Σημαντικές υποθέσεις μπορεί να προκύψουν που θα αφορούν επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να δοθούν εγγυήσεις που θα είναι άκρως ικανοποιητικές κι αισιόδοξες για όλους. Σημαντικό ρόλο θα παίξει στην Πανσέληνο αυτή ο Δίας από τους Ιχθύες καθώς σχηματίζει εξάγωνο με τη Σελήνη στον Αιγόκερω και τρίγωνο με τον Ήλιο στον Καρκίνο. Απογειώνει την αισιοδοξία και βοηθά να υπάρξει κατανόηση σε σχέση με τραύματα του παρελθόντος που ήρθε η ώρα να μείνουν στο περιθώριο.

 

Κριός

Στη σχέση σου, θα πρέπει να κρατήσεις το άγχος μακριά και να δεις πιο αισιόδοξα την κατάσταση που ζεις. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο στο σύντροφό σου και αυτός με τη σειρά του θα κάνει το ίδιο και για εσένα. Εσύ που πορεύεσαι μόνος σου, καλό θα σήμερα να αποφύγεις να βγεις έξω με παρέες γιατί πολύ εύκολα μπορούν να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις από εκεί που δεν το περιμένεις. Είναι μια πολύ καλή στιγμή αυτή η Πέμπτη για εσένα, για να ασχοληθείς με δικές σου ανάγκες και να κάνεις πραγματικότητα κάποια από τα όνειρά σου. Άλλωστε έχεις κουραστεί αρκετά και σου αξίζει λίγη ικανοποίηση.

 

Ταύρος

Ο ερωτισμός και η καλή σου διάθεση, θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις στη σχέση σου. Η γοητεία σου είναι αυξημένη και ο σύντροφός σου φαίνεται πως σε ερωτεύεται από την αρχή. Κι αν ακόμη φίλε Ταύρε αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, οι οιωνοί είναι θετικοί για να το βρεις.  Μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν. Σήμερα θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν σε ό,τι τους ζητήσεις. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται ωστόσο στη διαχείριση των οικονομικών σου. Φρόντισε να γίνεις πιο μετριοπαθής και να μην ανοίγεσαι υπερβολικά.

 

Δίδυμος

Στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, σταμάτα να ασχολείσαι με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς και πάψε να παραμελείς το σύντροφό σου, γιατί μετά τα μικρά προβλήματα θα γίνουν μεγάλα και δε θα μπορείς να τα λύσεις στο τέλος. Εσύ που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, πρέπει να μη μένεις καθόλου στο σπίτι σου, αν θέλεις να δεσμευτείς, γιατί αυτήν την περίοδο έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις μία πολύ καλή γνωριμία.  Χρειάζεται λίγη ψυχραιμία και να μην αγχώνεσαι για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Οι πλανήτες σε ευνοούν, γι’ αυτό προχώρα μπροστά. Ώρα να υλοποιήσεις πολλά σχέδια που έχεις για το μέλλον.

 

Καρκίνος

Βρες χρόνο για να χαρείς τον έρωτά σου με το σύντροφό σου και αν είναι εφικτό ξέκλεψε χρόνο, για να κάνεις κάτι πέραν του συνηθισμένου που θα αναθερμάνει τη σχέση σας, ενώ συγχρόνως θα αποτελέσει και μια όμορφη κοινή σας ανάμνηση που θα αναπολείτε στο μέλλον. Εσύ που είσαι μόνος στην ερωτική σου ζωή, να ξέρεις ότι μια ευχάριστη είδηση θα σου φτιάξει τη διάθεση από άτομο που υπήρχε στο ερωτικό σου παρελθόν και δεν ξέχασες ποτέ όσο κι αν προσπάθησες. Δεν αποκλείεται ακόμη να δεις κάποιους από τους στόχους να πραγματοποιούνται με επιτυχία και η ικανοποίηση που θα νιώσεις θα σε δικαιώσει απόλυτα.

 

Λέων

Στα αισθηματικά σου μίλα ελεύθερα με το ταίρι σου και μην κρύβεσαι, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις όσα σε απασχολούν. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, πρέπει να γίνεις λίγο πιο ανοιχτός και δεκτικός στις νέες γνωριμίες που θα κάνεις, ώστε να δώσεις το περιθώριο σε κάποιο άτομο να έρθει πιο κοντά σου. Τα αποτελέσματα θα είναι θετικά. Οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια θα σε αποσυντονίζουν και θα σε εκνευρίζουν. Κι όμως, αν ηρεμήσεις θα δεις ότι όλα προχωρούν όπως θέλεις και η δυναμικότητα που δείχνεις απέναντι στις καταστάσεις, δεν αφήνει τίποτα να ξεφύγει από τον έλεγχό σου.

 

 

Παρθένος

Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου και να βγάλεις τον ερωτισμό που έχεις στον μέγιστο του βαθμό. Για εσένα Παρθένε που δεν έχεις μόνιμο δεσμό, αυτό το βράδυ θα είναι αρκετά τυχερό μιας και μέσα σε μία κοινωνική σου υποχρέωση θα συναντήσεις ένα πρόσωπο που θα σε συγκινήσει ερωτικά. Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, η επικοινωνία και οι συζητήσεις θα έχουν τον κυρίαρχο λόγο. Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, αλλά και με εκκρεμή θέματα του παρελθόντος, που μέχρι τώρα σε κουράζουν. Μην αγχώνεσαι γιατί το μέλλον σου διαγράφεται αρκετά θετικό.

