Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού -Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς. Η ανάγκη για επικοινωνία γίνεται εντονότερη από ποτέ, καθώς επιδιώκουμε να βρεθούμε με πρόσωπα που βρίσκονται στον κοντινό μας περίγυρο. Είναι απαραίτητο να εκφράσουμε συναισθήματα και σκέψεις που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στις σχέσεις μας, απολαμβάνοντας τις στιγμές μαζί τους. Γεγονός είναι πως η διάθεσή μας έχει σκαμπανεβάσματα, κάτι που μπορεί να επηρεάσει την αλληλεπίδραση με τους άλλους. Οφείλουμε λοιπόν να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι αφορά συμπεριφορές κι εκφράσεις που μπορεί να ενοχλήσουν έντονα.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, καλό θα είναι σήμερα να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στα θέματα που σε ταλανίζουν περισσότερο και να προσπαθήσεις να βρεις τις πρέπουσες λύσεις, αναζητώντας την ουσία. Αξιοποίησε ιδέες και σκέψεις σε συνδυασμό με τη ζωτικότητά σου και βάδισε μπροστά, χωρίς ανασφάλειες και φοβίες. Φίλε Κριέ, καλή θα είναι η ημέρα για τα ερωτικά σου κι οι εντάσεις που επικρατούν ανάμεσα σ’ εσένα και τον σύντροφό σου θα μειωθούν αισθητά. Επίσης, σε περιμένουν αρκετές καινούργιες γνωριμίες που θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σε ανανεώσουν. Φρόντισε μόνο να μη διακινδυνεύσεις τα κεκτημένα σου και να μη βάλεις σε κίνδυνο την ήδη υπάρχουσα σχέση σου.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, τη σημερινή ημέρα θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα προσπαθείς να επιλύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα σ’ αυτά που αφορούν το παρελθόν. Δεν πρέπει να βγαίνεις εκτός εαυτού ό,τι κι αν γίνει, αλλά οφείλεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο, αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις όσο καλύτερα γίνεται. Σήμερα, φρόντισε να δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά για να καλυτερέψεις τη σχέση σου. Είναι στο χέρι σου να γίνουν τα πράγματα πιο όμορφα. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, μην αγχώνεσαι, βγες έξω με τους φίλους σου και γίνε θετικός στα άτομα που θα γνωρίσεις. Ίσως κάποιο απ’ αυτά να κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά.

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, δες σήμερα τις καταστάσεις από μια άλλη σκοπιά, πιο ρεαλιστική και λογική. Μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις όπως είναι κι η μεγάλη ευαισθησία σου σε παρασύρει σε λάθος καταστάσεις; Αυτή η Κυριακή δεν είναι η κατάλληλη για να κάνεις σημαντικές αλλαγές. Το βράδυ, φρόντισε να κάνεις πράγματα που σ’ ευχαριστούν και να περάσεις καλά με αγαπημένα σου πρόσωπα. Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για κάποια πράγματα που θα σου κάνει ο σύντροφός σου και δώσε τόπο στην οργή, για να μην οδηγηθούν τα πράγματα στα άκρα. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ενθουσιάζει, φρόντισε να έχεις αρκετή ειλικρίνεια με τον εαυτό σου, ώστε να μην ξανακάνεις τα ίδια λάθη του παρελθόντος και μετά τόλμησε να αναζητήσεις το άλλο σου μισό.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, πολλά πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά, γεγονός που σου προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση αυτήν την Κυριακή. Επειδή όμως υπάρχει πιθανότητα ν’ αντιμετωπίσεις δυσκολίες στην επικοινωνία με τους γύρω σου και τα λόγια σου να μη γίνονται κατανοητά, προσπάθησε να είσαι σαφής στις κουβέντες σου και να μην μπερδεύεις τους συνομιλητές σου, γιατί στο τέλος εσύ θα είσαι ο ζημιωμένος. Στην αισθηματική σου ζωή, θα πρέπει να επιδείξεις υπομονή και σύνεση και να μην πεις λόγια που μπορούν να οδηγήσουν τον σύντροφό σου στα άκρα. Σταμάτα πια ν’ ασχολείσαι με το παρελθόν και κοίτα μπροστά σου για να φτιάξεις το μέλλον σου. Εσύ που κάνεις ακόμη παρέα με τη μοναξιά σου, φρόντισε να βγεις έξω και να πλησιάσεις το άτομο που σ’ ενδιαφέρει με όμορφο και διακριτικό τρόπο.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα θα είναι πολλές κι ενδιαφέρουσες. Ωστόσο, πρέπει με σύνεση και προγραμματισμό να δεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και μετά να πάρεις αποφάσεις. Θα έχεις την ικανότητα να διακρίνεις ποια άτομα είναι αυτά που πραγματικά έχουν αγνές προθέσεις για σένα και ποια όχι και να τ’ απομακρύνεις από τη ζωή σου. Η ημέρα σού επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων. Ο σύντροφός σου θα σου εκφράσει τον έρωτά του με ξεκάθαρες κουβέντες και κινήσεις, γεγονός που θα σε κάνει να πετάς στον έβδομο ουρανό. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, άνοιξε σήμερα τους ορίζοντες σου αλλά και τον κύκλο γνωριμιών σου, συναντώντας παλιούς φίλους και γνωστούς.

