναι πιο απλές και τα ζητήματά σου πιο εύκολα απ’ όσο νόμιζες μέχρι τώρα.

 

Σκορπιός

Στην αισθηματική σου ζωή, αρκετά είναι τα πραγματικά σου προβλήματα. Μη δημιουργείς και φανταστικά μέσα στη σχέση σου. Φέρσου ήρεμα και διώξε τις αβάσιμες υποψίες σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και κάνετε την αυτοκριτική σας. Σε καλό θα σας βγει.  Η συγκέντρωση και η εξυπνάδα θα σου δείξουν τις καταστάσεις που πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα. Μην είσαι βιαστικός στις κινήσεις σου, γιατί μπορεί να κάνεις σημαντικά λάθη κι αυτό είναι κάτι που σίγουρα δε θέλεις.

 

Τοξότης

Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να ηρεμήσεις μέσα στη σχέση σου και να μη μεταφέρεις όλα σου τα προβλήματα εκεί. Μόνο έτσι θα περάσεις ένα ερωτικό βράδυ που θα σε χαλαρώσει. Όσο για σένα που η μοναξιά σου έχει γίνει η μόνιμη παρέα, οι ευκαιρίες να γνωρίσεις κάτι αξιόλογο δε λείπουν. Φρόντισε να τις εκμεταλλευθείς αναλόγως. Μην αφήσεις όμως τις καταστάσεις να περάσουν χωρίς να τις αξιοποιήσεις, γιατί μπορεί να μην ξαναπροκύψουν μπροστά σου κι είναι κρίμα να μη ζήσεις τα όμορφα που θα φέρει η τύχη.

 

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για τον σύντροφό σου. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, η μέρα θα σου δώσει μεγάλη γοητεία και ερωτισμό και εκεί που δεν το περιμένεις, θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.  Φρόντισε σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, να κινηθείς με αρκετή πρακτικότητα και μην κολλάς σε παρελθοντικές καταστάσεις, που μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Μην αφήνεις τον χρόνο να κυλάει άσκοπα, χωρίς να κάνεις κάτι.

 

Υδροχόος

Στα αισθηματικά σου, πλησίασε το ταίρι σου και κάνε μια συζήτηση που θα σας λυτρώσει και τους δύο από τις μαύρες σκέψεις που βασανίζουν το μυαλό σας. Με το να κρύβεστε και οι δύο πίσω από τα προβλήματα, όλα γίνονται χειρότερα. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις τη μοναξιά από τη ζωή σου, η μέρα είναι καλή για φλερτ. Μην κλειστείς στο σπίτι! Με αυτήν την αφορμή, κάνε κάποιες κινήσεις να βγεις λίγο περισσότερο έξω, να συναναστραφείς με κόσμο και μην αφήνεις την απαισιόδοξη διάθεση να σε καταβάλλει.

 

Ιχθύς

Στην αισθηματική σου ζωή, οι αλλαγές που γίνονται δε σε αφήνουν να αφιερωθείς στη σχέση σου και να ακούσεις τι έχει να σου πει ο σύντροφός σου. Δε θα σου βγει σε καλό αυτή η συμπεριφορά που έχεις υιοθετήσει το τελευταίο διάστημα και πρέπει κάτι να κάνεις για να τη διορθώσεις άμεσα. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, δείξε την αισιόδοξη πλευρά σου και κάποια καλή γνωριμία θα προκύψει από εκεί που δεν το  περιμένεις.  Αξιοποίησε κάθε αλλαγή προς όφελός σου και να ξέρεις ότι κάποιες φορές όσα σε στενοχωρούν, μπορεί στο τέλος να αποβούν υπέρ σου.

 

Πηγή