Παρασκευή σήμερα και η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται αργά το βράδυ στον Υδροχόο δονεί για τα καλά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του πρώτου δεκαημέρου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για καθοριστικές αλλαγές σε επίπεδο φιλιών και στόχων.

 

Κριός

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, υπάρχουν κάποια προβλήματα στη σχέση σου που αποφεύγεις να συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Αυτή η συμπεριφορά όμως, θα σε οδηγήσει σε αδιέξοδο και καλό είναι να την αλλάξεις γρήγορα. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, πέρασε όσο καλύτερα γίνεται και μην παραπονιέσαι, γιατί έτσι χάνεις τη γοητεία σου.

 

Ταύρος

Στα αισθηματικά σου, πρέπει να προσέχεις σε αυτά που λες, αλλά και πώς κινείσαι απέναντι στο σύντροφό σου. Θα υπάρξουν διαμάχες, γι’ αυτό φρόντισε να μη φτάσεις τις καταστάσεις στα άκρα. Εσύ που ζεις ακόμη με τη μοναξιά σου, σήμερα με τη γοητεία που θα σου χαρίσει το πλανητικό σκηνικό, θα έλξεις το άτομο που θα κάνεις σχέση μαζί του.

 

Δίδυμος

Στα αισθηματικά σου, απόφυγε τις εντάσεις με το σύντροφό σου και την γκρίνια που δεν έχει ουσία. Επικεντρώσου στα θετικά της σχέσης σου και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται, δείχνοντας κατανόηση και καλή διάθεση. Κι αν ακόμη έχεις παρέα τη μοναξιά, κάποια γνωριμία που θα κάνεις αυτό το βράδυ, θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Να έχεις το νου σου!

 

Καρκίνος

Σήμερα φρόντισε να αποφορτιστείς από το άγχος που μπορεί να έχεις από άλλες δραστηριότητες και μετά να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν δεν μπορεί να γίνει αυτό, τότε άφησέ τες για άλλη μέρα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι αυτή την περίοδο θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να κάνεις καινούργια γνωριμία.

 

Λέων

Φίλε Λέοντα έχεις κάποια ερωτηματικά σε σχέση με την συμπεριφορά του συντρόφου σου και θα πρέπει να βρεις τις απαντήσεις που ζητάς προτού απομακρυνθείς τελείως από κοντά του. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στη ζωή σου, η μέρα θα αυξήσει την κοινωνικότητά σου και την επικοινωνία σου και θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

 

Παρθένος

Προσπάθησε να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το σύντροφό σου και απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις αυτές της μέρες. Εσύ που ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, ακολούθησε σήμερα την διαίσθησή σου και πλησίασε το άτομο που σε ενδιαφέρει με διακριτικό τρόπο.

 

Ζυγός

Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Ζυγέ, αν καταφέρεις σήμερα να μην ξεσπάσεις στον άνθρωπό σου, μπορείς να είσαι περήφανος για το πόσο καλά χειρίζεσαι τις καταστάσεις. Μίλησε ήρεμα στη σχέση σου ή στο άτομο που μπορεί να σε ενδιαφέρει αν είσαι αδέσμευτος.

 

Σκορπιός

Στα αισθηματικά σου, η σημερινή μέρα θα σου δώσει τη δυνατότητα να αφιερώσεις χρόνο στο σύντροφό σου και να ξεπεράσεις μέσα από ένα θετικό κλίμα όλες τις παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα ανάμεσά σας. Εσύ που δε λες ακόμη να αποχωριστείς την παρέα της μοναξιάς σου, βάλε τη γοητεία σου να λειτουργήσει και αξιοποίησε την εύνοια που σου χαρίζει η μέρα. Κάτι καλό ετοιμάζεται για την ερωτική σου ζωή!

 

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, είναι πολύ καλή μέρα για να δώσεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα με τον σύντροφό σου, που δεν πίστευες ότι μπορείς να τα χειριστείς μόνος σου. Γενικά μην περιμένεις τις ενέργειες των άλλων που έχουν αναλάβει τις δικές σου υποθέσεις και κυρίως μην επαναπαύεσαι με τις υποσχέσεις τους. Αν είσαι μόνος σου καλύτερα δώσε εσύ τις λύσεις παίρνοντας πρωτοβουλίες στον αισθηματικό τομέα και κάνοντας αποφασιστικές κινήσεις για να γνωρίσεις το νέο σου έρωτα.

 

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα θα κάνεις πολλές «χρήσιμες» επαφές και η κοινωνικότητα σου σε συνδυασμό με τη δυναμική σου πλευρά θα σε οδηγήσουν στην επίλυση πολλών ζητημάτων με το άλλο σου μισό και κυρίως θα σε βοηθήσουν να βγεις από το τέλμα στο οποίο νιώθεις ότι έχεις μπει στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος μην κάνεις βιαστικές κινήσεις επειδή έχεις πλήξει ή έχεις βαρεθεί κάποιες καταστάσεις αδιέξοδες. Κάποια άτομα μπορεί να σου δείξουν έναν άλλο δρόμο πιο αποτελεσματικό και να σε οδηγήσουν σε έναν νέο μεγάλο έρωτα.

 

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή Παρασκευή είναι αρκετά ευχάριστη για εσένα και το ταίρι σου αν δεν αφήσεις κάποιες στιγμές προβληματισμού να σε πάρουν από κάτω. Είναι γεγονός ότι τα σχέδιά σου προχωρούν όπως θέλεις, ακόμα κι αν αυτό γίνεται με αργούς ρυθμούς. Οι αναβολές μπορεί να κάνουν τα νεύρα σου ευαίσθητα με αποτέλεσμα να μην μπορείς να ολοκληρώσεις τις δουλειές σου, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ηρεμήσεις και να δεις πιο θετικά και ρεαλιστικά αυτή την ημέρα. Αν είσαι μόνος σου, σήμερα θα γνωρίσεις ένα άτομο που θα σου πάρει τα μυαλά αλλά δε θα κρατήσει μεταξύ σας για πολύ.

 

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, οι αλλαγές που θα χρειαστεί να επιχειρήσεις αυτήν την ημέρα στη σχέση σου, είναι απαραίτητες για να αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Κάνε ένα καλό πρόγραμμα και μην αφήνεις υποχρεώσεις να μένουν πίσω. Αν είσαι μόνος αξιοποίησε όσο περνάει από το χέρι σου ακόμα και την κοινωνικότητά σου, για να κάνεις τη γνωριμία εκείνη που θα σε συναρπάσει.

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!
Ήρθε η ώρα να μάθεις να φλερτάρεις σωστά!

Και κυρίως πετυχημένα! Μάθε πώς σήμερα κιόλας!