Παρθένος

Σήμερα αγαπητέ Παρθένε, πρέπει να καταβάλεις πολλές προσπάθειες για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους που θέλεις. Η ημέρα θα είναι καλή για ν’ ασχοληθείς με θέματα που αφορούν τα οικογενειακά σου, αλλά και για ν’ ασχοληθείς λίγο παραπάνω με τον εαυτό σου και την υγεία σου. Πρέπει να προσέξεις τη διατροφή σου αν δε θέλεις να έχεις προβλήματα στο μέλλον. Φίλε Παρθένε, θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με τον σύντροφό σου για θέματα που αφορούν τη σχέση σας και την κοινή σας πορεία. Απόφυγε τους εκνευρισμούς γιατί δε θα μπορείς να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα. Όσο για σένα που ακόμη κάνεις παρέα με τη μοναξιά, σε περιμένει μια ευχάριστη είδηση από το άτομο που έχεις ερωτευτεί. Το βράδυ σου προμηνύεται ιδιαίτερα ερωτικό.

 

Ζυγός

Σήμερα είναι μια μέρα επαφών κι επικοινωνίας για σένα αγαπητέ Ζυγέ και πρέπει να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς ώστε να δρομολογήσεις τα σχέδια σου εκ νέου. Μπορείς να μιλήσεις με όποιον θέλεις για διάφορα ζητήματα και θα βρεις μεγάλη κατανόηση. Άλλωστε, χρειάζεσαι μια ψυχική συμπαράσταση για όσα σε απασχολούν για να ηρεμήσεις. Στα αισθηματικά σου φίλε Ζυγέ, είναι ήρεμη η φάση στην οποία βρίσκεσαι κι αυτό θα πρέπει να σου είναι αρκετό. Απόφυγε οτιδήποτε μπορεί να φέρει εντάσεις και διαφωνίες με τον σύντροφό σου κι αν το κρίνεις απαραίτητο προτίμησε τη σιωπή. Δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να χαλάσεις την ηρεμία σου. Κι αν η μοναξιά σε βασανίζει ακόμη, είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια καλή γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις και να ερωτευτείς κεραυνοβόλα.