 

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, η ατμόσφαιρα σήμερα ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου θα είναι ρομαντική. Άφησε στην άκρη προβλήματα τα οποία έχουν υπάρξει μεταξύ σας κι έχουνε ψυχράνει την ατμόσφαιρα στο σπίτι. Προσπάθησε να πλησιάσεις το ταίρι σου και θα δεις ότι όντως είναι δίπλα σου και σε καταλαβαίνει κι ίσως έχεις υπάρξει λίγο άδικος. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, πρέπει να ξέρεις ότι χρειάζεται και η δική σου συμμετοχή για να το συναντήσεις. Άμεσα βγες από το καβούκι σου και άρχισε την αναζήτηση.  Κάποιο οικογενειακό σου πρόσωπο ίσως χρειαστεί τη βοήθειά σου. Φρόντισε να έχεις χρόνο να ασχοληθείς μαζί του.

 

Σκορπιός

Μπορείς και δίνεις στο σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ενώ ο ερωτισμός που έχεις τον κάνει και περνάει πολύ καλά μαζί σου. Το βράδυ αυτό θα είναι απολαυστικό και ξεκούραστο και για τους δυο σας και θα σας φέρει πιο κοντά, που τόσο το έχετε ανάγκη. Κι αν αυτή τη στιγμή αναζητάς το άλλο σου μισό, το αποψινό βράδυ αυξάνει τη δημοτικότητά σου και γοητεύει τους πάντες. Εκμεταλλεύσου το!  Οι δυνατότητές σου είναι πολλές. Αρχίζεις και καταλαβαίνεις από πολλά άτομα από τον περίγυρό σου, τις βαθύτερες σκέψεις τους και τι ζητάνε πραγματικά από σένα κι αυτό σου χαρίζει την ηρεμία που έχεις ανάγκη αλλά και τη διορατικότητα που χρειάζεσαι.

 

Τοξότης

Φρόντισε να αποφύγεις τον ανταγωνισμό που μπορεί να έχεις σε σχέση με κάποια πράγματα που θέλει ο σύντροφός σου γιατί δε θα αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις μαζί του, στις οποίες και θα χάσεις τη μάχη. Εσύ που ακόμη περιμένεις την καινούργια γνωριμία, να έρθει στη ζωή σου και να την ανανεώσει, θα έχεις πολλές πιθανότητες σήμερα να την κάνεις γιατί το ζώδιό σου σε κάνει ακαταμάχητο και ιδιαίτερα γοητευτικό. Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλησε με τους δικούς σου για όλα όσα απασχολούν το μυαλό σου.

 

Αιγόκερως

Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα και να κάνεις μια ρομαντική έκπληξη στο σύντροφό σου, για να ανανεώσεις το κλίμα στη σχέση σας. Όσο για σένα, φίλε Αιγόκερε, που παλεύεις ακόμη με τη μοναξιά σου, η παρουσία σου απόψε δε θα περάσει απαρατήρητη. Απόλαυσε τα φλερτ που θα προκύψουν και μη διστάζεις να εκδηλώσεις τον ερωτισμό και την καλή σου ενέργεια. Πάντως, τα νεύρα και η πίεση που εκδηλώνεις δε θα σε ωφελήσουν. Φρόντισε να δεις με ηρεμία τα προβλήματά σου για να τα λύσεις μια κι έξω και μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Μόνο τότε μπορούν να προκύψουν τα ωραία.

 

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, στα αισθηματικά σου μπορείς να κάνεις σήμερα συζητήσεις που θα λύσουν διάφορα προβλήματα μέσα στη σχέση σου. Θα έχεις την κατανόηση και συμπαράσταση του συντρόφου σου, αρκεί να δείξεις και εσύ τις ανάλογες διαθέσεις. Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι, να είστε έτοιμοι για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σας βγάλει από τη μοναξιά πολύ σύντομα. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι, αν είσαι Υδροχόος, είναι πως αν βιαστείς για όλα αυτά, κινδυνεύεις να βρεθείς ακόμα πιο μπερδεμένος. Δώσε το χρόνο που χρειάζονται οι καταστάσεις και κράτησε την αισιοδοξία σου. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

 

Ιχθύς

Για να μπορέσεις να βελτιώσεις κάποιους τομείς της ζωής σου, θα πρέπει να βγεις από το καβούκι σου, να σταματήσεις να επαναπαύεσαι και να σκεφτείς λύσεις στα προβλήματά σου. Είναι μια πολύ καλή μέρα αυτή η Πέμπτη, για να διώξεις κάποια σύννεφα που υπάρχουν πάνω από τη σχέση σου. Με διάλογο και καλή διάθεση όλα μπορούν να γίνουν πολύ καλύτερα. Αν είσαι μόνος σου, άνοιξε τα μάτια σου και κοίταξε γύρω σου για ευκαιρίες που μπορεί να μην έχεις προσέξει. Σήμερα οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές για να μπορέσεις να δώσεις απαντήσεις σε καίρια ζητήματα. Το θέμα είναι αν θα πάρεις το ρίσκο να κάνεις τα απαραίτητα βήματα για τη βελτίωση που επιθυμείς.

 

Πηγή