Σκορπιός

Σήμερα αγαπητέ Σκορπιέ, φρόντισε να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να επεξεργαστείς στο μυαλό σου τις ιδανικότερες λύσεις στα ζητήματά σου. Χωρίς άγχος, χωρίς βιασύνη κι απερίσπαστα. Απόφυγε τις τάσεις απομόνωσης που μπορεί να έχεις και συνεργάσου με τους οικείους σου για να τονώσεις ευχάριστα την καθημερινότητά σου. Στην αισθηματική σου ζωή σε περιμένουν ευχάριστα μαντάτα, μιας και σήμερα ο σύντροφός σου θα σου ανακοινώσει τις αποφάσεις του που αφορούν παρελθοντικές κουβέντες σε σχέση με το κοινό σας μέλλον. Αυτό θα σε ικανοποιήσει και θα διώξει τις ανασφάλειές σου μακριά. Κι αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις τη μοναξιά από τη ζωή σου, μην το βάζεις κάτω αλλά προσπάθησε να διορθώσεις τα λάθη που κάνεις. Μόνο έτσι θα έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή Κυριακή σε βρίσκει σε μια υπερδιέγερση και σε μια διάθεση να κάνεις όλα όσα σκέφτεσαι άμεσα. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να τα βάλεις σε μια σειρά γιατί δε γίνονται σε μια στιγμή, αλλά να μη χάσεις την καλή σου διάθεση και τη θέληση να τα τακτοποιήσεις. Τα επαγγελματικά σου θα σε βάλουν στη λογική της τακτοποίησης και κυρίως των παλιών ζητημάτων που έχεις αφήσει να σε ταλαιπωρούν και να τραβούν πίσω και τα επερχόμενα σχέδιά σου. Στα αισθηματικά σου φίλε Τοξότη τα πράγματα είναι απλά, με το πλανητικό σκηνικό να ευνοεί κάθε ερωτική στιγμή με τον σύντροφό σου. Απόλαυσε την παρουσία του και βάλε κι εσύ τα δυνατά σου για να ζήσεις παθιασμένες στιγμές με τον σύντροφό σου. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις τη μοναξιά σου, η περίοδος αυτή σου κλείνει πονηρά το μάτι κι εσύ οφείλεις ν’ ανταποκριθείς στο κάλεσμά της.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, είναι μια πολύ δυναμική Κυριακή η σημερινή για σένα. Θα πάρεις απόφαση να λύσεις αρκετά θέματα και κυρίως να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις με ανθρώπους που δε σου κάνουν. Μυστικά και ψέματα θα βγουν στην επιφάνεια τις απογευματινές ώρες. Δείξε την κατάλληλη προσοχή κι αντιμετώπισέ τα. Στη δουλειά σου θα συναντήσεις κάποιες δυσκολίες, αλλά αν κρατήσεις την ηρεμία σου θα τις ξεπεράσεις με μεγάλη επιτυχία. Η σχέση σου είναι σε μια πολύ καλή μέρα και μπορείς να μιλήσεις ελεύθερα για τα συναισθήματά σου στον αγαπημένο σου και να σου το ανταποδώσει, κάνοντάς σε ευτυχισμένο και να νιώθεις ασφαλής. Ακόμη κι αν είσαι ένας μοναχικός Αιγόκερως, η μέρα θα είναι πολύ ερωτική κι ενδιαφέρουσα με πολλές αξιόλογες γνωριμίες.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, αρκετά από τα προβλήματα που είχες τον τελευταίο καιρό θα μείνουν πίσω και θ’ ανακουφιστείς σε μεγάλο βαθμό αυτήν την Κυριακή. Γενικότερα, με λίγη ηρεμία και καλή διάθεση μπορείς να πετύχεις όσα θέλεις χωρίς να νιώθεις ένταση και νεύρα. Κυρίως απόφυγε τις βιαστικές κι αψυχολόγητες κινήσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδα. Στα αισθηματικά σου αν είσαι Υδροχόος, θα πρέπει να βρεις τι σου φταίει για να το αλλάξεις. Μην αφήσεις τη σημερινή μέρα να πάει χαμένη. Σκέψου το μέλλον σου -ό,τι κι αν σημαίνει αυτό- και στρώσε τον δρόμο για να πάνε τα πράγματα καλύτερα ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου. Εσύ που πίνεις καφέ ακόμη με τη μοναξιά σου, οι συνθήκες είναι πολύ καλές για νέους έρωτες κι απολαυστικές, ερωτικές εμπειρίες που θα σε απογειώσουν.

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, σ’ έχει πιάσει σήμερα ένα παράπονο σχετικά με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν κι αναρωτιέσαι ποιοι είναι εκείνοι που πραγματικά θέλουν το καλό σου. Μην αναλώνεσαι σε σκέψεις που σου χαλάνε τη διάθεση και σου προκαλούν εκνευρισμό. Άλλωστε, θα διαπιστώσεις ότι όσοι νοιάζονται είναι αρκετοί για να αισθάνεσαι καλά και κάποιοι είναι όντως περιττοί και πρέπει να τους απομακρύνεις. Μη διστάσεις.  Η δουλειά σου θα φέρει στιγμές επιτυχίας κι ικανοποίησης και θα δεις κάποια σχέδιά σου να υλοποιούνται πιο γρήγορα απ’ όσο νόμιζες. Στα αισθηματικά σου, η σημερινή όψη θα ευνοήσει ιδιαίτερα το ερωτικό κλίμα στις επαφές σου. Αξιοποίησε τη μέρα, ειδικά αν δεν έχεις σχέση, για να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου και να συναντήσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και γούστα.

Πηγή

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!